Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

Mano anyta labai norejo padeti karatais laibai erzino,bet as ja suprantu ir stenguosi susilaikyti nuo komentaru ar priekaistu(juk pirmas anukas) biggrin.gif
Atsakyti
Mamos neturiu, todel kistis nera kam, o anyta g.gif manu nesikisa tik del to, kad gyvenam per dideliu atstumu vieni nuo kitu. Bet siaip jeigu nori kazka patarti, tai daro labai atsargiai, kad manes neizeisti smile.gif
Atsakyti
Mes gyvenam uzsienyje, tai ismokom patys su leliuku tvarkytis. O dabar tevai mano i svecius atvaziavo..... Tai nuo to pagalbos siulymo net silpna kartais darosi. Aisku mama tik gero nori, bet as turiu savo tvarka ir siokia tokia dienotvarke, tai ta pagalba erzina blush2.gif Aisku patyliu, nes savaitele pakenteti galima smile.gif . O paskui po savaites uosviene atskris i svecius doh.gif Matysim kaip seksis....
Atsakyti
Nors ir gyvenam kaiminystej su tevais,galiu pasakyt kad visiskai nesikisa...
Atsakyti
Anytos neturiu,o mama labai padeda jai tik to reikia good.gif
Atsakyti
Anyta gyvena toli, kitoj valstybej, o mamos neprasau padeti. Tiesiog manau, kad kol kas ir pati neblogai tvarkausi ax.gif Kai mazoji paaugs, va tada gales mociute "kankinti" bigsmile.gif
Atsakyti
O man kaip tik norejosi mamaos pagalbos ax.gif , nes buvo labai sunkios pirmosios savaite, pagalba bet kurios manau butu labai didele unsure.gif .
Esame emigrave, tad teko tvarkytis patiems. Patarimu gaudavom bendraudami per Skype ir tai buvo gerai, visgi pirmas vaikas ir visko nezinom schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
oi kaip padeda. labai. labai. thumbup.gif
Atsakyti
O mane anyta tai nervina. Vakar atvažiavo nepranešus. Iškart puolė prie vaiko, net rankų nenusiplovė doh.gif O kai perrenginėjau vaiką, jis verkt pradėjo, o ji mano mažiui ir sako: "Matai, kokia tavo mama bloga, kankina ir skriaudžia tave" doh.gif doh.gif doh.gif Tiesa, kai pagimdžiau, net nesugebėjo manęs pasveikint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 10 02, 09:27)
O mane anyta tai nervina. Vakar atvažiavo nepranešus. Iškart puolė prie vaiko, net rankų nenusiplovė doh.gif O kai perrenginėjau vaiką, jis verkt pradėjo, o ji mano mažiui ir sako: "Matai, kokia tavo mama bloga, kankina ir skriaudžia tave" doh.gif  doh.gif  doh.gif  Tiesa, kai pagimdžiau, net nesugebėjo manęs pasveikint doh.gif

Ot gera uosvienike pasitaike schmoll.gif Prasidetu isterija man siokia tokia turbut blush2.gif
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Pas mus irgi pirmagimis. Mama nori padėti ir patarti bet tai daro su saiku ir labai atsargiai, tik tada kai pati kaško klausiu. O va su anyta visai kiti reikalai. Stengiasi kištis visurkur. ir neklauso manęs. Pvz. vaikas lovytėje gulėjo tik pabudęs ir neverkė. Tai vistiek pripuolusi tipo atsiklausia manęs ar gali paimti. Aš neleidau nes vaikas neverkia, dar kelis kartus klausė o po to viską padarė savaip. Tai vieną kartą paėmiau vaiką iš jos rankų ir išsinešiau.

Taip pat ji niekaip nessupranta kaip aš galiu meksti savo vaikui drabužėlius.

Džiaugiuosi tuo kad mes gyvename kitame mieste nei vyro ir mano tėvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguzia: 02 spalio 2009 - 14:24
as tai nenoreciau, kad anyta padetu... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti