Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

o kks tau skirtumas, myli jie gyvūnus ar ne? 

O tu norėtum, kas kaimynai kokia šunų veisykla turėtu, ar šiaip savo gyvūnėlius kankintų? Sugebėtum nekreipti dėmesio?  

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 05 24, 10:04)
"gražus kontrastas"

Butent grazhu, tie shunys  tai kaip daiktai egoistu poreikiams tenkinti. Jei zhmogus laiko gyvunus tai reishkia jis turi kazhkokiu problemu, jei jam  TU GYVUNU REIKIA SAVO POREIKIAMS TENKINTI.

o kas nėra egoizmas?
gal ir mašinos turėjimas egoizmas? vaikščiok pėstute kiek sugebi nueiti smile.gif
gal ir vaikų turėjimas egoizmas, nes "o kas mane po to senatvėje aplankys, kas man padės"?
tai kaip tik medžiotojai yra egoistai, nes jie išnaudoja šunį darbui ir ką šuo už tai gauna? gerai dar jei tikros mėsos, o jei ant presuoto sauso pasodinti visą laiką? o erkių klausimas? kas kartą baisią chemiją kiša? o aklieji? kodėl ne žmogus juos vedžioja, o šuo jam tarnauja?
atvirkščiai gaunasi, normaliu atveju normalus šeimininkas daugiau tarnauja šuniui, o ne atvirkščiai, žmogus atgal gauna tik tiek, kad šiuo jį labai mobilizuoja. Pvz. neužsisėdėsi kokiose išgertuvėse iki ryto, nes šuo laukia, neužsisėdėsi toje SM per daug, nes reikia eiti šunį vedžioti, maitinti, plauti ir t.t. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 24, 10:17)
<p>nu nzn, man šuns dydis nereiškia vyro kažkokio stiprumo ar dar ko. Fotkėj plikas storulis, kuriam praverstų šuo, galintis kartu bėgiot biggrin.gif Bet ar jis eis su Havanos bišonais, ar su dogu, man dzin, nuo to gražesnis netaps biggrin.gif </p>

biggrin.gif Kane storulis? biggrin.gif
jei jis tau storulis, tai taviškis gražuolis balerūnas ala Bunkus? biggrin.gif
Atsakyti

Tie kurie myli gyvunus tai ju neveisia ir neisitaiso aauginti nelaisveje.

Pedofilija - tai irgi reishkia meile vaikams pazhodziui, bet normalus zhmones mylintyss vaikus ju neperka ish veisyklu pagal grozhi, perka tik nusikalteliaai patenkinti savo poreikius.

Jei kazhkas laiko shunis, jei tai lietuvis ar kitas rytu europietis tai ten bus triukshmas, tie shunys gali uzhpulti pabege. Shlykshtynes tie "myletojai"

Tikrai sutinku, nereikia specialiai veisti naminių gyvūnų, karvių, kiaulių tame tarpe.

Bet jau yra gimusių ir priveristų, tai žmonės priglaudžia, svarbu, kad adekvatus būtų. Kad nelaikytų 30 kačių ar šunų, kad suteiktų normalias gyvūnui tinkančias sąlygas.

Nuo tautybės šunų laikymas tikrai nepriklauso, visur visokių durnių yra. Todėl ir sakau svarbu normalus sveikas požiūris į gyvūnus, jei turi šunį kaimynai, kad nebūtų pririštas prie būdos, ar uždarytas aptvare nuolat, kad būtų draugiškas socializuotas, išauklėtas, kad nepulti ant žmonių, vaikų.

Atsakyti

nusišneki, šuo šuniui nelygus
tu ką nematęs mažųjų veislių? beje, dideli vyrai labai mėgsta mažiukus, gražus kontrastas, kai didžkis vyras mažylį nešasi biggrin.gif

Užpulti gali ir mažesnis ir didesnis, jei auginami kaip nors baisiai. Neperseniausiai visai nedidelis šuniukas, pamiršau veislę, įbėgo į vienus namus, čia Airijoj ir pražudė kūdikį. O Montekrista nesupranta kodėl svarbu kaimynai mylintys gyvunus.

Ne šuns dydis svarbu, o kaip jis auginamas tai ir nusako žmogų.

kokiu tikslu šuo, kaip jis auklėjamas, kaip socializuojasi. ar jį kankins, mokins pulti žmones, augins agresyvų ir t.t.

Kiek didelių šunų gelbėja žmones, padeda policijai, gelbėtojams ir t.t. 

Atsakyti

O tu norėtum, kas kaimynai kokia šunų veisykla turėtu, ar šiaip savo gyvūnėlius kankintų? Sugebėtum nekreipti dėmesio?  

veisėjai gali būti, kas gi draudžia. O kankinti tai ar mieste ar kaime negalima, tai nusikaltimas. Tai tiesiog nenori nusikaltėlių kaimynų.

Atsakyti

]
"gražus kontrastas"

Butent grazhu, tie shunys tai kaip daiktai egoistu poreikiams tenkinti. Jei zhmogus laiko gyvunus tai reishkia jis turi kazhkokiu problemu, jei jam TU GYVUNU REIKIA SAVO POREIKIAMS TENKINTI.

