Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 04 10, 19:41)
Taigi rašiau, kad Š.Korėja jau patapo. Vėl negaudot minties biggrin.gif

Tai aišku biggrin.gif

Monteverte, o ko tu taip savęs bijai: Vaižgantei rašai, kad iš Klaipėdos, čia rašai, kad neva lenkė iš mažo miestelio (tai normalu, kad žmonės mano, kad iš Vilniaus rajono, verta milijono biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )... Magistro sritis - gili paslaptis. O viską vainikuoja tavo humoras, kuris tik tau toks yra: publikos nesurinktum. Tu gal tikrai gali tik anoniminiuose forumuose neršt, o kitur, kur tavo tapatybės, tavo asmenybės reikia - jau pass biggrin.gif Va tai ir yra pats juodžiausias tavo humoras, kurį gali išspausti. Nes tai tikrai juokinga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 balandžio 2023 - 14:09
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 11, 15:08)
Tai aišku biggrin.gif

Monteverte, o ko tu taip savęs bijai: Vaižgantei rašai, kad iš Klaipėdos, čia rašai, kad neva lenkė iš mažo miestelio (tai normalu, kad žmonės mano, kad iš Vilniaus rajono, verta milijono biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif )... Magistro sritis - gili paslaptis. O viską vainikuoja tavo humoras, kuris tik tau toks yra: publikos nesurinktum. Tu gal tikrai gali tik anoniminiuose forumuose neršt, o kitur, kur tavo tapatybės, tavo asmenybės reikia - jau pass biggrin.gif Va tai ir yra pats juodžiausias tavo humoras, kurį gali išspausti. Nes tai tikrai juokinga biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nebesvaik gerai, nes pas tave tai jau jokio čia humoro nerasta, o visa psichiatrija jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 11, 15:12)
nebesvaik gerai, nes pas tave tai jau jokio čia humoro nerasta, o visa psichiatrija jau biggrin.gif

tai taip taip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 11, 15:18)
tai taip taip biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nu taip ir tai aš ne viena jau pastebėjau. Dar bent 2 kaip minimum narės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 11, 15:36)
nu taip ir tai aš ne viena jau pastebėjau. Dar bent 2 kaip minimum narės biggrin.gif

trys be tavęs mirksiukas.gif

Ir tai, be abejo, man reikšmingos narės, ir reikšmingai pastebėjusios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 balandžio 2023 - 14:41
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 11, 15:39)
trys be tavęs mirksiukas.gif

Ir tai, be abejo, man reikšmingos narės, ir reikšmingai pastebėjusios biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

koks skirtumas kokios jos ir kas jos tau
bet matematika paprasta ir aiški, žmonės tą pačią tendenciją tavyje pastebi ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 11, 15:45)
koks skirtumas kokios jos ir kas jos tau
bet matematika paprasta ir aiški, žmonės tą pačią tendenciją tavyje pastebi ir tiek biggrin.gif

na taip, kai pagal metodičkas. Dar stebiuosi, kodėl jūsų tik keturios, o ne keturiasdešimt. Pigus SM pasidarė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 balandžio 2023 - 14:50
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 11, 15:48)
na taip, kai pagal metodičkas. Dar stebiuosi, kodėl jūsų tik keturios, o ne keturiasdešimt. Pigus SM pasidarė?

Pagal tai kiek mūsų čia yra, tai mes dominuojam, drebėk paštininke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 11, 16:36)
Pagal tai kiek mūsų čia yra, tai mes dominuojam, drebėk paštininke biggrin.gif

o dėl ko drebėt man, prieš tiek, kiek jūsų čia yra? biggrin.gif Na, ne.

Tu geriau parašyk Idomucia, ar tu iš Klaipėdos krašto? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 11, 16:47)

Tu geriau parašyk Idomucia, ar tu iš Klaipėdos krašto? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Iš Marso aš, iš Marso, nu kaip tau tavo astrologija taip neberodo? biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 10, 17:17)
Visiškai apsinuoginai tokiais postais, parodai kokia asmenybė esi.
Man sis forumas nera toks svarbus, kad bandyciau I ji papulti, kai mano androidas perspeja, jog sis forumas pasidarė nepatikimas.
O tu jau peiklausomybe mamkoms turi.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 balandžio 2023 - 16:09
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 11, 15:47)

Tu geriau parašyk Idomucia, ar tu iš Klaipėdos krašto? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Uzmirsai Shalcininku rajona, ji gali ten gyventi
Atsakyti