Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amd* @ 2022 04 04, 21:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72951177" data-time="1649096514"><div><p>Na nuejau paziuret ka raso rusai.
Kraupu.
Vokeitija issiuncia 40 diplomatu planuoja apie 100 issiusti, Prancuzija 35, APie Lietuva parasyta, kad uzdare konsulata, issiunte ambasadoriu ir aplamai siena nori uzdaryti.
Cia pirmame puslapyje. Neitiketina.</p></div></blockquote><p>Nediruošia LT jokių sienų uždaryt. </p>

Ruosiasi, tik ne vien Lietuva, o kartu su kitomis Baltijos salimis ir Lenkija
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 04, 18:11)
o kas ten įvyko balandžio 1 d. su ta nafta rusyno belgorode ar kaip ten tas miestas?
nervina tas prima aprilis, ne tas metas visokiems šposams ir neaišku kiek ir ko ten tie žurnaliūgos prirašė
yra nuomonių, kad neva tai patys sau susprogdino, kad apkaltinti Ukrainą. Pagal orakulą - panašu į tai. Bet negali gi garantuoti. Galėtų ir ukrainiečiai keršyti imti. Kiek gi galima

"Lukašenka" viską paaiškina: https://www.facebook...699027964562946
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 04, 21:36)

kur link lenki? tu už tai ar prieš tai? susibalamūtinau jau
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2022 04 04, 21:47)

aha, šitas by diadia (tikrąjį turiu omeny) turbūt ir apie pasaulio sukūrimą ir ateivius viską paaiškintų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 04 balandžio 2022 - 20:56

Bet tam laiko reiks

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 04, 21:55)
kur link lenki? tu už tai ar prieš tai? susibalamūtinau jau

Na nesureiksmink mano personos. WWIII jau prasidejo, o ka cia manei...
Kelioo atgal nera. Jau nebuvo to kelio atgal 2020 metais. Tai ne virusas, cia dar kazkas yra ir nereikia cia buti proto bokstu, kad ta matyti.

Ka nematot, kad tas karas neturi normalios pabaigos?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 04, 22:27)
Na nesureiksmink mano personos. WWIII jau prasidejo, o ka cia manei...
Kelioo atgal nera. Jau nebuvo to kelio atgal 2020 metais. Tai ne virusas, cia dar kazkas yra ir nereikia cia buti proto bokstu, kad ta matyti.

Ka nematot, kad tas karas neturi normalios pabaigos?

man tikrai įdomi tavo nuomonė politikos tema
aš domiuosi epizodiškai, neskiriu tiek laiko
atėjus šiltesniam orui dar mažiau jo skirsiu
Papildyta:
Idomucia, visgi manau, kad jei kitos šalys norėtų karo (fizinio), jos jau būtų įsitraukę. Na ko delsti? Manau, kad niekas nenori. Ir bijau, kad sankcijos nebus ilgos. Tik aprimus gryniems kariniams veiksmams, po truputį visos firmos vėl sugrįš į rusyną ir t.t.
Visų karų pagrindas buvo auksas grubiai tariant (žemės taip, bet jos juk duodavo gėrybes, vertę, ne tik šiaip įtaką ar pan.) Taip ir dabar niekas nenorės per daug aukso prarasti.
Bijau, kad išsipildys tų dviejų rusų tarologų prognozės sau patiems, kad rudenį finansai jau jų atsigaus. Tokius dalykus pražiūrėti jiems tikrai nesunku. Nemanau, kad jie klysta sau patiems.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 04, 22:59)

Idomucia, visgi manau, kad jei kitos šalys norėtų karo (fizinio), jos jau būtų įsitraukę. Na ko delsti? Manau, kad niekas nenori. Ir bijau, kad sankcijos nebus ilgos. Tik aprimus gryniems kariniams veiksmams, po truputį visos firmos vėl sugrįš į rusyną ir t.t.
Visų karų pagrindas buvo auksas grubiai tariant (žemės taip, bet jos juk duodavo gėrybes, vertę, ne tik šiaip įtaką ar pan.) Taip ir dabar niekas nenorės per daug aukso prarasti.
Bijau, kad išsipildys tų dviejų rusų tarologų prognozės sau patiems, kad rudenį finansai jau jų atsigaus. Tokius dalykus pražiūrėti jiems tikrai nesunku. Nemanau, kad jie klysta sau patiems.

Kokios kitos shalys? Cia yra USA. Ji dabar daro tvarka, o ne kitos shalys. Toks vaizdas, kad viskas jau nuspresta ir realizuojama pagal plana.
Kas cia nesuvokiama, tai Rusijos veiksmai. Jei taip pasielgtu zmogus tai ji veztu i psichushke ishtyrimui, tirtu gal kas kokiu narkotiku prishere...
Protingo paaishkinimo nera
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 04, 23:14)
Kokios kitos shalys? Cia yra USA. Ji dabar daro tvarka,  o ne kitos shalys. Toks vaizdas, kad viskas jau nuspresta  ir realizuojama pagal plana.
Kas cia nesuvokiama, tai Rusijos veiksmai. Jei taip pasielgtu zmogus tai ji veztu i psichushke ishtyrimui, tirtu gal kas kokiu narkotiku prishere...
Protingo paaishkinimo nera

rusija netoli nuėjo nuo anų pasaulinių, manau. Ir nuo tos savo sovietijos bendraja prasme. Karinis mentalitetas. Jai neišeina būti šiuolaikiška, kapitalistine. Ji bandė, bet... Ją ir tempia tik tas visas užsienio kapitalas, manau. Putinas puolė iš baimės, kad neišeina būti stipriausia šalimi, kad regionuose žmonės skursta, kad dalis nori geresnio gyvenimo, vakarėjimo, demokratijos. Buvo gi streikų, matė kas pas bat'ką buvo. Nemanau, kad jis juokiasi iš vakarų ar JAV ir mano, kad jie silpni. Ne. Jis kaip tik mato, kad visi ten nori. Į ES, į NATO ir jei jungsis daugiau, jie stiprės. Manau, kad tiesa tai, ką sako ekspertai.
Atsakyti
https://www.youtube....GHehUdU&t=1174s

