Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

ačiū 4u.gif Kažkaip nusiraminau, tik galvoju, kad tos nelabai noriu aš jų daugiau kada matyti schmoll.gif blush2.gif Pykstu pykstu aggressive.gif

QUOTE(zole @ 2010 03 13, 17:36)
Bubumka, uzuojauta tau dideliausia del tokiu giminiu unsure.gif zmones visai be jokio supratimo blink.gif Bet tik tu pasistenk nusiraminti ir nesinervuot.Turi maza grazuoli kukuliuka, ziurek i ji ir neleisk kad del kazkokiu idiotu tam mazuliukui reiktu matyt isterikuojancia mama cool.gif laikykis wub.gif

Atsakyti
trugdo ir net labai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kadangi gyvenam atskirai, tai nemaiso biggrin.gif O kai susitinkam tai padeda thumbup.gif
Atsakyti
Pasipasakosiu ir aš...
Gimus pirmajam vaikeliui, su mama iš anksto buvome susitarusios, kad ji pasiims savaitėlę kitą atostogų - taip ir padarėm. Na tai buvo labai gerai... Reikalingiausia buvo pagalba nešiojant, kilnojant, paduodant sūnelį maitinti, nes nemaloniai skaudėjo kirptą dubcę; ir, žinoma, valgio gaminimas, namų tvarkymas...
Vis dėlto dabar, laukdama antrojo, galvoju, kad bandysiu išsisukti, nors mama jau klausia, kada imt atostogas smile.gif
Kodėl?
Mama labai norėjo man padėti, bet ta pagalba "ėjo" per manęs kritikavimą ir nedavimą daryti pačiai. Tai kai mama po tų savaitėlių išvažinėjo, aš stovėjau, žiūrėjau, ir ašaros kaip pupos riedėjo - ką aš dabar darysiu. Žodžiu, "įsimetė" kažkoks bejėgiškumas ir nepasitikėjimas savimi. O mamai - per didelis pasitikėjimas savimi reguliuojant mano ir vaiko santykius.
Aišku, ji nesielgia nenormaliai, kuriozų nepasitaiko. Subtili situacija, bet man vis tiek matosi mano klaida, nenoriu jos kartoti.
Na, o savaitgalio pasisvečiavimai ir "išleidimai pasiganyti" - superinis reikalas thumbup.gif Pasitikiu savo tėvais 100proc.
Kitas reikalas su anyta doh.gif Mama tai bent jau ne tik aiškina, bet ir daro - o ta tai sėdi rankas sunėrus ir komanduoja, bet kad pati užpakalį pajudintų tai nesulauksi biggrin.gif Ir dar filosofija tokia - imsiu ant rankų, nesvarbu, kad rėkia, parėks, pripras, gi aš močiutė, mane reikia mylėti doh.gif
Atsakyti
Man tai padeda, tik reikia ismokti neklausyti senovisku patarimu - o kai as gimdziau tai buvo taip.. rolleyes.gif
Atsakyti
Na man tai po gimdymo mama labai padėjo, na buvo ir vyras šalia, bet mama yra mama, ji puikiai žinojo kaip jaučiausi ir jos fizinė pagalbas man labai pravertė, tai ji vaiką naktį pasupuodavo, namus aptvarkydavo, nes pati sunkiai atsistot sugebėdavau doh.gif o anyta mano puikus žmogus, niekur nesikiša, pasakė jeigu kartais reiks jos pagalbos, kad praneščiau ir tiek thumbup.gif
Atsakyti
mama man labai padejo pacioj pradzioj,veliau niekad nesikiso ir nereikalingu ar tuo labiau kvailu pamokymu nezarste,o apie anyta tai galiu pasakyti taip,kas link padejimo tai - nulis,o vat trigrasi kisti kur niekas nepraso tai pati pirma
Atsakyti
noriu pasiguosti ir as,cia viena mamyte skundesi kad mociute saldumynus vis kisa,o kaip jus su reguotumet jei jusu vaikui alaus duotu paragauti kai as pasakiau kad neduotu tai i mane paziurejo kaip i nenormalia blink.gif sako juk tai sveika doh.gif na o kai viena karta pamaciau kad kisa brendzio ragauti na galvojau viskas kad susprogsiu is pykcio doh.gif vaikelis dar ir metu neturejo verysad.gif anyta tikrai nera kokia prasigerusi uzima geras pareigas,bet proto deje truksta verysad.gif dabar stengiuosi per kokias sventes kad dukryte neliktu su ja viena,turiu visa laika stebeti verysad.gif jau dabar bijau sv.velyku verysad.gif
Atsakyti
man tai ir taip ir taip. buvo dienu kai mama padedavo, bet budavo, kad noredavau ja isspirt pro duris doh.gif o su vyro motina tai patyliu, kai laukiaus net neisileisdavau blush2.gif ir po siai dienai jos negaliu pakest. su vyru pagrindine pyksciu priezasts budavo mamos, gerai kad db mes uzsieny, tai nei viena nei kita negali kistis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spongebob @ 2010 03 22, 11:08)
noriu pasiguosti ir as,cia viena mamyte skundesi kad mociute saldumynus vis kisa,o kaip jus su reguotumet jei jusu vaikui alaus duotu paragauti kai as pasakiau kad neduotu tai i mane paziurejo kaip i nenormalia blink.gif sako juk tai sveika doh.gif na o kai viena karta pamaciau kad kisa brendzio ragauti na galvojau viskas kad susprogsiu is pykcio doh.gif vaikelis dar ir metu neturejo verysad.gif anyta tikrai nera kokia prasigerusi uzima geras pareigas,bet proto deje truksta verysad.gif dabar stengiuosi per kokias sventes kad dukryte neliktu su ja viena,turiu visa laika stebeti verysad.gif jau dabar bijau sv.velyku verysad.gif

blink.gif blink.gif blink.gif NU BAISU!!! kudikiui kisti alkocholi doh.gif as tada tai anytai i snuki supilciau ta alu ar brendy!
Atsakyti
QUOTE(redxshi @ 2010 03 21, 12:11)
Na man tai po gimdymo mama labai padėjo, na buvo ir vyras šalia, bet mama yra mama, ji puikiai žinojo kaip jaučiausi ir jos fizinė pagalbas man labai pravertė, tai ji vaiką naktį pasupuodavo, namus aptvarkydavo

apie savo mamą parašyčiau tą patį thumbup.gif
Atsakyti
Pirmus mėnesius trukdo, po to pradeda padėt lotuliukas.gif
Atsakyti