Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 06, 11:46)
Tu visai ne I temą, kas nors negerai su galva tau šiandien?  biggrin.gif
.as Amadejai su Montekrista rodau kokias kojas  reikia dėti rodyti, o su kokiomis eilinėmis nereiketu juokinti forumo.

pati tu ne į temą biggrin.gif
joms abiems dėmesio trūkumas ir tiek, kojos čia tik detalė
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 06, 12:29)

Oi, I kolegas ejo studentai atvyke is kaimo. Vietiniai miesto studentai ten nesilankydavo. Nezinau, tada buvo nerasyta taisyklė - Kolegos kaimieciams. Cia ne as sugalvojau, cia jau metai is netu tai buvo perduodama univere  biggrin.gif
Buvo ir Hiperbolė, ir koncertai - vaziuodavom I Vilniu, ir teatrai, nes megom spektaklius. Bet gi ar as apie tai? As kalbu apie laisvqlaiki, kuris tesdavosi paromis ir su naujomis pazintimis, naujais zmonemis  biggrin.gif  Gal pas jus ten kaime ir buvo zabegalovkes, mes tai I klubus kakstydavom, ten kur ne tik uz iejima moki, bet kur ireikia pirkti brangius gėrimus  biggrin.gif . Kokie klubai Kaune buvo tuo laiku patys populiariausi, pasakysi?  biggrin.gif
Bet tu rasai tik apie studentavimo laikus. Paskui tu gi paskubejai uzsideti jungą - apsizenyjai, kai  dar turejai megautis gyvenimu. Viskas, tavo gyvenimas baigesi su tyo momentu, prasidejo tarnyste diedui.. Mes dar ilgai netekejpm, linksmai leidom laika. Tu to nesupranti, nes tau rupejo kaip diedui birką pagrauzti kas nakt, o pas mus kitokie norai buvo , norai linksmintis, kaip ir priklauso jaunam zmogui.

O tu jau tipo miestietė buvai biggrin.gif . Būtų juoko jei mes iš to paties kaimo kilusios (t.y. rajono centro biggrin.gif ) Visai linksma ir tose Kolegose būdavo, bendraamžiai, studentai rinkdavosi. Studentiški renginiai kaip RADI, LEDI (mūsų biggrin.gif , aišku iki RADI jam toli buvo)... Ar tau linksmiau kur vyresni diedai ir dažnai banditai rinkdavosi?
Nueidavom aišku ir kitur pro retą. Bet bent jau pas mane grupiokės nei viena į brangius klubus kasdien nėjo kaip tu biggrin.gif . Jei tau paminėsiu Metropolį, Žalią kalną ar Tulpę, tai tikėsi, kad bent kartą savaitėj ten lankiausi biggrin.gif? Bet kai tau kiti priorittai nei šlaistytis po klubus? Kam kitam savo jausenas primest. Tau patiko, tu šlaiseisi.
Na o dėl jungo sutinku. Bet tokie laikai buvo biggrin.gif . Baigdamos studijas 2 trečdaliai mano grupiokių buvo ištekėjusios, o pusė ir su vaikais. 25 metų jau senmergė skaitydavos biggrin.gif . Bet gyvenimas nesibaigė, jis tęsiasi ir dabar. Šlaisymasis po klubus anokia čia laimė. Aš ir dabar galiu pasišlaistyt, niekas netrukdo. Norai linksmintis ar kas kart vis kitam klube pasigautam birką graužt? Kitos gi iš prostitucijos uždirbdavo ir po klubus varinėdavo, ten pat ir sponsorius susirasdavo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 06, 12:38)
O tu jau tipo miestietė buvai biggrin.gif . Būtų juoko jei mes iš to paties kaimo kilusios (t.y. rajono centro biggrin.gif ) Visai linksma ir tose Kolegose būdavo, bendraamžiai, studentai rinkdavosi. Studentiški renginiai kaip RADI, LEDI (mūsų biggrin.gif , aišku iki RADI jam toli buvo)... Ar tau linksmiau kur vyresni diedai ir dažnai banditai rinkdavosi?
Nueidavom aišku ir kitur pro retą. Bet bent jau pas mane grupiokės nei viena į brangius klubus kasdien nėjo kaip tu biggrin.gif . Jei tau paminėsiu  Metropolį, Žalią kalną ar Tulpę, tai tikėsi, kad bent kartą savaitėj ten lankiausi biggrin.gif? Bet kai tau kiti priorittai nei šlaistytis po klubus? Kam kitam savo jausenas primest. Tau patiko, tu šlaiseisi.
Na o dėl jungo sutinku. Bet tokie laikai buvo biggrin.gif . Baigdamos studijas 2 trečdaliai mano grupiokių buvo ištekėjusios, o pusė ir su vaikais. 25 metų jau senmergė skaitydavos biggrin.gif . Bet gyvenimas nesibaigė, jis tęsiasi ir dabar. Šlaisymasis po klubus anokia čia laimė. Aš ir dabar  galiu pasišlaistyt, niekas netrukdo.  Norai linksmintis ar kas kart vis kitam klube pasigautam birką graužt? Kitos gi iš prostitucijos uždirbdavo ir po klubus varinėdavo, ten pat ir sponsorius susirasdavo.

