Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 02 21, 18:25)
Tikrai ne biggrin.gif Man irgi ta šventė nepatinka, nes bent Lietuvoje, labai diskriminacinė (žydų, romų; na jie ten kaip "tradiciniai" personažai), bet ne aš gi ją vakar čia taip įkvėptai anonsavau, o tu su Lutuke. Tai, maniau, svarbu ir tau smile.gif

nu kaip tu viską taip arti priimi, juk tiesiog pašnekėjom ir tiek smile.gif
jo, kažkokia agresyvi labai šventė, atrodo iš šono stebint tarsi kokie kaimiečiai prisigėrę būtų ir rėkautųsi biggrin.gif man labiau patinka švelnių švenčių energetika
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 21, 18:00)
Girdėjot gražulio politinę reklamą

Kažkaip iki manęs nepriėjo. O kur tu ją girdi?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 21, 18:28)
Tikrai ne biggrin.gif Man irgi ta šventė nepatinka, nes bent Lietuvoje, labai diskriminacinė (žydų, romų; na jie ten kaip "tradiciniai" personažai), bet ne aš gi ją vakar čia taip įkvėptai anonsavau, o tu su Lutuke. Tai, maniau, svarbu ir tau smile.gif
Papildyta:
Lutuke, nesiaiškink, tavo tekstus ne tik aš skaitau mirksiukas.gif

dabar jau aiskinimas vaidenasi? lotuliukas.gif ten tik pastabos buvo apie tave ir tavo glusuma, kai elementaraus teksto nesugebi suprasti.

jo visur tau diskriminacijos vaidenasi... unsure.gif

as dziaugiuosi, kad pasualyje vis daugiau ir daugiau atsiranda sveiko proto balsu, kad nu jau per daug tos snieguolisko politkorektiskumo, kai visur tik diskriminacija zmonem vaidenasi. kur ten tau tie cigonai ar zydai diskriminuojami? cia kiekvienoj sventei tada galima butu rasti visokiu fintu, jei labai norisi..

gerai, kad dar del velniu ir kanapiniu diskriminacijos neverki lotuliukas.gif
tuoj vel vaidinsi alpstancia gulbe lotuliukas.gif pas tave toks algoritmas veikia, ateini pradedi ant visu rautis, paskui pradedi verkti kaip tave diskriminuoja ir skriaudzia... biggrin.gif
Atsakyti

ruskiai nustos, kai baigsis jų amunicija arba putką nuvers/nudvės (klausimas, kas jį pakeis, aišku, ta tauta pilna šūdų). Mėsos jie turi, ruskės sūnus už koldūnus į karą išlydi. Naujų prigimdys greit.

Ten ubagynas ir durnynas .Nieko gero ir nebus 

Atsakyti

blink.gifjetau, kaip keistai mano tekstus supranti, as apie vaikysyte savo snekejau, kas buvo smagu vaikysteje, nebutinai norisisi dabar ta pati daryti lotuliukas.gifkur kada sakiau, kad siandien kazkur eisiu??? darbo diena??? ar noriu eiti? blink.gifir is vis niekas nesvencia cia Uzgaveniu, taip nesiorientuoti pasaulyje doh.gif
Va per Patriko diena eisu gal i parada pasizmoneti, smagu ten visai buna biggrin.gif
o dieve kaip karsciuoja tavo smegenys... unsure.gif

Tai kaip apleisi savo darbo vieta ?  o kur foto tavo banduku? gal keptuves neturi namuose?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 21, 18:30)
nu kaip tu viską taip arti priimi, juk tiesiog pašnekėjom ir tiek smile.gif
jo, kažkokia agresyvi labai šventė, atrodo iš šono stebint tarsi kokie kaimiečiai prisigėrę būtų ir rėkautųsi biggrin.gif man labiau patinka švelnių švenčių energetika

Na, iš esmės tai Lietuvoje rodo amžių amžiais buvusį ksenofobinį mentalitetą. Tai čia Lietuvoje.

