Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 08 29, 13:30)
Gi parashyta, kad dukrai 10 menesiu... Apsvaigino smile.gif

Jo, dabar perskaičiau. Debilas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 29, 12:17)
„Jis yra pedagogas, organizuodavo stovyklas su gamtine pakraipa, šventes organizuodavo, buvo „sėklų švenčių“ iniciatorius. Jis yra gamtos mylėtojas, bet jau, sakyčiau, net radikaliai. Toks gamtos saugotojas, medelių augintojas, bet jau per daug „pasinešęs“ iš tos pusės. Kovojantis už ekologiją, žemdirbystes“, – apibūdino A.Grimalis.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...imines-28171043
Vis tiek nučiuožę tokie radikalūs a-la gamtos mylėtojai. Kažin kiek tai dukrai metų, gal jis ją apsvaigino jei ji taip paprastai su juo "keliavo". Kaip jis sugebėjo tą rusijos pilietybę gaut? blink.gif Surado "gerą" šalį, "saugią" vaikui blink.gif

biggrin.gif biggrin.gif nu tu ir kvailutė
jei jau toks žmogus baisiai radikalus, kad myli gamta, medelius, tai kaip pavadinti tą, kuris būdamas vyru myli kitą, svetimą vyrą? biggrin.gif na arba kai visas interneto diskusijas tik į sekso temą kreipia? kokie tada tai žmonės? biggrin.gif
Atsakyti
Idomucia, čia specialiai tau žinios biggrin.gif
https://kauno.diena....-pozoje-1137697
Atsakyti
Man asmeniškai yra dvi lytys: moteris ir vyras. Daugiau mieko nera 'in-between'. As gerbiu kitų nuomonę, kurie galvoja kitaip, bet ir prašau gerbti mano nuomonę taip pat.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 29, 13:02)
Man asmeniškai yra dvi lytys:  moteris ir vyras. Daugiau mieko nera 'in-between'. As gerbiu kitų nuomonę, kurie galvoja kitaip, bet ir prašau gerbti mano nuomonę taip pat.

Net uzkieteje starovieraii zhino, kad yra hemafroditai, kur net labiausia dogmatishki medikai negali vienreikshmishkai nuspresti ar tai vyras ar moteris.

Taip pat yra visokiu chromosomu anomaliju, ar neanomaliju, bet neveikianciu chromosomu, pvz mergaite su XY chromosomom (AIS androgen insensitivity syndrome).
Todel teigti tokiu vejus, ir sakyti mano nuomone tai yra kvaila....

Mano nuomone gal kad pasaulyje nera juru, nes visa laikaii gyvenau kaime ir maciau tik kudra. Kas mate juta tai meluoja ar sapalioja, o visokia filmuota medziaga apie juras yra klastote
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 29 rugpjūčio 2023 - 13:15
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 29, 14:02)
Man asmeniškai yra dvi lytys:  moteris ir vyras. Daugiau mieko nera 'in-between'. As gerbiu kitų nuomonę, kurie galvoja kitaip, bet ir prašau gerbti mano nuomonę taip pat.

Nu tai gerbiam tą tavo nuomonę, kas negerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 29, 12:16)
Visokiu situaciju buna moters gyvenime.

Matau ne tik, kad seimomis, bet ir giminemis gimdant, kai yra mutavęs genas  giminės medyje.  Pačių veidai rodo, kad su genetika kazkas ne taip pas juos, tai dar ir kruva vaiku prisigimdo su tokia pacia problema. Išmokos labai geros uz nesveikus vaikus, del to ir gimdo. Galvotu kas laukia sunkaus ligonio vaiko po ju mirties, tai del pacio vaiko busimu kanciu negimdytu. Nesuprantu ir tu, kurie pasmerkia savo vaikus amz8n9ms kancioms su igimtomis  baisiomis odos ligomis. Cia ne meilė, cia - savanaudiskumas 'vat as pries abortus'. .

cia nebuvo pries abortus, o butent pries medikamentinius, ka neseniai ivede, kur moteris paliekama namie viena su tokiais milizniskais skausmais, spazmais ir galimu nukruajavimu. Juk Lietuvoje seniai galimas abortas, nuejus pas medikus, kiek galima saugiau, tai kuriu galu reikejo kisti tas neaiskias tabletes? Man tai durnai Lietuvos valdzi anuolat kopijuoja vakarus iki priklumo. Tik neziuri kokia ten situacija. Nu vienu zodziu nusidegraduos tiek, ka dreliai nebebus mediku, slaugytojos gydys, tai rimtia gal ir medikamentiniu abortu prireiks, o kazkada buvo visai nebloga sistema.

