Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

aišku, čia lbai maža statistika, mažulytė visai, bet atkreipiau dėmesį, kai viena lietuvė pagyrė Ukr prezidentą, kad nepalieka šalies, kad kovoja, tai pamačiau nemažai laikų ir dalį bjauraus žvengo. Tai bjauriai žvengia Latvijos ruskiai, facebooke užsidėję ru vėliavą, kazachstanas, uzbekistanas, vienas muslimas ir ruskiai: maskva, sknt peterburgas, tolesni miestai. Bet Latvijoje manau ten iš viso irštva, jie gal ir bijo ką labai daryti, nes daug tų ruskių prisiveisę ten
Veiksmo vieta facebooke, kur visi duomenys apie Ukr karines pajėgas, kur jie dalinasi viskuo

Taip. Latvijoj prastai...

Atsakyti
Jus nuosirdziai nesuprantate, kad Rusijos darbeliai tai tik patogus variantas paslepti kur kas didesnes problemas vakaruose. Bent laikinai...
Sugriauta ekonomika, finansai ir socialine sistema. Viruso psichozes metu sutryptos konstitucines teises.

Nu o cia Putinas su savo nesamonem paciu laiku? O gal tai kazkokiu budu sinchronizuota?

Atidziai skaitykit kai kuriu zmoniu mintis, kad ir Grybauskaites...
Daug tokiu bet jie kol kas nustumiami i shona.

Susiduriam su egzistencine krize, Rusija atstovauja blogiui, kuris gali buti tik sunaikintas.
Jus suvokite ka tai reishkia. Tai reishkia, kad jusu karta gali jau pamirshti gyvenima kuri turejo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 05, 11:17)
Jus nuosirdziai nesuprantate, kad Rusijos darbeliai tai tik patogus variantas paslepti kur kas didesnes problemas vakaruose. Bent laikinai...
Sugriauta ekonomika, finansai ir socialine sistema. Viruso psichozes metu sutryptos konstitucines teises.

Nu o cia Putinas su savo nesamonem paciu laiku? O gal tai kazkokiu budu sinchronizuota?

Susiduriam su egzistencine krize, Rusija atstovauja blogiui, kuris gali buti tik sunaikintas.
Jus suvokite ka tai reishkia. Tai reishkia, kad jusu karta gali jau pamirshti gyvenima kuri turejo.

neee
per daug sąmokslo teorijų prisiskaitei. Visokių krizių būta nuo mano gimimo ir išgyvenom. Teko su tėvais visai mažuliukei pastovėti eilėje prie duonos (į parduotuvę net neįleido, langelis tik atidarytas buvo) ir pamatyti kaip užtrenkia tą langelį - nebėr. Po to vėliau gi irgi visokių deficitų buvo, vagnorkių visokių po 1000 biggrin.gif
Čia kaip su gyvūnais žinok: kuo mažiau kas į uodegą kiša, tuo ilgiau gyvena ir sveikesni. O kai pasisodina tik ant kelių, vedžioja sysių į balkoną ir visą dieną skanukus kiša dar prie jų porcijų, tai šimtas ligų. Taip ir mums pasninkas ne pro šal.
Gamtos iš tavęs niekas neatims. Net per karą galėsi miške slėptis, jei kas. O ko daugiau reikia? Baisu gal toms visoms fyfinėms žvaigždutėms, kurios vis skraidė kas savaitę į kitas šalis. Baisiau gal tam pas ką maži 5 vaikai. O kiti išgyvens normaliai.
Atsakyti

Nes kolkas kitų išeičių nesimato, bet gal atsiras.

O tas "sunaikintas", tai užtektų sužlugdyt šalį, kad ji susiskaldytų į mažesnes. Pradžiai

Atsakyti
Hmmm...skaitau ir galvoju...Amadeja, kodel tu nedirbi? Gi pas jus su finansais tai nera gerai.Tik nereikia pradeti man pasakoti, kad vaikas dar mazas. Paklauksk pas dauguma teletabiu kaip jos karjera dare. Joms vaikai buvo paskutineje vietoje. Kodel tu nedirbi budama paciame darbingiausiame savo laikmetyje? Suprasciau, jei toki darba turetum, kai lutuke, kur gali sau leisti daryti ka nori, suprasciau, jei vyra turetum, kuris tave islaikytu pilnai be problemu. Bet dabar tu nieko tokio neturi.

