Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

Kadangi tiek mano tėvai, tiek vyro tėvai gyvena kitame mieste, tai jie per daug ir negali mums nei padėti, nei trukdyti. Bet kuomet svečiuojamės - visuomet patarinėja rolleyes.gif kartais paklausom, kartais ne. Palinksim galvom, sutinkam su viskuom ką sako, tačiau darom vistiek pagal save irnesakyk.gif Tačiau manau, kad vistik jos labiau padeda
Atsakyti
man mama tai pataria, bet savo nuomones nekisa per prievarta, nes kaip pati sako "dabar kiti laikai", na o anyta savo nuomone persa, aisku ji nori tik padet, bet ta pagalba baigiasi tuo, kad kai pas ja nuvaziuojam, nuo itampos ir nervu sumazeja pienas...o tada ir mazyle irzli tampa, zodziu jokio dziaugsmo pas anyta.. sad.gif
Atsakyti
man trugde, su savo kisimu senovisku paziuru ir t.t. ir tai labai erzino, su mama del to net apsipikom, as suprantu kad ji nori kaip geriau, bet man atrodo kad jai man reiks pagalbos as pati pasiprasisiu o jai neprasau reiskias susitvarkau, ir nereik kistys.
Atsakyti
mama padeda ir tiesiogine pagalba, ir geru zodziu, anyta trukdo, tik apie save pasakoja, kaip sunkiai augino vaikus, niekas nepadejo, nebuvo pampersu ir kosytes reikejo virti
Atsakyti
Anytos tikros kaip ir neturiu, o mano mama tai svaigsta del anukes doh.gif kartais bando koki patarima ismest, bet nelabai jos kas klauso blush2.gif
Atsakyti
Mama padeda protingu patarimu, taciau ir as jai patariu per daug ju man neduoti, taciau mama yra mama. O va anyta tai geriau is vis nesikistu. Kaip bebutu svetimas man ji zmogus, o dar kai ikyriai pradeda pirsti savo nuomone, tai is vis pasiuntu..geriau jau ji is vis nelankytu musu...
Atsakyti
Anyta TRUGDO IR TIK TRUGDO. Poziuris ziauriai atgyvenes. As ziuriu i ja ir visom keturiom prisiekineju, kad kai pasensiu nebusiu tokia berysio mociute doh.gif

Tiesa i jos patarimus nieks nekreipia demesio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 23 rugpjūčio 2009 - 20:21
O man nei mama,nei anyta nieko neaiskina, gal todel, kad as su vyru esame jau gerokai vyresni teveliai. Jos tik atvaziuoja i svecius pazaisti su anukele, dar ne karto ir nepalikom savo mergaites nei su viena. Kazkaip susiderinam su vyru: jeigu man reikia kazkur iseiti priziuri jis ir neprasome mamu pagalbos...
Atsakyti
Mama mano tai auksas, labai padeda. Savo nuomones nekisa, o labiau stengiasi buityje padeti - atveza valgyt, namus sutvarko ir t.t. Na o apie anyta tai patyliu. Erzina mane savo pamokymais - nesupk, neimk ant ranku, pilva taip ir taip masazuok... Kada jai dašus, kad mama esu aš, ir aš žinau kas mano pypliui geriausia.
Atsakyti
QUOTE(Gervuogė @ 2009 08 24, 20:37)
Kada jai dašus, kad mama esu aš, ir aš žinau kas mano pypliui geriausia.

kada tu jai tai taip ir pasakysi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2009 08 24, 21:24)
kada tu jai tai taip ir pasakysi mirksiukas.gif  4u.gif

mano anyta toks fruktas, kad ir pasakius jai tai, kazi ar susivoktu.. doh.gif Bet gal mamytes patartumet kaip taktiskai tai anytai pasakyti??
Atsakyti
QUOTE(ingridagr @ 2009 02 25, 19:02)
na as pasakyciau kad mano anyta bando padet bet schmoll.gif  daznai gaunasi atvirksei doh.gif

as tai tik siomis dienomis gimdyti turiu, bet itariu kad ir su mano anyta panasiai bus
Atsakyti