Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 18, 12:20)

Ta tavo dukra traumuota nuo vaikystes. Tau seksas gi buvo svarbiau nei vaikai, tai ir perdavei tokias vertybes, ko stebiesi dabar?

As vaiku nepalikau nei del sekso, nei del ko kito. Tai buvo jos motinos kales planas is ko paveldejo ir vertybes ir dali genu. Buvau istikimas exei, nors ta tikrai buvo toli nuo idealo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 18, 12:39)
Nesakau, kad tai pagrindas. Bet tai yra vienas iš variantų, kodėl poros skiriasi. Užsisėdi kur, užsikalba, širdį viens kitam atveria (jau nekalbu apie Amadėjos atvejį, kad kūnus dar demonstruoja vienas kitam svetimi), na tai ko norėti po to? Žmogus yra sugundomas padaras. Viskuo galima sugundyti.

Manes negalima sugundyti. Tai yra vertybinis rodiklis. Jei galima - tai tokia mano ir verte...
As jauciu atsakomybe uz MB kokias pasekmes tas sukels.
Tai nereiskia, kad as neapgaudineju. Sakysim slapta nusiperku kokiu irankiu darbui, nes ta nieko nesupranta viskam priestarautu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 18, 12:42)
Manes negalima sugundyti. Tai yra vertybinis rodiklis. Jei galima - tai tokia mano ir verte...
As jauciu atsakomybe uz MB kokias pasekmes tas sukels.
Tai nereiskia, kad as neapgaudineju. Sakysim slapta nusiperku kokiu irankiu darbui, nes ta nieko nesupranta viskam priestarautu

O kas tave gundo? Ar daug jūs laiko leidžiate kitose kompanijose?
Tame ir esmė juk. Jo, mano vyras mane taip pat apgaudinėja. Jau tik girdžiu kurjerio sms, pyp pyp biggrin.gif ir visokie pričiandalai į namus welcome, welcome ax.gif
O aš tyra. Viską pasakau, ką pirksiu biggrin.gif
Atsakyti

Taip. O patrauklios kam nors ir senos nori būti. Tam ir reikia surasti normalų vyrų šalia savęs, kad būdamas deduku į jaunas nespoksotų biggrin.gifNes senatvė Amadėjai gali būti labai niūri. Daug esu mačiusi iškrypėliškų dedukų naktiniuose klubuose ar kur kavinėse, kur gyva muzika ir šokiai

Nedomina jo jaunos

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 18, 12:39)
As vaiku nepalikau nei del sekso, nei del ko kito. Tai buvo jos motinos kales planas is ko paveldejo ir vertybes ir dali genu. Buvau istikimas exei, nors ta tikrai buvo toli nuo idealo.

Tau seksas buvo svarbiau nei vaikai, nesvarbu siuo atveju su kuo tas seksas. Pats pasakojai, kad kai vaikai mazi buvo tau buvo svarbiau, kad tau zmona duotu ir tave patenkintu, nei, kad eitu pabutu su vaikais, jei jiem tuo metu jos reikejo.
Tu cia jau tukstancius kartu aiskinai, kad zmonos esmine pareiga duoti vyrui, ne gimdyti vaikus, ne priziureti vaikus, ne rupintis vaikais, o seksas, tau seksas svarbiau uz viska. Jei neduoda kada vyras nori, antot taves, tokia moteris jo nemyli,ir yra bloga zmona. Tau meile tolygu davimui, seksui. Anot taves, moteris turi buti be savivertes ir be jokiu noru, tik degti noru patenkinti vyra. Tai va tokios tavo ir vertybes, tokias ir perdavei, tobulos vertybes prostitutei. Ji nezino saves, ji nejaucia saves, ji neturi noru, ne stai gi nepadoru, ji neigia savo norus, arba meluoja vyrui, kad tokiu enturi, nes nu fui.... iskelia vyro norus auksciau uz savo, saviverte vis labiau krenta...

Palikimas zmogaus, kuris netinka yra daug geriau, nei tai.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 18, 14:13)
Rasai nesamones.... BUna seimos stabilios kur tik vargas pykciai ir asaros, o sugriauname tokios kur viskas grazu tik viena puse uzsimano kazko tokio.

Taip, deja biggrin.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 18, 14:36)
Tadaa galima teigti, kad jei vyras turi zmona nes jai duoda pinigus, tai normalu. Tiesiog jis turi duoti pakankamai pinigu ir neleisti su niekuo bendrauti, nes dar sutiks kita vyra, kuris daugiau pinigu gales duoti?