Ir vel tu tik apie studentiskus laikus. Kas nors be ju pas tave dar buvo?
As bendrike negyvenau, kaip visi is rajonu gyveno, nes per toli vazineti jums budavo.
Rasyk ką nori bet, kai mes pagal Liube šokom, tu rates sukai apie diedo birką ir vaiko šūdiną subinę. End of story. Kiekvienam savo biggrin.gif
Tu mano jaunystę vadini slqistymusi, as tavo galiu pavadinti kurvinimusi, nes bais pistis norejai, kaip trecdalis studenciu biggrin.gif biggrin.gif
Visos istekeeanksciau 26 - 27 yra ku.rvos biggrin.gif klapsinciomis, angeliskomis akytemis, bet ku.rvos. Nes tik pisius galvoj joms.
Papildyta:
Dabar pagalvojau apie 'as ir dabar galiu pasislaistyti'..kiek tau? Šešta dešimtis. Tu savo senus papus kratai diskotekose su jaunimu? Ar I senelio SEL koncertus eini, kur renkas8 visa pencijs PRISIMINTI JAUNYSTĘ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2023 - 12:19
Fui fui, selas niekad nebuvo mano skonio biggrin.gif . Tai aš tau sakau, man šlaistymasis po naktinbarius nebuvo kažkas vau biggrin.gif . Nei tada, nei dabar. Sakau, galiu, nereiškia, kad šlaistausi. Tai ne man. Ir birkos čiulpimas, nei vienam, nei visai statybininkų brigadai. Tai nėra prioritetai man. Ir nebuvo.
Taip, vaikų auginimas man buvo vau, gailiuosi, kad daugiau neturiu, tik 2. Dar kelionės vau, tada irgi keliavau kiek galima (leidžiama) buvo sovietmečiu. Aišku trūko pinigų, nebuvom vagių ar kitokių aferistų vaikai, patiems reikėjo užsidirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 06 rugsėjo 2023 - 14:17
Nu baik tu biggrin.gif Mano prioritetas buvo laisvė ir linksma jaunystė, tavo - krušimasis ir vaiku gimdymas. Kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 06, 16:36)
Nu baik tu  biggrin.gif  Mano prioritetas buvo laisvė ir linksma jaunystė, tavo - krušimasis ir vaiku gimdymas. Kiekvienam savo.

Kruštis su vienu ar su visais, va čia klausimas kas geriau ax.gif . Na bet kiekvienam savo. Kaip kas tą linksmumą supranta. Neslėpsiu, man patinka seksas. Kaip ir kiekvienai normaliai moteriai.
Papildyta:
Lietuva ir pagrobtos devynių mėnesių mergaitės mama triumfuoja – pirmadienį į Rusiją mėginti kovoti dėl savo kūdikio susigrąžinimo išvykusi moteris antradienį vakare ties Kybartais saugiai kirto mūsų šalies sieną. Jos glėbyje – ir dešimt dienų Kaliningrado srityje praleidusi mažylė.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...plinka-28284722
4u.gif džiugu
Kažkaip neaptarinėjat paskandinusios savo dukras motinos ax.gif
Bet pasakykit kas turėjo nutikti tai motinai, ne kokiai degradei, kad ji savo vaikus paskandino. Žiauru. Ir matomai suplanavus buvo, ne įsiūčio kokio pagauta.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 06, 16:23)

Lietuva ir pagrobtos devynių mėnesių mergaitės mama triumfuoja – pirmadienį į Rusiją mėginti kovoti dėl savo kūdikio susigrąžinimo išvykusi moteris antradienį vakare ties Kybartais saugiai kirto mūsų šalies sieną. Jos glėbyje – ir dešimt dienų Kaliningrado srityje praleidusi mažylė.