SUprantu aklieji turi shunis medziotojai keliautojai po laukine gamta - tai sveikas santykis su gyvunais.
O kai perka be aishkaus poreikio - tai shlykstus ishkrypimas.

Po to tas savo sabakass pradeda kisht kitiems, trukdo aplinkiniu gyvenima.

Pas mane gyviu uzhtenka... Zhalciai, pauksteliai visokie, aplink vaikscioja stirnos...
Tiesa, mane apipleshe... Ereliai ish tvenkinio ishneshe lydekas, gal dvi liko... Kaimynu ish tvenkinio didzhiulis erelis ishneshe karpi, ish kiemo- pora dideliu vishtu, mate kaip tai vyko

Baisu tie ereliai, cia LT veiksmas vyksta

:D  :D  :D jo gamtoje vyksta kova už būvį. Kas pirmesnis tas gudresnis.

Atsakyti

o kas nėra egoizmas?
gal ir mašinos turėjimas egoizmas? vaikščiok pėstute kiek sugebi nueiti smile.gif
gal ir vaikų turėjimas egoizmas, nes "o kas mane po to senatvėje aplankys, kas man padės"?
tai kaip tik medžiotojai yra egoistai, nes jie išnaudoja šunį darbui ir ką šuo už tai gauna? gerai dar jei tikros mėsos, o jei ant presuoto sauso pasodinti visą laiką? o erkių klausimas? kas kartą baisią chemiją kiša? o aklieji? kodėl ne žmogus juos vedžioja, o šuo jam tarnauja?
atvirkščiai gaunasi, normaliu atveju normalus šeimininkas daugiau tarnauja šuniui, o ne atvirkščiai, žmogus atgal gauna tik tiek, kad šiuo jį labai mobilizuoja. Pvz. neužsisėdėsi kokiose išgertuvėse iki ryto, nes šuo laukia, neužsisėdėsi toje SM per daug, nes reikia eiti šunį vedžioti, maitinti, plauti ir t.t. biggrin.gif
Papildyta:
biggrin.gifKane storulis? biggrin.gif
jei jis tau storulis, tai taviškis gražuolis balerūnas ala Bunkus? biggrin.gif

nu vyras fotkėj išpurtęs, nepatinka man tokie. paspausi ir liks duobutė. Storas. Maniškis sportiškas. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 05 24, 10:36)
Kiek didelių šunų gelbėja žmones, padeda policijai, gelbėtojams ir t.t. </p>

bet jis tą vadina "ne egoizmu"
kaip tik tai egoizmas, kai slepiamasi už šuns, šuo statomas į pavojų, sužeidžiamas, žūsta net
Atsakyti

Užpulti gali ir mažesnis ir didesnis, jei auginami kaip nors baisiai. Neperseniausiai visai nedidelis šuniukas, pamiršau veislę, įbėgo į vienus namus, čia Airijoj ir pražudė kūdikį. O Montekrista nesupranta kodėl svarbu kaimynai mylintys gyvunus.

Ne šuns dydis svarbu, o kaip jis auginamas tai ir nusako žmogų.

kokiu tikslu šuo, kaip jis auklėjamas, kaip socializuojasi. ar jį kankins, mokins pulti žmones, augins agresyvų ir t.t.

Kiek didelių šunų gelbėja žmones, padeda policijai, gelbėtojams ir t.t. 

tai čia savaime suprantama. Ne šuo, o žmogus pražudo kažką šuns nasrais.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 24, 10:40)
nu vyras fotkėj išpurtęs, nepatinka man tokie. paspausi ir liks duobutė. Storas. Maniškis sportiškas. </p>

nu taip, nėra grožio apdovanotas vyras, nėra lieknutis, bet pagal savo didžiulį ūgį nesiskaito storulis
taip kad ačiū, žinosim, taviškis bunkus-balerūnas 4u.gif
Atsakyti

veisėjai gali būti, kas gi draudžia. O kankinti tai ar mieste ar kaime negalima, tai nusikaltimas. Tai tiesiog nenori nusikaltėlių kaimynų.

Tai ką ir sakau, norisi adekvačių kaimynu, neisi gi nuolat per teismus ar skundimus policijai. Gal nedarys kokių įrodymų nusikaltimų. O kaip toje situacijoje kur parašiau augino bele kaip šunį tas pabėgo ir pražudė kūdikį.  Bet niekas nemato gi kas už uždarų durų darosi, paskui tik išaiškėjo tokiomis tragiškos aplinkybėm.

Todėl ir sakau svarbu sveika meilė gamtai ir gyvūnams. Nes į tai labai daug kas susiveda. 

Atsakyti

nu taip, nėra grožio apdovanotas vyras, nėra lieknutis, bet pagal savo didžiulį ūgį nesiskaito storulis
taip kad ačiū, žinosim, taviškis bunkus-balerūnas 4u.gif

Žinok tu ką nori :D 

Atsakyti