Mano suspratimas apie santykius yra kitoks. Istikimybe neturi priklausyti, nuo to ka dar geresnio gali sutikti, reikia dziaugtis tuo ka turi.  Cia ne koks mobilus, kad pasenus kas keli metai pasikeiti i kazka normalesnio

geri pastebėjimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 18, 12:39)
Nesakau, kad tai pagrindas. Bet tai yra vienas iš variantų, kodėl poros skiriasi. Užsisėdi kur, užsikalba, širdį viens kitam atveria (jau nekalbu apie Amadėjos atvejį, kad kūnus dar demonstruoja vienas kitam svetimi), na tai ko norėti po to? Žmogus yra sugundomas padaras. Viskuo galima sugundyti.

jo teisingai sakai, moteris ir vyras, kaip ugnis ir alyva, tikria nereiktu per daug artimai bendrauti su svetimais. Jei nebus stirpiu moraliniu stabdziu, tai nuslysti tikrai gana lengva.

Is vis net anot psichologu moteris pasamoningai ima laikyti savo vyru(sutuoktiniu) ta vyra, kuris ja isklauso reguliariai. unsure.gif

zinoma bendrauti galima, bet reik jaus ribas ir ne kokie ten tetatet susitikimai, o bendrai buryje kazkur.
As pvz dirbu tarp vyru, bet pas mus nera jokiu artimu, intymiu temu ar pokalbiu, tik apie darba, na dar apie ora, apie vaikus kartais ir viskas. Jokiu flirtavimu ar asmeniskumu, jokiu po viena susitikimu.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 18, 12:36)
Mano suspratimas apie santykius yra kitoks. Istikimybe neturi priklausyti, nuo to ka dar geresnio gali sutikti, reikia dziaugtis tuo ka turi.  Cia ne koks mobilus, kad pasenus kas keli metai pasikeiti i kazka normalesnio

Taip zinoma ir as manau, kad geriau issiskirti, nei vakscioti i kaire. Bet tu ir pries skirybas is esmes.
O as manau, kad skyrybos geriau, nei gyventi smurtiniuose santykiuose, nesvarbu ar tas smurtas fizinis, ar psichologinis zlugdymas zmogaus.
Todel ir sakau neistikimybe negimsta is niekur, ne ji griauna seima, o vadinasi seimos nebuvo jau iki to, nebuvo artimo rysio, nebuvo meiles, buvo kazkoks netycinis susibegimas gal aistros pagautiem, gal is naudos, gal pastojo netycia ar pan.
Tai ne pati neistikimybe blogai, o blogai, kai zmones nemoka issirinkti partnerio ir kai nemoka su juo kurti artimus santykius, gristus meile.
Atsakyti

biggrin.gifnu prie stalo tai turėtų būti linksma, kai tetulytė kokia apsivemia biggrin.gif

O tu bent žinai kas yra meilė? Su pisimusi tai turi labai mažai bendro. Jei būtum su sprtu palyginus, tai gal, bet ne su meile.
Tiesa, pasakojai, kad su psichologe bendravai, ar nepasakei jai savo problemos? Gal ji būtų padėjus, nes dulkinimasis su kuo papuola tai yra nemeilė, nei sau nei partneriui su kurio gyveni.

1 Gero laiką tikrai daugiau vietų yra kur praleist
2 Tipo nebenorit vienas kito?
3 Atvirumas tik apie seksą ar visais klausimais?
4 Va šitas gal ir taip biggrin.gif. Nors. Negali žinot, gal pamils taviškis ką nors, nes tarp jūsų meilės tai nėra. Ir pradės varyt į šoną.
Vienintelis to pateisinimas būtų jei vyrui nebestovi ir jis nori, kad žmonai būtų gerai. Bet vėlgi, dabar sexs shopų pilna.

Nu ir iš kur čia taip viską žinai dabar biggrin.gif. Nesi minties turėjus, bet kažkada pasakojai kaip kontroliuoji kiekvieną žinksnį. Apie save garantuot negali, o čia apie kitą.
Ką reiškia praktiškai?

Tokiu atveju, manau, moterys visai nebenori vyrų ax.gif.

Meilė ka kitas yra svarbus, brangus, norisi būti, saugoti, rūpintis, globoti, norisi, kad jam būtų viskas gerai, būtų laimingas. 

1. Tai yra, bet aš bandžiau tą visumą apibūdint.

2. Norim norim 🥰 Mes vienas kitam pačiausi. 

3.Atvirumas bendra prasme.

