Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 21, 16:03)
tai va, as labai abejoju, kad toks turtingas zmogus rystusi atominiam karui. Ir siapi ne is rusu puses karo siekis nuolat yra.

Koks sskirtumas is ko siekis, jei rusai tai igyvendina.
Sakai turtingas zmogus? Turi bombu tai turtingas.
Nei tu nei ash nesiryzhtume atominiam karui nes neturime nei bombu nei raketu. Tam reikia tureti tokiu ginklu
Atsakyti
Tai, matau, kaip Lutukė su Monteverte šventes švenčia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Klausėt Putino kalbą? Pritariu nuomonei, kad ją turi analizuoti ne politologai, o psichologai, gal net psichiatrai. Vėl grasino atominiu karu...

Jo, nelaiminga ta rusų tauta ir valstybė su tokiais vadovais... Tik užjaust galima.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 21, 17:17)
Koks sskirtumas is ko siekis, jei rusai tai igyvendina.
Sakai turtingas zmogus? Turi bombu tai turtingas.
Nei tu nei ash nesiryzhtume atominiam karui nes neturime nei bombu nei raketu. Tam reikia tureti tokiu ginklu

Ne, ne as sakau, Elon Musk, taip pasake, as buvau nustebusi, jei saziningai, na maniau jis ten kazka turi, bet kad Musk'as, galvotu, kad uz ji Putinas turtingesnis, t.y. butu turtingiausias zmogus siuo metu pasaulyje, man buvo naujiena, O Musk'as irgi manau nesisvaisto tokiom frazem siaip jau.

Nepagavai minties, as ne apie galejima sneku, daug saliu turi raketas, daug kas gali pradeti, bet manau, jei zmogus ant tiek turtingas, jam svarbios materialines gerybes, ir abejoju ar noretu su jom issiskirti taip lengvai, nes atominis karas gali reiksti aplamai zinomo pasaulio sunaikinima. Atoini kara gali pradeti nebent koks visiskai idejinis beprotis, bet jiem dazniausiai turtas nera svarbu.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 21, 17:24)
Tai, matau, kaip Lutukė su Monteverte šventes švenčia biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Klausėt Putino kalbą? Pritariu nuomonei, kad ją turi analizuoti ne politologai, o psichologai, gal net psichiatrai. Vėl grasino atominiu karu...

Jo, nelaiminga ta rusų tauta ir valstybė su tokiais vadovais... Tik užjaust galima.

o sakiau kad svesiu kazkaip? blink.gif man darbo diena siaip jau.a ar tau igri kas blynu duoda jau ir svente ? lotuliukas.gif Pietum jo kepiau blynus .

ne, neisklausau neidomu...tai dar nuo vezio jis nemire? juk jau ten merdejo raset biggrin.gif dabar naujos diagnozes? biggrin.gif

jo kaip ir ukrainiecius, jiem tai is vis apverkti savo dalia belieka...nu lietuviai irgi nelabai turi del ko dziugauti... unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Kepiau dviejų rūšių:mielinės bandelės su raugintais kopūstais, su lašinukais. mirksiukas.gif

O ką jūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 vasario 2023 - 17:54
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 21, 17:53)
vartotojo įkelta nuotrauka
Kepiau dviejų rūšių: su raugintais kopūstais, su lašinukais.  mirksiukas.gif

Skanu smile.gif Gal dėl to, kad mėgstu visokius "sūrius" labiau nei saldžius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 vasario 2023 - 17:57
Girdėjot gražulio politinę reklamą, du kartus klausiau, ir kaskart iš naujo vos neapsisisioju biggrin.gif . Geriau nei Šustauskas būtų biggrin.gif . Bet tai kaip žmonės save aukštai vertina, negi jis galvoja, kad jei Gargždų kaimo bobutės už jį nubalsuoja, tai ir Vilniuj taip gali nutikti. Toks pasitikėjimas savimi biggrin.gif . Nu ant bajerio vilniečiai gal neina balsuot. Neužtenka čia ant bačkos užlipt.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 21, 17:24)
Tai, matau, kaip Lutukė su Monteverte šventes švenčia biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