nepamenu kas tiksliai cia, bet labai gyre, sake, kaip geria bus medikamentiniai abortai. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 29, 12:17)
„Jis yra pedagogas, organizuodavo stovyklas su gamtine pakraipa, šventes organizuodavo, buvo „sėklų švenčių“ iniciatorius. Jis yra gamtos mylėtojas, bet jau, sakyčiau, net radikaliai. Toks gamtos saugotojas, medelių augintojas, bet jau per daug „pasinešęs“ iš tos pusės. Kovojantis už ekologiją, žemdirbystes“, – apibūdino A.Grimalis.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...imines-28171043
Vis tiek nučiuožę tokie radikalūs a-la gamtos mylėtojai. Kažin kiek tai dukrai metų, gal jis ją apsvaigino jei ji taip paprastai su juo "keliavo". Kaip jis sugebėjo tą rusijos pilietybę gaut? blink.gif Surado "gerą" šalį, "saugią" vaikui blink.gif

pazystu sio vyro tevus, esu buvusi pas ju sveciuose kazkada seniai, labai faina seima, tevas is vis labai protingas zmogus, mama tokia biski prie meno, labai grazus namai, didele sodyba, jau p ries 20 m turejo visus patogumus kaip geotermini sildyma ir t.t., nezinau kas ten nutiko ir kodel, reiktu pasigilinti, kaip spauda pateikia nebutinai taip ir yra.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 08 29, 14:14)
Net uzkieteje starovieraii zhino, kad yra hemafroditai, kur net labiausia dogmatishki medikai negali vienreikshmishkai nuspresti ar tai vyras ar moteris.

Taip pat yra visokiu chromosomu anomaliju, ar neanomaliju, bet neveikianciu chromosomu, pvz mergaite su XY chromosomom (AIS androgen insensitivity syndrome).
Mano nuomone gal kad pasaulyje nera juru, nes visa laikaii gyvenau kaime ir maciau tik kudra. Kas mate juta tai meluoja ar sapalioja, o visokia filmuota medziaga apie juras yra klastote

Man yra tik vyrai ir tik moterys, gerbk mano nuomone ir isitikinimua, kitaip as negerbsi7 tavo isitikinimu taip pat.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 08 29, 14:14)

Butent pats sakai vyras ar moteris smile.gif tai yra ligos ir sutrikimai, ne naujos lytys gi. Lytis vis tiek yra tik 2 sioje planetoje smile.gif
o siaip tai netiesa rasai, chromosomu sutrikimo atveju, nebuna zmogui abejoniu kokios jis lyties, daznai buna tik sauges suzino, kad turi pvz viduje ir gimda ar dar kazka ne taip, jiem vieni lytiniai pozymiai labiausiai pasireiskia ir isauga normalus vyras ar moteris, tik kartais buna nevaisingi ir su papildomais lytiniais organais viduje. Megsta ziuriu ts judejimo atstovai remtis tuo, bet biski pritempia kur truksta.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 29, 15:03)
cia nebuvo pries abortus, o butent pries medikamentinius, ka neseniai ivede, kur moteris paliekama namie viena su tokiais milizniskais skausmais, spazmais ir galimu nukruajavimu. Juk Lietuvoje seniai galimas abortas, nuejus pas medikus, kiek galima saugiau, tai kuriu galu reikejo kisti tas neaiskias tabletes? Man tai durnai Lietuvos valdzi anuolat kopijuoja vakarus iki priklumo. Tik neziuri kokia ten situacija. Nu vienu zodziu nusidegraduos tiek, ka dreliai  nebebus mediku, slaugytojos gydys, tai rimtia gal ir medikamentiniu abortu prireiks, o kazkada buvo visai nebloga sistema.

nepamenu kas tiksliai cia, bet labai gyre, sake, kaip geria bus medikamentiniai abortai. unsure.gif

Gali pirštą ìsidurti ir po to jo netekti , jei sugangrenuos. Visko pasitaiko
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 29, 15:13)
Gali pirštą ìsidurti ir po to jo netekti , jei sugangrenuos. Visko pasitaiko

ne, cia ne visko pasitaiko, cia taip vykst aabortas su medikamentais, nemazai mediku del to perspejo vyriausybe, kad nepriimti to istatymo. Cia daugiau norma, nei isimtis, nes tie vaistai butent taip veikia.
As nelabai suprantu, kam reikejo tu vaistu, kai prieinamas kiekvienai paprastas abortas ligonineje, ir tai buna su paskemem liudnom, kaip sakai visko pasitaiko, bet vis tiek tarp mediku, kur gali suteikti pagalba, O cia moteris palikta viena namie, man tai baisu. Net mirties atvejai pasaulyje fiksuoti. Gerai, jei kokia jau vyresne, jei ne viena namie, o jei kokia jauna mergina, jei kokiam kaime, kur toli medikai, man tai zinok ziauru, toks medicinos Lietuvoje nusidegradavimas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 29, 16:18)
ne, cia ne visko pasitaiko, cia taip vykst aabortas su medikamentais, nemazai mediku del to perspejo vyriausybe, kad nepriimti to istatymo. Cia daugiau norma, nei isimtis, nes tie vaistai butent taip veikia.
As nelabai suprantu, kam reikejo tu vaistu, kai prieinamas kiekvienai paprastas abortas ligonineje, ir tai buna su paskemem liudnom, kaip sakai visko pasitaiko, bet vis tiek tarp mediku, kur gali suteikti pagalba, O cia moteris palikta viena namie, man tai baisu. Net mirties atvejai pasaulyje fiksuoti. Gerai, jei kokia jau vyresne, jei ne viena namie, o jei kokia jauna mergina, jei kokiam kaime, kur toli medikai, man tai zinok ziauru, toks medicinos Lietuvoje nusidegradavimas.

Nu tai čia tam tie vaistai, kad slaugutės gi galėtų juos išrašinėti. Galiausiai ir jų nebereikės, sunkus gi darbas, kas nori dirbti ir atsakomybę nešti? Po to tuos vaistus išrašinės robotai. Dar vėlu - atsiimsime savitarnoje. Šlovė konservatnykams, šlovė teletabiams biggrin.gif
Atsakyti