Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Man tinka. Manau, kad mašiną antrą turėti kur kas brangiau (su visais remontais, kuru, antru garažu)

Na, pas mus normali viena, nes vyras d.d. važinėja su savo.mikro autobusu, o savaitgaliams šiaip ar taip reik

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:49)
O kas nepatogu? VILNIUJ pvz aš turėčiau ieškot, kur mašiną centre pastatyt. O čia atvežė prie restorano, išvežė 😅 </p>

mokamų vietų pilna ir tikrai ne visos užimtos
koks skirtumas kam mokėti Boltui ar už savo mašiną?
labai jau įdomi tavo logika, ar tu tikrai kažkur važinėji už namų ribų? smile.gif
Atsakyti

mokamų vietų pilna ir tikrai ne visos užimtos
labai jau įdomi tavo logika, ar tu tikrai kažkur važinėji už namų ribų? smile.gif

Na kas pgiau, taksi ar mokėt už mašiną, kurą, statymą, antrą garažą, remontus?:)  

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:58)
Na kas pgiau, taksi ar mokėt už mašiną, kurą, statymą, antrą garažą, remontus?smile.gif  </p><p></p>

aišku pigiau viena mašina, bet tai nereikia tada tokio argumento rašyt kaip
'pvz aš turėčiau ieškot, kur mašiną centre pastatyt. O čia atvežė prie restorano, išvežė'

rastum mokamą vietą laisvai, tą norėjau pasakyti
Atsakyti

aišku pigiau viena mašina, bet tai nereikia tada tokio argumento rašyt kaip
'pvz aš turėčiau ieškot, kur mašiną centre pastatyt. O čia atvežė prie restorano, išvežė'

rastum mokamą vietą laisvai, tą norėjau pasakyti

Rasčiau. O kam? :) 

Atsakyti

Rasčiau. O kam? :)

Atveža iki durų, paima nuo durų 🙃

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72971180" data-time="1655386615"><div><p>Taip, kaip ir visos tu moki aiuti - ranksluostelius ir pagalveles. Silkines auknios niekada nepasisiutum su teisingu kritimu, nesvaik</p></div></blockquote><p>😅 net iškarpas moku daryt, jauti? Jėzau, nu ir pavydi boba tu 😆</p>

Atrodo niekas daugiau nemoka iskarpu issikirpti biggrin.gif

Matosi, kad šilko rankose net nelaikius esi, ka jau ir kalbeti apie silko ipatumus siunant.
Atsakyti

Galima vyno taurę...

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72971179" data-time="1655386552"><div><p>as tokius aiskinimus, kad moteriai neverta vairuoti, nes paskui reiks girta vyra vezioti girdejau labai seniai is senos moters, cia tave taip auklejo?del to teisiu nesilaikei?

na ka tu darai, kuri reikia nuvaizuoti, nieko, ar su autobusais vazinejiesi?

Vilnius tikrai didelis miestas ir su autobusais trankytis i visas puses , neturetu buti labai patogu. Bet dar karta, jei patogu tau man dzin, tik keista.</p></div></blockquote><p>Imu taxąsmile.gif šian pvz taip variau į miestą ir atgal smile.gif </p>

Varge, varge. Na bet, kai retai is namu pajudama, tai tada aisku - galima ir taksa pasiimti karta I menesi.
Atsakyti

Varge, varge. Na bet, kai retai is namu pajudama, tai tada aisku - galima ir taksa pasiimti karta I menesi.

Nu tai jie kartu iš namų juda 😂

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72971200" data-time="1655387803"><div><p>mokamų vietų pilna ir tikrai ne visos užimtos
labai jau įdomi tavo logika, ar tu tikrai kažkur važinėji už namų ribų? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na kas pgiau, taksi ar mokėt už mašiną, kurą, statymą, antrą garažą, remontus?smile.gif  </p><p></p>

Nu va, pagaliau išspaudei teisybes lašą.
Atsakyti

Man be mašinos būtų neįmanoma, bet tam yra n priežasčių. 

Atsakyti