As galvojau kazkoks ypatingas vyras bus. Kudiki augins maitins.
Deja eilinis diedas. Planai buvo dideli, bet pamate, kad mazas vaikas tai ne koks motociklas, begaliniai rupesciai. Ir rusai primete, kad cia ne kokia propganda isheis su tokiu fruktu, vaika gali nugalabyti badu...
Zmogus puls i depresija, o gal isirashys i kokia karine grupuote, kad uzsimirsti?
Prigozhinas va zhuvo ten gal darbo but gaves?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 05, 15:46)
10.000 uz metus metu atimta vaika , kurio puse metu is vis nemate, vaiko traumavimas. Bet vis tiek gerai bent atstatytas teisingumas.
Lietuva turės sumokėti tūkstančius motinai, kurią apkaltino smurtu prieš vaiką

https://www.tv3.lt/n...HA0GvQdhN4e8P4g

cia visom teletabem in your faces b*tches, kai aiskinot, kad oi is geru mamu neatima vaiku.

Na galetu tik is majos ir panasiu reikalauti sumoketi ta kompensacija. realiai tai visi mokes. O turetu atsakyti tie, kas tai padare, na ir kurie pritaria.
Papildyta:

Bet pasakykit kas turėjo nutikti tai motinai, ne kokiai degradei, kad ji savo vaikus paskandino. Žiauru. Ir matomai suplanavus buvo, ne įsiūčio kokio pagauta.

Tai neaisku dar nk. Pasidomel bent ka reiskia "altruistine depresija". Gal maziau klausimu kils...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 09 06, 17:56)
Na galetu  tik is majos ir panasiu reikalauti sumoketi ta kompensacija.  realiai tai visi mokes. O turetu atsakyti tie, kas tai padare, na ir kurie pritaria.
Papildyta:

Tai neaisku dar nk. Pasidomel bent ka reiskia "altruistine depresija". Gal maziau klausimu kils...

Tu galvoji taip sau be priežasties vaiką atimė? Pritrūko įrodymų tik. Nežinojai, kad ne visi kaltieji nuteisiami? Dar ir kompensacijas prisiteisia. Va ir daktaras kiek prisiteisinėja.

Nu aš gi ne psichologė kaip tu biggrin.gif . Bet negi artimieji nematė, kad kažkas negerai. Nemanau, kad tarp degradų, kuriems niekas nerūpi, gyveno.
Atsakyti
Kruštis su vienu ar su visais, va čia klausimas kas geriau ax.gif . Na bet kiekvienam savo. Kaip kas tą linksmumą supranta. Neslėpsiu, man patinka seksas. Kaip ir kiekvienai normaliai moteriai.
Papildyta:

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...plinka-28284722
4u.gif džiugu

Tu su vienu daugiau krusaisi, nei kita su keliais du kartus per metus biggrin.gif biggrin.gif
Tai ir sakau, tu is tu, kuriom birka yra svarbiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2023 - 16:05
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 06, 17:03)
Tu galvoji taip sau be priežasties vaiką atimė? Pritrūko įrodymų tik. Nežinojai, kad ne visi kaltieji nuteisiami? Dar ir kompensacijas prisiteisia. Va ir daktaras kiek prisiteisinėja.

Nu aš gi ne psichologė kaip tu biggrin.gif . Bet negi artimieji nematė, kad kažkas negerai. Nemanau, kad tarp degradų, kuriems niekas nerūpi, gyveno.

Taip, buna. O del ko ateme tada? Ka ji padare? Primuse vaika?
Uz ka daktaras ptiteise, kad neteisingai apkaltino?
Nu zinai artimieji gi ne psichologai, neretai sako: ko cia issidirbineji, turi sveika vaika, vyra, darba ir pan., ale ko dar nori. o gal ir nebuvo tu artimuju salia. Ka tie artimieji gali padaryti, pvz jeigu zmogui sizofrenija, atimti vaikus? Tai pagal tave kodel lt tiek daug savizudybiu? Ka artimieji nemato? Ar gyveno tarp degradu. O kodel sekm8ngu zmoniu vaikai narkomanais tampa? Naivuole
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 06, 18:05)
Tu su vienu daugiau krusaisi, nei kita su keliais du kartus per metus  biggrin.gif  biggrin.gif
Tai ir sakau, tu is tu, kuriom birka yra svarbiausia.

Ne, man nėra svarbiausia. Tikrai. Ir galiu be jos gyvent. Bet esu sveika moteris. Kuriai nesvetimas seksas. O tau seksas šlykštu? Kad tu krušimusi vadini?

QUOTE(uarda @ 2023 09 06, 18:14)
Taip, buna. O del ko ateme tada? Ka ji padare? Primuse vaika?

Nežinau ką padarė. Tame ir esmė, kad Vaikų teisės negali nieko viešinti apie vaikus. Bet nereikia būt bukam, kad tikėt, jog vaikas atimtas už nieką. Taip nebūna. Tik įrodymų pritrūksta.
Papildyta:
Savižudybė visai kas kitą. Nužudyti savo vaikus yra daug baisiau.
Atsakyti