Sedi cia su pencininkais ir rasineji beleką. Eik dirbti, lai seniai cia nusišneka apie politika, jiems gi nera daugiau ka veikti.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2022 04 05, 09:57)
tai jau kai girdi tokias frazes, tai supranti, kad po to seks kokia teorija apie Ukrainos kuriamus "feikus". Va su tokiais tapau bjauri. Bet kažkaip su jais reikia kalbėtis.

Kel8nta diena esu ten kur ir tu atostogavai, tai qtrodo kad mano mintis perpasakojai ankstesniam poste. Čia TV translioja kelis risiškus kanalus, tyčia įsijungėm pažiūrėt, nonstop prorusiška propaganda. Tippo pokalbių laidos bet oponentų nėra, vakar šnekėjo apie įvykius Bučoje, mol ten pagal juos vien feikai, rusai nieko neprievartauja ir nežudo, patys ukrainiečiai tai padarė ir Europai feikus apie rusų žiaurumus mėto. Mol rusai jau prieš 4 dienas išėjo, o jie kodėl tik dabar lavonus aptiko. Ir vis kartoja, kad Europa prašosi branduolinio karo. Kitoj laidoj visokie kaliai, kurie prieš tai atseit buvo neautralūs, ir nemylėjo putino dabar jam žemai lenkiasi ir žada už savo tautą kovot iki paskutinio kraujo lašo, visokios a-lq ukrainiečių prievartaujamos ruskės prakeikinėja.. Žodžiu, negaliu žiūrėt, nesinori nuotaikos gadint.
O viešbuty yra rusų bet į juos visai ne priešiškai žiūrima, o jie čia garsiausiai reiškiasi rusiškai. Rytoj važiuojam į ekskursiją su rusakalbiu gidu. Sakėm nebandom veltis, nei kalbėti rusiškai su jais, kad ekskursijoj karas neįvyktų. Gidas sakė, panašiai pusė lietuvių bus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 05, 11:47)
neee
per daug sąmokslo teorijų prisiskaitei. Visokių krizių būta nuo mano gimimo ir išgyvenom. Teko su tėvais visai mažuliukei pastovėti eilėje prie duonos (į parduotuvę net neįleido, langelis tik atidarytas buvo) ir pamatyti kaip užtrenkia tą langelį - nebėr. Po to vėliau gi irgi visokių deficitų buvo, vagnorkių visokių po 1000 biggrin.gif

As neprisimenu jokiu dideliu problemu apart stovejimo eileje del majonezo ar zirneliu. Juo labiau pati neprisimeni nieko rimto.
Sovietu Sajunga buvo prognozuojama tuo metu... Kubos krize - as buvau vaikas po stalu, visokie kitokie nesusipratimai, buvo menkniekiai.

Dabar vyksta panasus dalykai kaip pries 2 pasaulini kara, taigi mes nepamenam, o tie kurie pamena jau mire. Todel musu patritis cia nepades
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 05, 12:05)
Rytoj važiuojam į ekskursiją su rusakalbiu gidu.

Po kokias skyles ten vazineji. As kur vazinejau tai nebuvo jokiu rusu niekada. Nepasitaike buti tokiose vietose kur rusai. Matyt per ki keliones pas lietuvius kurie pusiau rusai.
Vienoje vietoje buvau, kur daznai buvo rusu is Vokietijos bet labai kulturingi zmones.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 04, 23:33)
Manau, kad tiesa tai, ką sako ekspertai.

O prie ko cia ekspertai su pleasantry.gif tavo galiomis pleasantry.gif ? Tu gi vos ne Vanga save apsiskelbei. Tai ir elkis tinkamai savo statusui.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 05, 12:10)

Po kokias skyles ten vazineji. As kur vazinejau tai nebuvo jokiu rusu

Tau nebutu tai naujiena, jei vazinetum po resortus atostogauti.Bite Maja nusipirko pigiausią kelionę. Kaip iprasta, papigiaj resortai tie, kur lankosi daug rusakqlbių..Ispapanijos (ir ne tik) visos salos turi pasiskirstyma pagal rajonus, kur lankosi daugiausiai esternai, nes ten pigiausia, kur anglai, o kur vokieciai.
Na jei vazinwj8 nedaznai ar vaz8neji su basics paketu, tai gali nezinoti kur kas bazuojasi, bet seip tai senai jqu tqi zinoma kur kas randasi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 05, 12:16)
O prie ko cia ekspertai su  pleasantry.gif tavo galiomis  pleasantry.gif ? Tu gi vos ne Vanga save apsiskelbei. Tai ir elkis tinkamai savo statusui.

