Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 04, 21:46)
Tu labiau nusirašai, nei montekrista  biggrin.gif

Tu nesugebi apginti savo tiesų apie savo abrakadabras. Neturi smarvės.
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif
Apie ka tu cia nusišnekėjai? Paaiškink lietuviskai. Tu cia apie nepagarbą tau is tavo uosvio puses, kuris graibo tavo papus, o tu bais tuo dziaugiesi?

Nu migla  biggrin.gif

nu taip, pripažįstu, rašau užuominomis, kurių tu nesupranti smile.gif

nuo ko ginti? prieš ką? koks man tikslas? ar čia koks ekstrasensų mūšis, kad man kažką įrodinėt? biggrin.gif

omg, kokius dar papus kas graibo? tu mažiau skandink liūdesį, kad jaunystė praėjo ir nebegali šokti ant baro, nes jau kliedi kaip girta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 04, 21:53)
nu taip, pripažįstu, rašau užuominomis, kurių tu nesupranti smile.gif

nuo ko ginti? prieš ką? koks man tikslas? ar čia koks ekstrasensų mūšis, kad man kažką įrodinėt? biggrin.gif

omg, kokius dar papus kas graibo? tu mažiau skandink liūdesį, kad jaunystė praėjo ir nebegali šokti ant baro, nes jau kliedi kaip girta biggrin.gif

Tu nemoki raiškiai ir iškalbingai papasakoti savo abrakadabra tiesų? biggrin.gif biggrin.gif Šikšnosparnio koja biggrin.gif Burtinykė chrienava biggrin.gif
Tau tuoj liežuvis pradės niemti uz tavo melagystes, nubaus tave Visata už išdidumą ir šarlatanizmą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugsėjo 2023 - 21:28
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 04, 22:28)
Tu nemoki raiškiai ir iškalbingai papasakoti savo abrakadabra tiesų?  biggrin.gif  biggrin.gif Šikšnosparnio koja  biggrin.gif  Burtinykė chrienava  biggrin.gif
Tau tuoj liežuvis pradės niemti uz tavo melagystes, nubaus tave Visata už išdidumą ir šarlatanizmą.

Aha, dar parašysiu knygą ir visas instrukcijas tau įteiksiu, pasirašysiu dar asmeniškai biggrin.gif
Tik negąsdink, ok, ne tokių dar mačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 05, 10:49)
Aha, dar parašysiu knygą ir visas instrukcijas tau įteiksiu, pasirašysiu dar asmeniškai biggrin.gif
Tik negąsdink, ok, ne tokių dar mačiau biggrin.gif

Tu skiri kas yra instrukciju rasymas ir paaakojimai, paaiškinimai paprastiems mirtingiesiems kas tai - tavo aiskiaregystės dovana?

O kokių dar matei? Kas tave skriaudžia? Tave, kuri sugeba numatyti I prieki kas bus ir gali nedaleisti ivykti ivykiams susijusiems su gasdintojais, baisesniais uz mane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 rugsėjo 2023 - 11:43
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 05, 12:43)
Tu skiri kas yra instrukciju rasymas ir paaakojimai, paaiškinimai paprastiems mirtingiesiems kas tai - tavo aiskiaregystės dovana?

O kokių dar matei? Kas tave skriaudžia? Tave, kuri sugeba numatyti I prieki kas bus ir gali nedaleisti ivykti ivykiams susijusiems su gasdintojais, baisesniais uz mane?

