Netikiu, žinok. Tada kam kiti reikalingi?
Netikiu, žinok. Tada kam kiti reikalingi?
Nežinau kaip tiksliai būna, kas nutinka.
Faktas, kad laiku nesiima žmonės priemonių ryšiui atkurti.
Kas tikrai žinau būna: šeima, vaikai, namas ir meilužė laisvu laiku. Būna tik dėl sekso (ar kitokio sekso), bet būna ir dėl artumo, ryšio...o žaidžia laimingą šeimą. Paklausus kodėl? Nes šeima yra vertybė, nes rūpi vaikų gerovė, ateitis, bet norisi gauti ir to ko trūksta (o trūksta tiek bendravimo, tiek ryšio, tiek intymumo).
Čia aš nelabai gebu suprast kaip įmanoma, nes turi šeimą, kurioje nuolat turi apsimetinėt...o metai iš metų bendrauji su kitu žmogum, kuris tau artima siela.
Negalėčiau...
Tai kartais nebūna, ką atkurti.
Melagiai meluoja net sau gal. Jiem nei šeima vertybė, nei vaikai rūpi. Pasiteisinimai. Dažniausiai nenori turtų dalintis, na ir patogu jaukūs namai, nuotykiai šone, alimentų nereikia mokėti ir t.t. nu kam ką keisti? Vyrai retai kada patys, ką keičia.
Tai kartais nebūna, ką atkurti.
Melagiai meluoja net sau gal. Jiem nei šeima vertybė, nei vaikai rūpi. Pasiteisinimai. Dažniausiai nenori turtų dalintis, na ir patogu jaukūs namai, nuotykiai šone, alimentų nereikia mokėti ir t.t. nu kam ką keisti? Vyrai retai kada patys, ką keičia.
Gal ir taip. Liūdniausia, kad to tikrai yra.
Šitas variantas man žiauriausias yra, nes tai visapusiška išdavystė, grynai dvigubas gyvenimas...
Būna dar, kad grynai sekso trūksta, o šiaip viskas šeimoj neblogai: myli moterį, traukia ji, tik, kad jai tas nebeįdomu. Tada vyras vėlgi ieško ko trūksta arba taip, kad moteris net neįtartų, arba pagal nutylėjimą: nepasakoja, bet nebūtų didelės dramos, jei ir sužinotų.
Gal ir taip. Liūdniausia, kad to tikrai yra.
Šitas variantas man žiauriausias yra, nes tai visapusiška išdavystė, grynai dvigubas gyvenimas...
Būna dar, kad grynai sekso trūksta, o šiaip viskas šeimoj neblogai: myli moterį, traukia ji, tik, kad jai tas nebeįdomu. Tada vyras vėlgi ieško ko trūksta arba taip, kad moteris net neįtartų, arba pagal nutylėjimą: nepasakoja, bet nebūtų didelės dramos, jei ir sužinotų.
Tai visko šiame pasaulyje yra.
Na pirma tikrai yra žiauresnių dalykų gyvenime, antra abejoju ar ilgalaikes neištikimybes įmanoma nuslėpti.
Dėl to renkantis butent nereikia iš kart seksuot, kad pažiūrėt ar vyras sugeba susilaikyt, ir moteris turi mokėt pasakyt, kas jai patinka, kaip jai malonu, ir vyras turi į tai atsižvelgti, kad seksas netapti nemaloni pareiga, tada nebus bėdu dėl sekso trukumo. O jei buna kokios laikinos sveikatos bėdos tiek vyrui ar moteriai šeima tam ir yra, kad vienas kitą palaikytu, padėtų ir sugebėtų išlaukti, susilaikyti, jei to reikia.
Bet žinoma yra gal žmonių, kuriuos tenkina va toks gyvenimas, visi renkamės. Kiek yra savivertės, meilės sau tokius santykius ir renkamės ir juose gyvenam.
Grįžtant prie "svingavimo" tai ten nori nenori pasitikėjimo savimi (ir kitu) turi būti labai daug.
Kitaip bus šakės.
