QUOTE(Amadėja* @ 2023 05 23, 22:48)
<p>Esmė gal gyventi ir gerai jaustis tame gyvenime. Ne taip svarbu kaip, kur, už kiek ir iš ko.</p><p></p><p>Man asmeniškai kuo toliau, tuo mažiau svarbu kaip kiti gyvena, apart, kad kažką sau prisitaikyt (tiesa, esu nusižiūrėjusi kaiką iš buitinės technikos, idėjų kiemui ar augalų, nes realiai įdomu ir aktualu). </p>
visiskai pritariu, tai tik musu gyvenimai ir mums juose gyventi, mums uz visus musu sprendimus atsakyti, jaustis gerai tol, kol neperzengi kaimynu nepatogumo ribos

.
Kaip kiti gyvena svarbu visgi, tiek, kiek mane ir mano seima tai veikia, kokioj aplinkoj gyventi reikia.
Nesinoretu pvz kad kaimynai muzikas visu garsu leistu ar kokias padangas kieme degintu, narkotikus pardavinetu, ar bordelis koks butu, roundapu purkstu, svarbu, kad kur gyveni butu saugu, kad zmones butu draugiski, geranoriski, ne skundikai kokie, kur ten masina kur ne taip pastatai jau iskviecia policija, pageidautina, kad myletu gamta, gyvunus ir jai nekenktu kiek imanoma, nesiukslintu, neterstu pagal galimybes.
Aplinka visgi labai svarbi, nebent nusiperki sala ar 100 ha zemes ir namas viduryje, net pasakymas yra cia toks perki ne nama, o kaimynus

Dar svarbu ir valdzios sprendimai, kaip organizuos gyvenima salyje, kokius mokescius zudes, kokias pandemijas planuos, kokiom vertybem salyje remsis ir t.t.