Nevadinčiau tai dovanomis. Manau, kad tai yra duotybė visiems žmonėms kaip dievų kūriniams, bet pas dalį tai yra blokuota ir tiek žinių. Kita dalis to nelavina, neigia ir praranda per laiką. O šiaip jau kiekvienas turėtų jausti save, savo šeimos narius ir neturėtų būti tokių dalykų kaip pvz. tėvas nuveža vaiką įsodinti į lėktuvą, ramiai sau išvažiuoja ir net nenumanė, kad tas lėktuvas nukris. Tokie žmonės kaip tas tėvas turėtų slėptis po lapais, o ne laikyti save normaliais ir teisingais. Gyvūnai viską jaučia, mato. O žmogus gi save aukštesniu laiko, dar net drįsta pjauti ir valgyti gyvūnus, o realybėje pššš, nedatraukia iki šuniuko biggrin.gif Paklausyk kaip ukrainiečiai pasakoja apie bombas, dronus, raketas. Šuo, katė žino kur ir kada pasislėpti, kad nežūtų. Žinoma, jei jis laisvas, lauke tuo metu. Jei jis kur uždarytas mažam kambary ir negali išeiti, tai aišku, kad žus. O jei tu šaipaisi iš tokių daykų, tai tik parodai savo kvailumą ir ribotumą, ne mano gi biggrin.gif
Atsakyti
Kiek žmonių tu išgelbėjai nuo mirties - kiek jų paėmei už rankos ir neleidai zengti z8ngsnio?
Atsakyti
10.000 uz metus metu atimta vaika , kurio puse metu is vis nemate, vaiko traumavimas. Bet vis tiek gerai bent atstatytas teisingumas.
Lietuva turės sumokėti tūkstančius motinai, kurią apkaltino smurtu prieš vaiką

https://www.tv3.lt/n...HA0GvQdhN4e8P4g

cia visom teletabem in your faces b*tches, kai aiskinot, kad oi is geru mamu neatima vaiku.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 04, 16:14)
Ir pastininke ne mano metu, bet ganėtinai glušė yra sakyti, kad jos jqunystes laikais ji klause kernagi  ne Liube  biggrin.gif , nes  pigiems bardiškams koncertams pigu uztekdavo, restoranams ir klubams pinigu nebuvo

Nu aš irgi jaunystėj šokau ant stalo biggrin.gif Kolegose biggrin.gif . Nu ir? Ar čia tai kuo galima girtis? Bet jaunystė- kvailystė, kaip tik neprisiblūdydavom... Tik neprisimenu, kad Liube klausėmės, buvo lietuviškos muzikos- Hiperbolė, Rondo. O be to Kaunas toks lietuvybe dvelkiantis net ir sovietmečiu miestas būdavo, kad tos rusiškos muzikos nelabai ir būdavo....Nebent tuose tavo šustruose restoranuose kur banditai rinkdavosi, jiems gal tokia muzika ir patikdavo. Nelabai ir kainų skirtumas buvo tarp pigių zabegalkų ir restoranų. O tu sakai pasėdėt šustram restorane buvo lygis biggrin.gif ? Nu man tai geriau naktį pastovėjus prie bilietų, į teatrą nueit būdavo, nei šustram restorane pasėdėt ax.gif . Bet čia kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 05, 14:48)
Kiek žmonių tu išgelbėjai nuo mirties - kiek jų paėmei už rankos ir neleidai zengti z8ngsnio?

tu čia gimines turi omeny ar svetimus?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 06, 10:54)
Nu aš irgi jaunystėj šokau ant stalo biggrin.gif  Kolegose biggrin.gif . Nu ir? Ar čia tai kuo galima girtis? Bet jaunystė- kvailystė, kaip tik neprisiblūdydavom... Tik neprisimenu, kad Liube klausėmės, buvo lietuviškos muzikos- Hiperbolė, Rondo. O be to Kaunas toks lietuvybe dvelkiantis net ir sovietmečiu miestas būdavo, kad tos rusiškos muzikos nelabai ir būdavo....Nebent tuose tavo šustruose restoranuose kur banditai rinkdavosi, jiems gal tokia muzika ir patikdavo. Nelabai ir kainų skirtumas buvo tarp pigių zabegalkų ir restoranų. O tu sakai pasėdėt šustram restorane buvo lygis biggrin.gif ? Nu man tai geriau naktį pastovėjus prie bilietų, į teatrą nueit būdavo, nei šustram restorane pasėdėt  ax.gif . Bet čia kiekvienam savo.

