Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Žinot...o karo pradžioje aš sakiau, kad rusai nekalti, kaltas Putinas.  Atsiimu žodžius. Kalti.

Šiandien mano tolerancija pasibaigė. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 04 balandžio 2022 - 17:48
QUOTE(Amd* @ 2022 04 04, 18:37)
<p>Beje. Atlikau mažą apklausėlę. Iš 30 LT rusų tik vienas visiškai pasmerkė žudynes ir dar vienas mažai vartosi. Kiti +-kaip lutukė ir blogiau.</p>

bet jie turi vieną pasiteisinimą, kuris yra svarus: jie klauso solovjov, simonyan ir neturi užsienio pasų. Ar čia tu apie Lietuvos rusus? Tada liūdna tikrai.
Atsakyti

bet jie turi vieną pasiteisinimą, kuris yra svarus: jie klauso solovjov, simonyan ir neturi užsienio pasų. Ar čia tu apie Lietuvos rusus? Tada liūdna tikrai.

Apie Lietuvos!

Atsakyti

Su tais aš nebendrauju, jie šalia manęs negyvena. Šitie gyvena. 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 04 04, 18:51)
Apie Lietuvos!

Tada blogai. Reik aiškintis, kodėl jie taip mano?
Atsakyti

Tas vienintelis nuo 14m.nepalaiko Rusijos...

Kodėl mano twi viena, bet daryt ką su tuo???

Reik mąstyt ką daryt.

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 04 04, 18:51)
</div></blockquote><p>Apie Lietuvos!</p>

taip, tu teisi
jie gi tuos pačius ru kanalus pastoviai žiūrėdavo
aš žinau rusų šeimą čia gyvenančią, jiems apie 65 metus ir jie gyvenime nežiūrėjo mūsų kanalų, net tuos naujametinius žiburėlius rusyno žiūrėjo ir visas žvaigždes žino
jie širdyje rusai ir viskas, jiems kaip jie sako 'pa duše' (prie dūšios) ta visa kultūra, žinios ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 04 04, 18:54)

O kodel teletabes bukai palaike gyvuliu pasus ir segregacija?
Nes joms isplove smegenis, itikino, kad vyrusas labai pavojingas ir nera kitos iseities.
Rusus irgi itikino, kad Rusija isprasuta i kampa neturi kitos iseities, va tais zodziais.
Bukesniems dar pakabino makaronu apie biologinius ginklus raketas NATO ir fashistus.
Ubuntiene ish bukesniu jei ka.

Tai ko stebites?
Sveiki atvyke in naujaji "visuomenes poveikio" amziu. Jis labai panasus i viduramzius, kaip baznycios plove smegenis.

SU rusais kaolbetis nera prasmes, nebent ginklu pagalba.
O tam reikia buti stipriems. Reiskia reikes remti ne silpniausius o gabiausius.
Papildyta:
Prisipazinsiu, as kazkiek mazumele tikejau kad Rusija galii buti kazkokia teigiama atsvara. Neklausau ju propogandos net RT retai ziuredavau. Bet cia is bendro politikos lauko.
Isejo visiskas provalas.
ZInokit, norisi galvoti, kad cia gal ne visai rusai kalti, gal amerikonai ten viska per agentus Rusijoje sugriove supude ir nuvare iki dugno. Bet taip galvoti butu naivu.. Galu gale tai ne vaikai patys atsako kur nusivaziavo
Atsakyti
Svastikas šūdžiai eilinį kartą sugadino ir pažemino
ukrainiečiai rado diržų sagtis pas ruskius, tai kas čia tokie naciai?
Atsakyti
Na nuejau paziuret ka raso rusai.
Kraupu.
Vokeitija issiuncia 40 diplomatu planuoja apie 100 issiusti, Prancuzija 35, APie Lietuva parasyta, kad uzdare konsulata, issiunte ambasadoriu ir aplamai siena nori uzdaryti.
Cia pirmame puslapyje. Neitiketina.
Atsakyti

taip, tu teisi jie gi tuos pačius ru kanalus pastoviai žiūrėdavo aš žinau rusų šeimą čia gyvenančią, jiems apie 65 metus ir jie gyvenime nežiūrėjo mūsų kanalų, net tuos naujametinius žiburėlius rusyno žiūrėjo ir visas žvaigždes žino jie širdyje rusai ir viskas, jiems kaip jie sako 'pa duše' (prie dūšios) ta visa kultūra, žinios ir t.t.
Aš nei teisi, nei ne. Čia ne nuomonė, čia mažas tyrimukas. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 04 balandžio 2022 - 20:26

Na nuejau paziuret ka raso rusai.
Kraupu.
Vokeitija issiuncia 40 diplomatu planuoja apie 100 issiusti, Prancuzija 35, APie Lietuva parasyta, kad uzdare konsulata, issiunte ambasadoriu ir aplamai siena nori uzdaryti.
Cia pirmame puslapyje. Neitiketina.

Nediruošia LT jokių sienų uždaryt. 

Atsakyti