4.Kodėl teigi, kad nėra? Yra yra. Nėra sąvinimosi. Ir tai pas mb būna pramuša, kad "mano" 😁

Atsakyti

Taip ir nesupratai ko 'kontroliuoju'. Tikrai ne meilužių ieškojau. Tada buvo tam tikra situacija, kai vyras darė verslą su tėvu. Tiesiog norėjau žinoti ar viską papasakoja ir pan. Nes rašydavosi ir žinutėmis. Tėvas tada buvo stipresnėje pozicijoje, o maniškis jaunutis dar, nepatyręs. Bet su mergomis tai nieko bendro biggrin.gif
Žinau. Nes pas mus yra visų pirma dvasinis ryšys. Jis mane be žodžių žino. Net mintis nuspėja. Be to, aš esu bjauri, aš tikrai netaikau, ant cypkų nelakstau ir pan. Tai kas jam draustų mane palikti šitiek metų? Mes gi apie 20 metų kartu bigsmile.gifNa kas jį laiko?

Tarpusavio ryšys. Tinkat vienas kitam turbūt :)

Atsakyti

Moterys buna kales, joms kazkas uzeina apie 40m amziaus. tada joms nusispjauti ir i vaikus

To nepateisinu.

Tiek, kad su vyrais lyginant visvien daug retesnis atvejis.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 18, 14:46)

O aš tyra. Viską pasakau, ką pirksiu biggrin.gif

Aš tai ne biggrin.gif . Net keliones kartais nuperku pirmiau, o tik paskui pastatau prieš faktą biggrin.gif . Ai tiesa, apie akių švytėjimą, žiauriai mėgstu žiūtėti reortažus apie keliones, tai kažkada darbe laisva minutė, žiūriu išsižiojus kompe, paskui kažką su kolegom pabendravau, vienas sako, tu kiba įsimylėjus, kad akys taip žiba biggrin.gif . Jo, keliones biggrin.gif . Neblėstanti meilė, ne taip kaip tarp vyro ir moters- 3 metai biggrin.gif
Atsakyti

ne taip delioji ivykius, jei zmones pasuko i kaire, seima jau isirus pries tai buvo. nieka sneina i kare is graziu, siltu artimu santykiu, kur gyvena meile.
Reiskia, pasirinko prastai, nemokejo kurti santykiu, gal ir meiles is pat pradziu nebuvo, gal buvo tik aistra, kuri po keliu metu pabega be meiles..Paskui gyvenimas is inercijos gal del vaiku, o jiem paaugus na tada jau zmones gal uzsinori meiles, tikrumo ir bando to ieskoti kaip moka. unsure.gif

Nežinau kaip tiksliai būna, kas nutinka. 

Faktas, kad laiku nesiima žmonės priemonių ryšiui atkurti. 

Kas tikrai žinau būna: šeima, vaikai, namas ir meilužė laisvu laiku. Būna tik dėl sekso (ar kitokio sekso), bet būna ir dėl artumo, ryšio...o žaidžia laimingą šeimą. Paklausus kodėl? Nes šeima yra vertybė, nes rūpi vaikų gerovė, ateitis, bet norisi gauti ir to ko trūksta (o trūksta tiek bendravimo, tiek ryšio, tiek intymumo).

Čia aš nelabai gebu suprast kaip įmanoma, nes turi šeimą, kurioje nuolat turi apsimetinėt...o metai iš metų bendrauji su kitu žmogum, kuris tau artima siela. 

Negalėčiau...

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 18, 13:12)
Aš tai ne biggrin.gif . Net keliones kartais nuperku pirmiau, o tik paskui pastatau prieš faktą biggrin.gif . Ai tiesa, apie akių švytėjimą, žiauriai mėgstu žiūtėti reortažus apie keliones, tai kažkada darbe laisva minutė, žiūriu išsižiojus kompe, paskui kažką su kolegom pabendravau, vienas sako, tu kiba įsimylėjus, kad akys taip žiba biggrin.gif . Jo, keliones biggrin.gif . Neblėstanti meilė, ne taip kaip tarp vyro ir moters- 3 metai biggrin.gif

Aš net negaliu per ilgai žiūrėti kalnų vaizdų, apsiverkiu net. Ten irgi mano dvasios dalis gyvena.
Gražius šunis galėčiau valandų valandom žiūrėti. Savo mylimą veislę turbūt jau visą Ingruse išžiūrėjau. Man tai kaip menas, kaip kūrinys koks.
Atsakyti