Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

4u.gif kai gimė sūnus, gyvenom pas anytą doh.gif lotuliukas.gif nenoriu net prisimint... doh.gif doh.gif doh.gif todėl pagimdžiusi dukrytę tiesiog mėgavausi savo namais ir laisve auginti ją kaip mano širdis liepia, o ne kaip anyta nurodinėja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 10 25, 21:39)
va va pas mus tas pats buvo  doh.gif  lotuliukas.gif  dabar jau koki menesi ramiau priima... o cia kartais nebus taip kad jei nestumo metu nepernesei anytos tai ir vaikui persidave ?  ax.gif

oi kad nemanau. as su anyta ir nestumo metu nelabai sutariau. o vaikas ja su sypsena sutinka g.gif
Atsakyti
Per pirmą nėštumą gyvenom atskirai nuo uošvių ir mano tėvų..Tėvai mano išvis nesikišo, mama tik pasakė jei kas neaišku skambink..O anyta tai jau "aš atvažiuosiu parodysiu kaip tą aną reik daryt ir bla bla bla"... doh.gif Bijojau pirmą kartą maudyti, tai galvojau sutarėm kad ji atvažiuos išmaudyti, ale paskui pagalvojau, ar dabar ar vėliau vistiek reiks pačiai vienai maudyti, tai kam tempti gumą?.. g.gif biggrin.gif Neskambinau, nekviečiau..Išmaudžiau kuo puikiausiai.. ax.gif Ji žinoma "a kaip čia taip ir pan"... biggrin.gif Bet atsiskyriau nuo uošvių įkyriai peršamų, jų nuomone geriausiai išmanančių, veiksmų ir pan..Žinoma kai reikėdavo visada prižiūrėdavo dukrą...Bet......pasirodo ne viskas taip gražu buvo kaip maniau..Nesenai sužinojau kad žmogus veidmainiavo...Į akis mums eikit, važiuokit aš pažiūrėsiu vaiką, viskas gerai...O ištikrųjų "kokia bloga mama aš, prisidariau vaikų, ir nežiūriu ir pan.."... blink.gif g.gif Dabar teko mumis tokia "garbė" gyventi su uošviais kartu...Tai jau apie 2mėn kaip susipykusios esu su anyta..Kai pradėjo viskas lysti į paviršių koks ištikrųjų ji (pavydus) žmogus..Sunku namie net būti, stresas, nervai ir pan...Labai pergyvenu kad tai smarkiai pakenkti gali vaikučiui..Bet jei tai visiškai dzin...Tad laukiu nesulaukiu tos dienos kai išsikelsim iš jų, ir labai labai tikiuosi kad tai įvyks iki gimdymo, ir į šiuos namus bus kelias uždarytas ir man ir vaikams..Jai žinoma mūsų namuose taip pat vietos nebus ir durys uždarytos visam laikui.. smile.gif

P.S. Gyvenimo tiesa "Kad ir kokie bebūtų geri tėvai, gyventi vistiek geriausia atskirai" pasitvirtina visu 1000proc.. smile.gif
Atsakyti
Kai pirmą vaiką pasigimdžiau, tai galvojau išprotėsiu nuo anytos doh.gif . Pasiėmusi enciklopediją lakstydavo aplink mane, kaip turiu daryti tą ir aną, o kai susirgdavo, tai išvis nublūsdavo. Dabar turim antrą vaiką, tai jau mažiau laksto, bet vis tiek, tikrina, ypač, kai suserga, ką ir kiek duodi, kodėl neduodi kitų vaistų, kai aš auginau vaikus, tai labai padėdavo , na ir bla bla ... Ir visur kišasi, kur nereikia, o juokingiausia, kad mano vyrą dar bando kontroliuoti, ypač, kai svečių ateina. Matot, bijo, kad nepadaugintų biggrin.gif
Atsakyti
mano anyta tokia 'gera' buvo, kad net teko begti i uzsieni... lotuliukas.gif naktim sededavo ant lovos krasto ir ziuredavo, kad ka nors ne taip nepadaryciau... doh.gif mama laikesi atstumo, nes zino mane, kad nepakenciu jei kas nors aiskina, kaip gyventi ... visad gerbiau ja uz tai.. dabar laukiuosi antro ir negaliu sulaukti, kada galesiu pati rupintis savo vaikuciu thumbup.gif zinau kad mamai galiu bet kada paskambinti patarimo thumbup.gif
Atsakyti
Nejaugi tos anytos taip marčiomis nepasitiki, kad mumis taip kontroliuoja ? g.gif
Turbūt galvoja, kad neišmanėlės mes ir kad ko nepadarytumėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mama tai gyvena labai toli (kitoj salyj), o anyta nesikisa thumbup.gif Bet jei mama butu arciau, tai patarinetu prasoma ir neprasoma mad.gif
Atsakyti
Mama visad gerai,ųdomu kokias mes marčias gausim rolleyes.gif
Atsakyti
as su anyta irgi nesutariu,pastoviai kisasi visur ir persa savo nuomone.o del vaiku lepinimo tai isvis...vyresneles pabuves pas ja paskui alpdavo parduotuvej,jei nepirkdavau ko uzsinori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimmka @ 2009 10 29, 01:04)

Aš tai vis pagalvoju, kokia gi aš anyta marčiai būsiu arba žentui?.. biggrin.gif Bet sakau, jei galėsiu, tai padėsiu vaikams su būstu savo, kad nereiktų kartu gyventi..Ir kištis šitaip ir peršti "o va kažkada mes tai taip vat gyvenom ...bla bla bla ir pan"...tai neaaaa.. schmoll.gif Kažkaip jei reiks tai patarsiu ir padėsiu, bet jei ne tai nėr ten ko kištis.. ax.gif Bet jei vistiek tokia bjauri patapsiu, tai turbūt nusišausiu.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimmka @ 2009 10 29, 01:04)

Aš ir apie tai pagalvoju. Turiu du berniukus mirksiukas.gif Tikiuos nebūsiu bjauri blush2.gif
Atsakyti
sutariu ir su mama ir su anyta, klausau ju patarimu, bet ne visada pasinaudoju mirksiukas.gif
Atsakyti