eik tu sau, ką tu sakai biggrin.gif čia tau ne nuo kaimyno gautas komplimentas, čia daug rimčiau biggrin.gif
Atsakyti
Amadejai ir Montekristai, kurios giriasi savo trumpomis koj8kėmisc biggrin.gif
Ukrainos kaimo šešių vaikų gerianti motina, o kaip atrodo. Musu trumpakojės gali tyliai rūkyti kamputyje biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Va cia tai skaitau moteris gimė ne laiku ir ne vietoje. Pasaulis prarado pasaulinio lygio manekwnę.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 06, 10:54)
Nu aš irgi jaunystėj šokau ant stalo biggrin.gif  Kolegose biggrin.gif . Nu ir? Ar čia tai kuo galima girtis? Bet jaunystė- kvailystė, kaip tik neprisiblūdydavom... Tik neprisimenu, kad Liube klausėmės, buvo lietuviškos muzikos- Hiperbolė, Rondo. O be to Kaunas toks lietuvybe dvelkiantis net ir sovietmečiu miestas būdavo, kad tos rusiškos muzikos nelabai ir būdavo....Nebent tuose tavo šustruose restoranuose kur banditai rinkdavosi, jiems gal tokia muzika ir patikdavo. Nelabai ir kainų skirtumas buvo tarp pigių zabegalkų ir restoranų. O tu sakai pasėdėt šustram restorane buvo lygis biggrin.gif ? Nu man tai geriau naktį pastovėjus prie bilietų, į teatrą nueit būdavo, nei šustram restorane pasėdėt  ax.gif . Bet čia kiekvienam savo.

Oi, I kolegas ejo studentai atvyke is kaimo. Vietiniai miesto studentai ten nesilankydavo. Nezinau, tada buvo nerasyta taisyklė - Kolegos kaimieciams. Cia ne as sugalvojau, cia jau metai is netu tai buvo perduodama univere biggrin.gif
Buvo ir Hiperbolė, ir koncertai - vaziuodavom I Vilniu, ir teatrai, nes megom spektaklius. Bet gi ar as apie tai? As kalbu apie laisvqlaiki, kuris tesdavosi paromis ir su naujomis pazintimis, naujais zmonemis biggrin.gif Gal pas jus ten kaime ir buvo zabegalovkes, mes tai I klubus kakstydavom, ten kur ne tik uz iejima moki, bet kur ireikia pirkti brangius gėrimus biggrin.gif . Kokie klubai Kaune buvo tuo laiku patys populiariausi, pasakysi? biggrin.gif
Bet tu rasai tik apie studentavimo laikus. Paskui tu gi paskubejai uzsideti jungą - apsizenyjai, kai dar turejai megautis gyvenimu. Viskas, tavo gyvenimas baigesi su tyo momentu, prasidejo tarnyste diedui.. Mes dar ilgai netekejpm, linksmai leidom laika. Tu to nesupranti, nes tau rupejo kaip diedui birką pagrauzti kas nakt, o pas mus kitokie norai buvo , norai linksmintis, kaip ir priklauso jaunam zmogui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2023 - 10:48
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 06, 11:29)
Va cia tai skaitau moteris gimė ne laiku ir ne vietoje. Pasaulis prarado pasaulinio lygio manekwnę.

tokių visur yra, visose srityse
pas mus kiek dabar puikiausiai gyvai dainuojančio jaunimo, kur ten kokiai Britnei Spears, o netelpa Lietuvoje ant scenos. Bet gi ne visi ir gali tilpti, kaip ir ne visi gali emigruoti ir užkariauti scenas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 06, 11:39)
tokių visur yra, visose srityse
pas mus kiek dabar puikiausiai gyvai dainuojančio jaunimo, kur ten kokiai Britnei Spears, o netelpa Lietuvoje ant scenos. Bet gi ne visi ir gali tilpti, kaip ir ne visi gali emigruoti ir užkariauti scenas

Tu visai ne I temą, kas nors negerai su galva tau šiandien? biggrin.gif
.as Amadejai su Montekrista rodau kokias kojas reikia dėti rodyti, o su kokiomis eilinėmis nereiketu juokinti forumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2023 - 10:49