Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

QUOTE(Luttuke @ 2010 01 12, 21:23)
Maziuka siulydavosi paziureti,
bet, jeigu nenori, tai nenori.

Na kodel is kart sakai, kad nenori... juk pati rasei, kad siulesi, bet atsisakei...tai gal tiesiog nebenori daugiau siulyti...nenori ikyri buti mirksiukas.gif Nemanau kad butu ir tau sunku imti ir paprasyti mirksiukas.gif Manau tikrai neatsisakys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zole: 12 sausio 2010 - 21:45
Kai maze gime buvo atvaziavusi mama savaitei, tai labai daug padejo... Mama ir uosviene gyvena kitame miesta kai griztame visada priziuri man leidzia pailseti.. abi labai geros ir paslaugios... o del pamokymu, pasako per telefona, bet kaip noriu taip padarau... gal uosviene daugiau, bet mano charakteri zino tai perdaug i akis nelenda ax.gif
Atsakyti
Kalboms apie anytą geriau visai negaišti laiko. Iš pasaulinės patirties aišku, kad šioje vietoje santarvės nesulauksim.. Žodžiu pati baisiausia tema lotuliukas.gif
Atsakyti
Na nors as dar esu nescia, bet mano mama sao kad nesikis i vaiko auklejima. schmoll.gif Na atseit patys norejote, patys ir auginkite. biggrin.gif Na ji nenori 42ju metu buti dar mociute. doh.gif Bet kaip yra, taip yra bigsmile.gif Tegul tik dziaugiasi ka bu mociute, o ne smerkia, kad nesisaugojome unsure.gif
Atsakyti
Turiu pacia geriausia mama pasaulyje, tuo nei kiek neabejoju. Padeda ji tiek kiek pati noriu. Vis atsargiai paklausia ar reik pagalbos, jei pasakau ne- tai ir nelenda, jei pasiorasau pagalbos- bet kada mielai padeda. Pataria, bet jei priestarauju ir nesigincija, leidzia man auginti vaikuti kaip noriu as pati.
Labai myliu savo mama.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 01 15, 19:26)
Turiu pacia geriausia mama pasaulyje, tuo nei kiek neabejoju. Padeda ji tiek kiek pati noriu. Vis atsargiai paklausia ar reik pagalbos, jei pasakau ne- tai ir nelenda, jei pasiorasau pagalbos- bet kada mielai padeda. Pataria, bet jei priestarauju ir nesigincija, leidzia man auginti vaikuti kaip noriu as pati.
Labai myliu savo mama.

drinks_cheers.gif labai gražiai parašei wub.gif tą patį aš galėčiau ir apie savo mamytę pasakyti wub.gif
Atsakyti
Mano anyta toli,o mama labai padeda. smile.gif
Atsakyti
nei mama nei anyta nesikisa i auklejima, kaip norim su vyru taip auklejam...jeigu paklausiam patarimo tada pasako, bet kad aiskint kaip ka daryt tai ne, delto labai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Padėjo ir padeda tiek mano mama, tiek anyta bigsmile.gif niekada įkyriai nelenda su savo patarimais ir auklėjimais, juk žino, kad jų laikais buvo vienaip, dabar kitaip smile.gif
Atsakyti
Mano mama nuo pradžių į mūsų su vyru santykius nesikiša, o anytą perauklėjom, tai irgi nebesikiša smile.gif Bet visada it ta, ir ta padeda, kai paprašom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikija: 18 sausio 2010 - 20:49
PO gimdymo pirma menesi mama padejo buityje - valgyti padarydavo, aptvarkydavo siek tiek, veliau mazyte paziuredavo, jei labai iseiti reikedavo. Anyta tik i svecius atvaziuodavo, ir tai retai, dazniau mes pas ja. nei mama, nei anyta del auginimo nesikisa ir nepaklausus patarimu nedalyja. Na anyta vis prisimena, kaip savo sunus augino, nuo kada primaitino, sulciu, lasiniu pagrauzti duodavo, taciau cia tik jos prisiminimai - puikiai supranta, kad dabar yra kitaip, ir beje MES esam tevai, kurie zino, kas ju vaikui geriausia.
Atsakyti
mano mama bando paaiskint, bet neikyriai. padeda, kai paprasau. anxciau labai kisosi, bet kai pasakiau, kad nebendrausiu, jei lis i mano gyvenima, apsiramino. tas pats ir anyta,tik vyras ten pasako kad nelist biggrin.gif
Atsakyti