nes ekspertai tam ir yra ekspertais (čia gi ne tas atvejis, kai ekspertizę daro vienam žmogui ir galima papirkti)
būtų tikrai baisu gyventi, jei visi ekspertai nusišnekėtų
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 05, 12:05)
Kel8nta diena esu ten kur ir tu atostogavai, tai qtrodo kad mano mintis perpasakojai ankstesniam

Oooooo...kaip neidomiai laika leidziat, jei is nuobodumo net mamkose rasineji.
Kaip visdelto gerai tureti VYRĄ. Tada kelionese nereikia skaiciuoti pinigu, bijant per daug iśleisti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 05, 12:18)
nes ekspertai tam ir yra ekspertais (čia gi ne tas atvejis, kai ekspertizę daro vienam žmogui ir galima papirkti)
būtų tikrai baisu gyventi, jei visi ekspertai nusišnekėtų

Tai tu apsimetėlė šūdina aiškiaregė.Nieko tu nematai is tikruju.
Isigyk kokia normalia profesija, nejuokinus zmoniu. ..nors...jei gerai suprantu...tu esi nesugyvenamas zmogus ir kolektyve tau labai sunku. Todel tenka griebtis suktybių apsimetant tuo, kuo nesi, nes aiskiareges dirba vienos.

Tu dabar turetum matyti skairsiqi pilka šydą ant aavo akių. Kaip aiškiaregė, tu turetum zinoti ka tqi reiskia. Ir ka gi tai reiškia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 balandžio 2022 - 11:31
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 05, 12:21)
Tai tu apsimetėlė šūdina aiškiaregė.Nieko tu nematai is tikruju.
Isigyk kokia normalia profesija, nejuokinus zmoniu. ..nors...jei gerai suprantu...tu esi nesugyvenamad zmogus ir kolektyve tqu labai sunku.

o kur aš skelbiausi, kad aš pasaulinė aiškiaregė? ko tu čia nervuojiesi? čakros užsiblokavo? apsivalyk tada mirksiukas.gif
kiekvienas žmogus, kuris mažiau tauškia, o daugiau stebi bei analizuoja įvykius savo gyvenime, savo šeimoje, o ne tik dairosi į kaimyno kiemą, gali būti sau aiškiaregiu. Tai labai lengva. Aš vyrą laisvai to išmokiau smile.gif
Aš vadovaujanti, nepaklusni, pavaldine negalėčiau būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 05, 12:28)
o kur aš skelbiausi, kad aš pasaulinė aiškiaregė? ko tu čia nervuojiesi? čakros užsiblokavo? apsivalyk tada mirksiukas.gif
kiekvienas žmogus, kuris mažiau tauškia, o daugiau stebi bei analizuoja įvykius savo gyvenime, savo šeimoje, o ne tik dairosi į kaimyno kiemą, gali būti sau aiškiaregiu. Tai labai lengva. Aš vyrą laisvai to išmokiau smile.gif
Aš vadovaujanti, nepaklusni, pavaldine negalėčiau būti ax.gif

Ooo..pasirodo as nervuojuosi biggrin.gif
Taip, del to tu nesutari su zmonemes, nes labai negero charakterio esi. Turetum galiu - automatiskai, is prigimties butum juodoji. O dabar ką...? Metaisi, nezinai kas esi, kuo nori buti. Prisiskaite knyguciu is bibliotekos ir galvoji, kad jau patapai pateptoji.
Juokinga.
Tau tiktu komerciniai priedurniu suejimai uz £800 uz 4 paras, kur tokios kvaišos, kaip tu, aferistams moka pinigus uz pabarškinimus būgneliais saulei leidziantis.

Pakartosiu klausima tau:

"Tu dabar turetum matyti skaidriai pilka šydą ant savo akių. Kaip aiškiaregė, tu turetum zinoti ka tqi reiskia. Ir ka gi tai reiškia?"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 balandžio 2022 - 11:46