Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 09 03, 12:54)
Taigi pati prašei, o dabar sutrikai?

Gerai, nebučiuoju net popiežiškai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

A, tu man kojas nori buciuoti biggrin.gif
Buciyok, cia tavo darbas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 03, 12:55)
A, tu man kojas nori buciuoti  biggrin.gif
Buciyok, cia tavo darbas.

Na, jei jau pati net manęs prašai, tai gal tau to reikia, gal pagaliau pasijusi geriau ir SM nesiautėsi? Pabučiuosiu, nu.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 03, 13:01)
Na, jei jau pati net manęs prašai, tai gal tau to reikia, gal pagaliau pasijusi geriau ir SM nesiautėsi? Pabučiuosiu, nu.

Tavo cia darbas pagal musu 'sluoksnius'. Tavo proproseneliai, prosenwliai, seneliai tarnavo maniskiams, savo nugaras lenkė. Pagal status tu gali buciyoti man tik kojas biggrin.gif

Tu visada rasei, kad sovietu sistema buvo bloga. Cia as su tavimi sutinku, jie viska is musu ateme. Bet ji tau bloga vistiek tu musiet irgi norejai man tarnauti po šiaj dienai?

Pšeprašam, kad negaliu is karto qtsakineti. Sedziu palapineje rudens sventeje, atstovauju savivaldybe, vis prieina kokie skundaliai, kaip tu, ir nori kazka paskusti, o man reikia juos graziai nx pasiusti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2023 - 12:33
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 03, 13:20)
Tavo cia darbas pagal musu 'sluoksnius'. Tavo proproseneliai, prosenwliai, seneliai tarnavo maniskiams, savo nugaras lenkė. Pagal status tu gali buciyoti man tik kojas  biggrin.gif

Tu visada rasei, kad sovietu sistema buvo bloga. Cia as su tavimi sutinku, jie viska is musu ateme. Bet ji tau bloga vistiek  tu musiet irgi norejai man tarnauti po šiaj dienai?

Pšeprašam, kad negaliu is karto qtsakineti. Sedziu palapineje rudens sventeje, atstovauju savivaldybe, vis prieina kokie skundaliai, kaip tu, ir nori kazka paskusti, o man reikia juos graziai nx pasiusti  biggrin.gif

Ale atsakinėji tokiais ilgais postais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sėkmės rudens šventėje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 rugsėjo 2023 - 12:57
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 03, 13:52)
Ale atsakinėji tokiais ilgais postai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sėkmės rudens šventėje 4u.gif

Turiu marias laiko. Visa laime nedaug jūsų skundikų biggrin.gif
----

O...Ašaka...sena komunistė ir vėl čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2023 - 13:07
Kaip graziai pastininke i vieta pastatyta 😍
Papildyta:
Lietuvos rinktine!!! Saunuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 03, 13:02)
ne nu, nu gluš glušom biggrin.gif
tuo mes ir skiriamės, kad man nei vaikų ligos (kad ir sezoninės), nei dingę siuntos, kurių vertė ne 2 eurai, nei skiepai su jų šalutiniais nėra norma ar kasdienybė. Jei jums tai kasdienybė, jūs pripratę prie to ir čia jums nieko tokio, tai ir toliau gyvenkite tame mėšle, sukitės šiame rate biggrin.gif

Monteverte, jei siunta būtų dingus tai gal ir bėda būtų, nors tai tik pinigai, tokia čia ir bėda. Bet ji atsirado, tai kaip tik yra kuo džiaugtis, nes peršasi išvada, kad Lietuvos žmonės ne vagys. O kad kurjeris suklydo į labai panašiu pavadinimu gatvę nuvežęs, tai klysti žmogiška, paskambinus, sekančią dieną ji buvo prie mano durų. Taip kad prie nelaimių tokio įvykio niekaip nėra kaip priskirt. Daugiau prie laimių bigsmile.gif
Amadėja, tas tavo nudistų pliažas kur tu važiuoji tai Šventojoj? Gavau gimtadienio dovaną 3 diemas sanatorijoj su procedūrom vienai pačiai man wub.gif . Tai šiandien paplūdimiu ėjau, žiūriu nuoroda į nudistus bigsmile.gif . Moterų būtų tai būčiau nuėjus, nedabrendau iki nudistų biggrin.gif . 100 metų Šventojoj nebuvau, būdavo toks kaimas kažkada, dabar labai gražu. Beje Montevertei irgi patiktų, ties Auksinėm kopom pliažas kur leidžiama su augintiniais.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 09 03, 21:22)
Papildyta:
Lietuvos rinktine!!! Saunuoliai  wub.gif

