Nu jeibogu nepagailesi7 savo laiko ir surasi7 tavo pasakojimus, kur mums rasius esi, jog su situo dabartiniu susipazinai swingeri7ose, kai dar su pirmu varinedavot po krušyklas.
Ka tu cia nori apgauti, kad tik neseniai pradejai swinguoti? Lengvatikes?
Nebemeluok. Būtum juk tada teisingai supratusi mano svingerių lovos paveikslėlį.
Vadinasi 1 pora su 1 pora tau jau seniai užbaigtas etapas, eini giliau.
As tai nemanau, kad tuose swinguose ji dar vis piopuliari. Ten gi ta pati auditorija renkasi, jie gi krušę persikrušę tarpusavyje jau seniausiai, gi visada norisi sviezio kraujo.
ir dar man visiskai nebutu jokio skirtumo ar vyras laksto pas kitas ar mes abu kartu su kitais seksu uzsiimam, koks skirtumas is vis kad matau ir zinau su kuo?
man abu variantai butu slykstus. antras dar slykstesnis, nes pirmas gal ejo, nes sekso truko tarkim, o antras visai zmona px arba jis iskrypes, jei jam malonu ziuret, kaip koks vyras ten jo zmonai ka darytu, fui, net pagalvojus nupurto...
Amadeja gerai pamascius as nezinau kuris tavo vyras blogesnis ar pirmas kuris bent nesiafisavo, kad pas kitas ejo, neskainat jo aisku pykciu, ka pasakojai, ar antras, kuris net tave velniui pardavenezinau as begciau nuo tokiu abeju, bet matyt yra kazkas tavyje, kas tokius vyrus traukia ir kad jie traukia tave, matyt tau tokie patinka.
Papildyta:
o kas tada?
Aš esu minėjus, kad mane veža galėti gyvent kitaip, negu kiti.
Mes tikrai netūsinam dažnai. Net, jei vakarėlis, tai nereiškia net, kad tikrai būna to sekso su kitais. Būna pakanka pašokt, pabendraut.
Mb.nėr lb.mėgėjas tų kitų moterų, o jei kažką trise su kitu vyru, tai jis visada yra tiesiog kaip dirgiklis labiau, o esmė mano ir vyro santykis.
Tikrai yr.kurkas labiau ištvirkusių žmonių 🙈
O kas nepadoraus pas gėjus, jei jie myli vienas kitą? Jei jie irgi svingeriauja, tai padorumas dingsta. Tu nelygink nelyginamų dalykų. Čia panašiai kaip pedofilą ir gėjų vienon greton statyti.
Nei aš gerbiu nei negerbiu jos, man dzin kaip ji gyvena, tai jos asmeninis reikalas, jokio nusikaltimo kitiems nedaro, viskas vyksta laisva valia, bet aš galvoju apie jos vaikus, kaip jiems bus ant dušios kai sužinos kuo mama užsiima. O jei vaikams pasakoja apie savo orgijas taip kaip apie normą, tai ką aš žinau... Jei jau man šlykštu paskaičius, ką turėtų galvot jos vaikai....
tai esme kokia , ka ten bedarytumet? vienu sakiniu ne malonumas fizinis o kas?
Amadeja, primink koks tavo nikas buvo, kai dar su pirmu diedu gyvena8?
Nu jeibogu nepagailesi7 savo laiko ir surasi7 tavo pasakojimus, kur mums rasius esi, jog su situo dabartiniu susipazinai swingeri7ose, kai dar su pirmu varinedavot po krušyklas.
Ka tu cia nori apgauti, kad tik neseniai pradejai swinguoti? Lengvatikes?
Nu tai ten draugė mane buvo nusivežus, bet ten kitokie tie vakarėliai su daaaaug žmonių ir mažai sekso, o pirmas mano gyvenime nėr niekur buvęs tokiose vietose.
taip ir nesupratau, tai esme kokia? nezmoniskai bile kitoniskai?
ar svarbu daznai ar nedaznai?
paskot pabendrauti ri taip dauguma tai daro , nebutina tam svingeriauti, cia tas ne prie ko.
esme tavo ir vyro santykis? o tai kam kiti zmones tada, jei esme jusu santykis? nesvarbu kokie kiti as apie tave klausiu, tau kas is to? nu zinok nieko nesuprantu, gal galetum kazkaip aiskiau, tu tai darai, nes?
Nebemeluok. Būtum juk tada teisingai supratusi mano svingerių lovos paveikslėlį.
Nu tai ir 2 porom geriau 1 didesnė lova 😁
o miegot skirtingi kambariai.
As nieko nesakau dauguma jauciu su draugais ir i pirti nueina ir baliavoja ir soka ir maudosi kur kubiluose, bet nemiega vieni su kitais.Yra ir nudistu, kurie plikuciai ten issirengia, jaucia laisve kuno taip, nu bet neseksuoja. Draugu reikia, bet as niekaip nesuprantu, kam su tais draugais seksu uzsiimineti?
Ka tu cia nori apgauti, kad tik neseniai pradejai swinguoti? Lengvatikes?</p></div></blockquote><p>Nu tai ten draugė mane buvo nusivežus, bet ten kitokie tie vakarėliai su daaaaug žmonių ir mažai sekso, o pirmas mano gyvenime nėr niekur buvęs tokiose vietose.</p><p></p>
Koks buvo tavo nikas, as pati surasiu tavo pasqkojimus ir cia ikelsiu.
Papildyta:
ar svarbu daznai ar nedaznai?
paskot pabendrauti ri taip dauguma tai daro , nebutina tam svingeriauti, cia tas ne prie ko.
esme tavo ir vyro santykis? o tai kam kiti zmones tada, jei esme jusu santykis? nesvarbu kokie kiti as apie tave klausiu, tau kas is to? nu zinok nieko nesuprantu, gal galetum kazkaip aiskiau, tu tai darai, nes?
Ji gi aiskiai parase - pagrinde ją kruša vyras ir dar vienas diedas vienu metu.
Pvz.turim tarp draugų porą. Kai pas mus buvo pasakojo, kad dabar abu turi meilužius. Vyras kaip vyras, o moteris tiesiog švyti! Jai 45, o 35 neduotum.
Tiesiog sėdi žmonės prie stalo ir pasakoja. Visiems kitiems atrodo viskas normaliai ![]()