Jurijus Borisovičius Švecas – buvęs Ukrainos kilmės sovietų žvalgybos pareigūnas. 1980–1990 m. jis buvo KGB majoras.
Apie ru, Kiniją, Ameriką. Jis kaip žvalgybos pareigūnas mato info tam tikru kampu, labai įdomu klausytis, veik kasdien po įrašą ir, man atrodo, kad svarbu įsiklausyti ką jis kalba. Konkrečiai šiame įraše-ru eis iki galo, iki dalies Ukrainos visiško sunaikinimo. Kaip reaguos Vakarai ir JAV, kaip reaguoja Kinija.

Monteverte, visiškai taip ką rašai.
Tarologai ru prognozuoja geresnį rudenį nei yra dabar? Tai gal yra vilties, kad ten kažkas įvyks link valdžios pasikeitimo. Viena iš versijų. Bet kokiu atveju, nieko greito/pozityvaus nenusimato visam pasauliui, laukia ilga kova. Ir tos rusų dalies, kurie yra šviesesni, man nuoširdžiai gaila, na, ne visi yra revoliucionieriai. Ar aš eičiau į piketą, jei grėstų 15 metų? Nežinau. Ką aš daryčiau, kaip gyvenčiau? Nežinau. Galbūt pabėgčiau. O gal ne, gal kovočiau...

Kažkas čia rašė apie LT gyvenančius rusus ir jų požiūrį apklausus šalia esančius. Aš žinau įvairių. Tikrai yra aplink mane ne vienerius metus čia gyvenančių rusų, kurie lygiai taip pat baisisi tuo, ką dabar daro rusija. Yra ir pritilusių, kurie lyg ir bijo kažką sakyti, nes tikrai dabar žmonės rėžia atgal. Bet yra ir lietuvių, kurie sako, kad "čia ne viskas aišku, reikia galvoti savo galva", tai jau kai girdi tokias frazes, tai supranti, kad po to seks kokia teorija apie Ukrainos kuriamus "feikus". Va su tokiais tapau bjauri. Bet kažkaip su jais reikia kalbėtis.
Atsakyti

https://www.youtube....GHehUdU&t=1174s

Jurijus Borisovičius Švecas – buvęs Ukrainos kilmės sovietų žvalgybos pareigūnas. 1980–1990 m. jis buvo KGB majoras.
Apie ru, Kiniją, Ameriką. Jis kaip žvalgybos pareigūnas mato info tam tikru kampu, labai įdomu klausytis, veik kasdien po įrašą ir, man atrodo, kad svarbu įsiklausyti ką jis kalba. Konkrečiai šiame įraše-ru eis iki galo, iki dalies Ukrainos visiško sunaikinimo. Kaip reaguos Vakarai ir JAV, kaip reaguoja Kinija.

Monteverte, visiškai taip ką rašai.
Tarologai ru prognozuoja geresnį rudenį nei yra dabar? Tai gal yra vilties, kad ten kažkas įvyks link valdžios pasikeitimo. Viena iš versijų. Bet kokiu atveju, nieko greito/pozityvaus nenusimato visam pasauliui, laukia ilga kova. Ir tos rusų dalies, kurie yra šviesesni, man nuoširdžiai gaila, na, ne visi yra revoliucionieriai. Ar aš eičiau į piketą, jei grėstų 15 metų? Nežinau. Ką aš daryčiau, kaip gyvenčiau? Nežinau. Galbūt pabėgčiau. O gal ne, gal kovočiau...

Kažkas čia rašė apie LT gyvenančius rusus ir jų požiūrį apklausus šalia esančius. Aš žinau įvairių. Tikrai yra aplink mane ne vienerius metus čia gyvenančių rusų, kurie lygiai taip pat baisisi tuo, ką dabar daro rusija. Yra ir pritilusių, kurie lyg ir bijo kažką sakyti, nes tikrai dabar žmonės rėžia atgal. Bet yra ir lietuvių, kurie sako, kad "čia ne viskas aišku, reikia galvoti savo galva", tai jau kai girdi tokias frazes, tai supranti, kad po to seks kokia teorija apie Ukrainos kuriamus "feikus". Va su tokiais tapau bjauri. Bet kažkaip su jais reikia kalbėtis.

Reikia kalbėtis. Na, lietuviai irgi mėgsta rusų žiniasklaidą.

Atsakyti
aišku, čia lbai maža statistika, mažulytė visai, bet atkreipiau dėmesį, kai viena lietuvė pagyrė Ukr prezidentą, kad nepalieka šalies, kad kovoja, tai pamačiau nemažai laikų ir dalį bjauraus žvengo. Tai bjauriai žvengia Latvijos ruskiai, facebooke užsidėję ru vėliavą, kazachstanas, uzbekistanas, vienas muslimas ir ruskiai: maskva, sknt peterburgas, tolesni miestai. Bet Latvijoje manau ten iš viso irštva, jie gal ir bijo ką labai daryti, nes daug tų ruskių prisiveisę ten
Veiksmo vieta facebooke, kur visi duomenys apie Ukr karines pajėgas, kur jie dalinasi viskuo
Atsakyti

Geras tekstas fb.

https://www.facebook...376670/?app=fbl

Atsakyti