Aga, tikrai šaunuoliai lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif

P.S. O kur mano vieta, kas ją apibrėžė, SM psichologe, ir kas yra čia ta, kuri mane gali kažkur pastatyt? bigsmile.gif Apskritai "statymas į vietą" toks jau labai labai... Na, pati "psichologe" žinai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 rugsėjo 2023 - 20:55
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 03, 22:51)
Aga, tikrai šaunuoliai lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif

P.S. O kur mano vieta, kas ją apibrėžė, SM psichologe, ir kas yra čia ta, kuri mane gali kažkur pastatyt? bigsmile.gif Apskritai "statymas į vietą" toks jau labai  labai... Na, pati "psichologe" žinai unsure.gif

Nu jo, pergalė graži. Gerai, kad Go3 turiu, galėjau pliaže sirgt lithuania.gif
Nekreipk dėmesio į tą sovietinę šiukšlę. Statytoja į vietą atsirado biggrin.gif . Ji psichologė? OMG blink.gif
Atsakyti

Ne, pirmiau tu papasakok biggrin.gifmirksiukas.gif

Burbe, jei kiek rauki, supranti, kad mes iš skirtingų sluoksnių, grupių, mentalitetų. Ir kas yra linksma vienai - nebūtinai turi būti įdomu kitai.

Parom: na, tai festivaliai "Poezijos pavasario", "Thomo Manno", "Baroko"... Ir dar ilgi studentavimo savaitgaliai, kai klausėmės Kernagio ir Nedos... Dar buvo džiazo ir tvisto - žodžiu, visko, bet tikrai ten nebuvo nei Liube, nei Alegrovos... Ir tai mano jaunystės laikais!

Ir kaip šokot pagal tas dainas? Kernagis ir Neda tikrai geri dainininkai, menininkai, bet tai tikrai ne ta muzika pagal kurią gali šokti.  Foje, antis, hiperbolė buvo iš tokių, kur buvo ir muzika faina, bet ir pašokti galima. Iš lietuviškų dar pamenu vairas buvo, Butkutė,  Viktorija, tada buvo linksma ir smagu. Bet daugiau klausėm vakarietiškų, Modern talking,  Scorpions, Europe, Nirvana, Sting,  U2, Metalica, Madona, Jackson, Houston, Elthon John ir t.t. dauguma populiariausiu to meto atlikėjų. 

Iš rusiškų klausėm ne tiek daug iš tikro  ruki verch, Jurij Šatunov.  

Liube neklausiau jaunystėje Lietuvoje. Ja atradau vėliau šiek tiek, Airijoje jau, tikrai gana "duševnaja" tokia ir žodžiai, ir išgyvenimai, ir melodijos, tikrai turi savo stilių ir gražu balsa, savo šalies patriotai, nežinau kodėl tu juos taip nužemini? Ką jie tau blogo padarė? Butent gal ir būtų mūsų Kernagio atitikmuo, nes daugiau nelabai ir turim tokių patriotiškų grupių ar dainininkų, tokių tikrų nuo dušios. 

Atsakyti

Papildyta:
Lietuvos rinktine!!! Saunuoliai wub.gif

Aš kai nesidomiu tom varžybom, tai viena draugė pasidalino Lietuva JAV 110-104 pamaniau į JAV skrenda  :D galvoju o kam tie skaičiai, gal koks reiso sakau numeris ar kas , paskui dašilo, kad krepšinis. :D  :D  :D 

Smagu gal nežinau nesu azartiškas, nesergu už jokius sportus. Man patiko vienas krepšininkas nepamenu pavardės, bet kažkoks jau ten geras iš NBA. Jo klausia žurnalistai, tai kaip džiaugiatės, po pergalės jie ten buvo. O tai tik mano darbas ir niekas nemėgsta savo darbų, aš verčiau sako bučiau su savo šalyje, jodinėčiau su žirgais.patiko labai toks atvirumas.

Atsakyti
Sportai. Gal ir visai buvo nieko laisvalaikio praleidimo budas - stebeti kokias varzhybas ar turnyrus.
Sovietu laikais zhiuredavom ledo rutuli ir dzhiaugdavomis kai rusai gaudavo nuo cheku ar shvedu.

Bet kazhkaip to pasidare per daug ir tai yra beprasmishka.
Koks ten skirtumas, kas nugalejo? Nusispjaut. Tai tiesiog show sureikshmintas. Ishkrypusios demokratijos pavizdys, kai vertinami ne kokie mokslininkai ar technologai ar ishradejai, o nieko gero, apart show nedarantys showmenai.

Tai paskui nesiskuskite, kad viskas eina zhemyn ar nesivysto stagnuoja
Atsakyti