O, sakykim, kas per Užgavėnes darosi Rusijos religinėse bendruomenėse. Ir ne tik Rusijos. Va, čia seniai pas Maksimą Galkiną Instagrame aptikau:
https://www.instagra.../p/BfTcJ4IDyNH/

Pakraupau, kaip ir jis. Ir savo draugės menotyrininkės paklausiau: čia kas? Ji sakė, tai ne tik Rusijoj, daug kur. Deginti tai, kas nepatinka, tokia tos šventės esmė. Tai gerai, kad pas mus tik Morė, kuri lyg ir žiema, bet žeminami "žydukai", "čigonai". O kitose tautose - tie, kurie jiems neįtinka. O religinėse bendruomenėse - va ir taip būna. Man tai nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 vasario 2023 - 18:45
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 21, 20:30)
Kažkaip iki manęs nepriėjo. O kur tu ją girdi?

Darbe radijas įjungtas, net nežimau M1 gal, nu griūk negyvas kaip nuo bačkos gražulio balsą išgirdom biggrin.gif . Vilnius be gėjų ir be konservatorių, už Lietuvą vyrai, o moterys už Petrą, kažkas tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 21, 18:43)
Na, iš esmės tai Lietuvoje rodo amžių amžiais buvusį ksenofobinį mentalitetą. Tai čia Lietuvoje.

O, sakykim, kas per Užgavėnes darosi Rusijos religinėse bendruomenėse. Ir ne tik Rusijos. Va, čia seniai pas Maksimą Galkiną Instagrame aptikau:
https://www.instagra.../p/BfTcJ4IDyNH/
Pakraupau, kaip ir jis. Ir savo draugės menotyrininkės paklausiau: čia kas? Ji sakė, tai ne tik Rusijoj, daug kur. Deginti tai, kas nepatinka, tokia tos šventės esmė. Tai gerai, kad pas mus tik Morė, kuri lyg ir žiema, bet žeminami "žydukai", "čigonai". O kitose tautose - tie, kurie jiems neįtinka. O religinėse bendruomenėse - va ir taip būna. Man tai nepatinka.

hmm tai sakai pas lietuvius ksennofobinis mentalitetas? hmm.gif unsure.gif

Bet kokia tu melage, kaip viska reikia tikrinti kuom tu daliniesi. Cia ne kokia bendruomene, cia buvo ala modernus menas ir meninikas kuris sitai padare.... O ne tradicijos.

Jau pasirodo tradicine slietuviu sventes yra blogis... zinosim, patriote kieno tu esi unsure.gif Nieko tu nesupratai apie sia svente, gal niekad ir nesuprasi....
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 21, 18:44)
Darbe radijas įjungtas, net nežimau M1 gal, nu griūk negyvas kaip nuo bačkos gražulio balsą išgirdom biggrin.gif . Vilnius be gėjų ir be konservatorių, už Lietuvą vyrai, o moterys už Petrą, kažkas tokio biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif super Petriukas tas nors prajuokina lotuliukas.gif
Atsakyti
MB prikepe blynu, prisivalgiau
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 21, 19:00)
Bet kokia tu melage, kaip viska reikia tikrinti kuom tu daliniesi. Cia ne kokia bendruomene, cia buvo ala modernus menas ir meninikas kuris sitai padare.... O ne tradicijos.

Na, tu daug ko nesupranti. Tai buvo art projektas (juk matosi ir tekste įvardinta) sudegintas per provoslavų Užgavėnes. Daugiau nieko neaiškinsiu, nes vis tiek tu, aferiste ir melage, nieko nesuprasi.

Atsakyti
Siaubai Turkijoj nesibaigia, vėl griūna viskas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 21, 19:01)
MB prikepe blynu, prisivalgiau

O ar supratai, kodėl šiandien reikia valgyti blynus? Ir kas yra blynas apskritai?

Man jau tikrai artimesni tie, kurie šiandien gamina pyragėlius, spurgas, remdamiesi prisivalgymo prieš Gavėnią tradicija, nei blyną, kuris reiškia priploškto to, kas nepatinka, suvalgymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 vasario 2023 - 19:11