čia tipo vaikiškas kerštas už Šimašių? biggrin.gif

ne, kodėl turėtume?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 21, 18:00)
Girdėjot gražulio politinę reklamą, du kartus klausiau, ir kaskart iš naujo vos neapsisisioju biggrin.gif . Geriau nei Šustauskas būtų biggrin.gif . Bet tai kaip žmonės save aukštai vertina, negi jis galvoja, kad jei Gargždų kaimo bobutės už jį nubalsuoja, tai ir Vilniuj taip gali nutikti. Toks pasitikėjimas savimi biggrin.gif . Nu ant bajerio vilniečiai gal neina balsuot. Neužtenka čia ant bačkos užlipt.

tu gal Vilniuje nebuvus? pilna jame visokio plauko, bomžų, narkomanų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 21, 18:10)
čia tipo vaikiškas kerštas už Šimašių? biggrin.gif

ne, kodėl turėtume?

Ne, čia tik apie jūsų šventimą, kai tokia pompa buvo iš vakaro. Tai maniau, minimum keliuose Užgavėnių renginiuose sudalyvausit. Tu - Lietuvoj; Lutukė - Airijoj. O čia...

O dėl to, ką rašai, nuorodas dėliodama: pritariu, blogai, labai blogai. Tik ar nuo to, kad aš tai parašysiu, kažkas keisis? Išrink geresnį. Pažiūrėsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 vasario 2023 - 18:19
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 21, 20:13)

tu gal Vilniuje nebuvus? pilna jame visokio plauko, bomžų, narkomanų ir pan.

nu tai tokie gi neina balsuot, jei eitų, tai gal ir astrą išrinktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 21, 18:18)
Ne, čia tik apie jūsų šventimą, kai tokia pompa buvo iš vakaro. Tai maniau, minimum, keliuose Užgavėnių renginiuose sudalyvausit. Tu - Lietuvoj; Lutukė - Airijoj. O čia...

O dėl to, ką rašai, nuorodas dėliodama: pritariu, blogai, labai blogai. Tik ar nuo to, kad aš tai parašysiu, kažkas keisis. Išrink geresnį. Pažiūrėsim.

aš šventes atsirenku, argi prievarta švęsti viską? Užgavėnės man kažkaip niekada pernelyg nepatiko. Dalyvauju, jei tik tikrai geras oras, geroje vietoje būnu ir pan. Šiemet nei savaitgalį gero oro nebuvo, o ir šiandien per šalta. Užtenka įprastų pasivaikščiojimų

tai kad aš ne vilnietė
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 21, 18:18)
Ne, čia tik apie jūsų šventimą, kai tokia pompa buvo iš vakaro. Tai maniau, minimum keliuose Užgavėnių renginiuose sudalyvausit. Tu - Lietuvoj; Lutukė - Airijoj. O čia...

O dėl to, ką rašai, nuorodas dėliodama: pritariu, blogai, labai blogai. Tik ar nuo to, kad aš tai parašysiu, kažkas keisis? Išrink geresnį. Pažiūrėsim.

blink.gif jetau, kaip keistai mano tekstus supranti, as apie vaikysyte savo snekejau, kas buvo smagu vaikysteje, nebutinai norisisi dabar ta pati daryti lotuliukas.gif kur kada sakiau, kad siandien kazkur eisiu??? darbo diena??? ar noriu eiti? blink.gif ir is vis niekas nesvencia cia Uzgaveniu, taip nesiorientuoti pasaulyje doh.gif
Va per Patriko diena eisu gal i parada pasizmoneti, smagu ten visai buna biggrin.gif
o dieve kaip karsciuoja tavo smegenys... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 21, 18:21)
aš šventes atsirenku, argi prievarta švęsti viską? Užgavėnės man kažkaip niekada pernelyg nepatiko.

Tikrai ne biggrin.gif Man irgi ta šventė nepatinka, nes bent Lietuvoje, labai diskriminacinė (žydų, romų; na jie ten kaip "tradiciniai" personažai), bet ne aš gi ją vakar čia taip įkvėptai anonsavau, o tu su Lutuke. Tai, maniau, svarbu ir tau smile.gif
Papildyta:
Lutuke, nesiaiškink, tavo tekstus ne tik aš skaitau mirksiukas.gif
Atsakyti