Su mama viskas tvarkoj, net vyras dziaugiasi uosve, labai tolerantiska viskam ir nesikisa kur nereikia, bet visada duos patarimu, jei paprasysiu
Va su anyta...

labai jai dekinga, kad padejo man kol studijavau, tai gyveno pas mus, o dabar mes pas juos gyvenam, bet... jos "triedimas" jau per visus krastus verziasi del visko, ypac del (ne)tvarkos

su skuduru laksto is paskos vaikui ir zulina su tuo paciu ir veiduka ir grindis, zaislu surenka dar vaikui nespejus pazaist

vis dar klausia gal sysiu , gal kaku nori

valgyt siulo 100k per diena ir butinai vakare, kai laikas miegot, bando ikist tai desryte, tai kotletuka

zinot vaikas pavargs bemiegodamas, nusilps nepavalges

kad tik valgytu duoda visur jo taip megiamo pomidoru padazo uzsidet litrais
Ne per seniausiai taip gal vaikiskai, bet isizedziau, kai risau vaikui salika, o jis man sako, kaip tu cia risi, ne taip, baba ne taip risa

nu per kelis kartus "atgavau" savo pozicija tame dalyke
Nors tikrai daug kas nepatinka anytos elgesyje, scenu dideliu nekeliu, vistik jos namuose gyvenam, bet aiskiai pasakau kas man nepatinka ir kodel, pvz prisivalgymas ant nakties nesveika, pomidoru padazas nesveika, ledai saldainiai kasdien nesveika, o i tulika pats savarankiskai moka nueit, valgyt taip pat sugeba paprasyt
Bet laukiu nesulaukiu, kada issikelsim atksirai gyvent