Esi kazkuo panasi i mano ex uosvene, kurii sake, kad zmonas reikia mylet, nes jos kas diena kankinamos lovoje.
Tas kankinimas pas tave kazkoks sureiksmintas, nera nieko tarpe tik kazkokios nemalonios kancios ar malonumai.
Juk seksas gali buti tiesiog nei malonus nei nemalonus. Ar malonus bet vos vos, ar vos vos nemalonus.
O cia kazkokie kankinimai ar baisus nemalonumai... nebutinai skausmas, gal prisigeres dvokiantis vyras lipa ar kazkas panasaus
Va oras šiandien tai nemalonus ne vos vos...
Apie kokį pasitikėjimą čia šneki? Koks pasitikėjimas? Koks skirtumas svingauji ar į šalį eini jei sutuoktinis žino. Tik čia mato, o ten ne, daugiau skirtumo jokio. Nėra nieko tokiuose santykiuose. Bendras ūkis. Tik.
Papildyta:
Grįžtant prie "svingavimo" tai ten nori nenori pasitikėjimo savimi (ir kitu) turi būti labai daug.
Kitaip bus šakės.
Kokio čia superinio pasitikėjimo reik, kad su vyrais permiegot? Ant kiek turi savim nepasitikėti, jei jau ir tame būtų problemos?
Suprantu vyram gali būt pergyvenimų,kad patenkint kelias, o moterim kokios bėdos?
O kitais pasitikėt tokiuose santykiuose kvaila būtų.
Esi kazkuo panasi i mano ex uosvene, kurii sake, kad zmonas reikia mylet, nes jos kas diena kankinamos lovoje. Tas kankinimas pas tave kazkoks sureiksmintas, nera nieko tarpe tik kazkokios nemalonios kancios ar malonumai. Juk seksas gali buti tiesiog nei malonus nei nemalonus. Ar malonus bet vos vos, ar vos vos nemalonus. O cia kazkokie kankinimai ar baisus nemalonumai... nebutinai skausmas, gal prisigeres dvokiantis vyras lipa ar kazkas panasaus
Nepyk, bet tiek tavo mama tiek uošvienė žiauriai keistos moterys. Aš nieko panašaus apie seksą negalvoju, kokie dar kankinimai. Apie ką iš vis šneki? Iš kur tu tai trauki????? Man seksas tik su malonumu susije, neįsivaizduoju, kaip gali būt kažkas neutralus??? Čia kas iš vis tada???
Nebent kas prievartauja tada žinoma nemalonu. Nėra jokių tarpinių variantų. Bet tai nekeičia fakto, kad tau seksas svarbiau bent buvo, už viska, už žmoną, už vaikus, o dabar stebiesi, kad dukra negali šeimos susikurt normalios, ką galės, kai užaugo tai matydama, neišmylėta tėvo.
Nepyk, bet tiek tavo mama tiek uošvienė žiauriai keistos moterys. Aš nieko panašaus apie seksą negalvoju, kokie dar kankinimai. Apie ką iš vis šneki? Iš kur tu tai trauki????? Man seksas tik su malonumu susije, neįsivaizduoju, kaip gali būt kažkas neutralus??? Čia kas iš vis tada???
Nebent kas prievartauja tada žinoma nemalonu. Nėra jokių tarpinių variantų. Bet tai nekeičia fakto, kad tau seksas svarbiau bent buvo, už viska, už žmoną, už vaikus, o dabar stebiesi, kad dukra negali šeimos susikurt normalios, ką galės, kai užaugo tai matydama, neišmylėta tėvo.
o kaip ja ismylet ,kad ji sukurtu seima
Apie kokį pasitikėjimą čia šneki? Koks pasitikėjimas? Koks skirtumas svingauji ar į šalį eini jei sutuoktinis žino. Tik čia mato, o ten ne, daugiau skirtumo jokio. Nėra nieko tokiuose santykiuose. Bendras ūkis. Tik.
Nėra tai nėra 😃
Neteisingai supranti, bet įsitikinimų aš gi nepakeisiu.