Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

mes turim labai gera mociute(anyta),myli mergyte ir kai reikia visada padeda,del to jokiu problemu neturim.Na o mano mama toli gyvena kitam Lietuvos kraste,dazniausiai jeigu reikia patarimo pasiklausiu telefonu arba kai aplankom.
Atsakyti
QUOTE(dajna @ 2009 03 02, 12:17)

o tai ka vaikui pasak anytos reikia deti vietoi pampersu? vystiklus? biggrin.gif jai MP maitini vaikui arbatu duoti nelabai reikia,reikia duoti kai misinuka duodi kad skrandukas nesukibtu....

pliku uzpakaliu turi gulet ax.gif as is dalies sutinku su ja, reikia ieskot progu vaikui be pampersu pabut, bet jau sakau nereikia persistengt - ji nori kad apskritai ju nenaudotumem blink.gif o del arbatu musis jau baiges lotuliukas.gif irodem savo tiesa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apsimetele: 02 kovo 2009 - 17:48
QUOTE(Apsimetele @ 2009 03 02, 19:42)
pliku uzpakaliu turi gulet  ax.gif  as is dalies sutinku su ja, reikia ieskot progu vaikui be pampersu pabut, bet jau sakau nereikia persistengt - ji nori kad apskritai ju nenaudotumem  blink.gif o del arbatu musis jau baiges  lotuliukas.gif  irodem savo tiesa  biggrin.gif

as nelabai jos suprantu plikuti laikyti,o inai tau skalbs po kiekwieno pasisiojimo patalyne?zinai as jai pasakyciau: kaip norejo uzaugino su vystiklais ar be ju,o as auginu su pampersai nes visos dabar taip auginam biggrin.gif
o vaikui uztenka 2 kartus pabuti dienoi be pamperio smile.gif
Atsakyti
MUSU ANYTA PER DAUG GERA. KAI GIME PIRMA MERGYTE TIESIOG GYVENO PAS MUS. TIEK PADEJO, TOS PAGALBOS BUVO PER DAUG IR JAU PER IKIRU. PADABOT NELABAI NOREDAVO, KAI LABIAUIA REIKEDAVO TOS PAGALBOS.O TIK KAD BUCAIU SALIA IR KLAUSYCAIU JOS PATARINEJIMU. ZODZIU IKI PUSES METUKU DUKRYTE AUGO ANT MOCIUTES RANKU. KOL VIENA DIENA PASAKIAU GANA IR PRADEJAU PAPRASCAIUSIA ISEIDINET IS NAMU NET GI NEBEISILEISTI ANYTOS. BAISU ISTIKRUJU, BET TAIP PADARIAU , NES NENOREJAU PYKTIS JUK JI TIK GERO NOREDAMA. BET PASAKYT NEDRYSAU KAD MAN JAU ATSIBODO, NORS VYRO PRASYDAVAU KAD JIS PASAKYTU, JUK SUNAUS ZODIS NETAIP KARCIAI SKAMBA . SAKE JIS JAI KIEKVIENA DIENA.. JOKIU REZULTATU TADA TEKO IMTIS TOKIO VAT "BAISAUS " BUDO. BET MAN ATRODO JI SUPRATO blush2.gif IR KITAS DVI DUKRYTES TEKO VIENAI AUGINTIS. NORS TAIP REIKEDAVO TOS PAGALBOS ,NET IR NOREDAVAU... TA KARTA' PER DAUG ' BUVO JOS NEBEATEJIMO. ZODZIU...
MERGYTES JAU DIDELES, PAGALBOS NEBEREIKIA VISI ESAME LAIMINGI IR TIK PASIDALINAM PRISIMINIMAIS, PASIJUOKIAM IS VISKO ,KAS TUO METU BUVO "PER DAUG"
Atsakyti
pas mus nesikisa nei mama, nei anyta
Atsakyti
Pas mus nesikisa anyta, jei ir noretu kistis nelabai leisciau g.gif . O jei reikia patarimo mamos paklausiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dajna @ 2009 03 02, 17:51)
as nelabai jos suprantu plikuti laikyti,o inai tau skalbs po kiekwieno pasisiojimo patalyne?zinai as jai pasakyciau: kaip norejo uzaugino su vystiklais ar be ju,o as auginu su pampersai nes visos dabar taip auginam  biggrin.gif
o vaikui uztenka 2 kartus pabuti dienoi be pamperio  smile.gif

zinai, kaip su tom anytom, nenori zmogaus izeist, tuo labiau, kad nera ji blogo linkinti, tik pamirsta, kad kiti laikai jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2009 03 03, 19:52)
zinai, kaip su tom anytom, nenori zmogaus izeist, tuo labiau, kad nera ji blogo linkinti, tik pamirsta, kad kiti laikai jau  blush2.gif

ne nu mano a nyta irgi su savo senoviniais antikvarineis patarimais uzknisus jau senai yra,bet nors ir negrazu bet jau pastaciau i vieta kad atsikabintu nuo musu galvu biggrin.gif
Atsakyti
padeda, kai zino tam tikras ribas ir per daug ikiriai nepersa savo nuomones ar pagalbos. biggrin.gif viskas turi buti sveiko proto ribose ax.gif
Atsakyti
padeda, kai zino tam tikras ribas ir per daug ikiriai nepersa savo nuomones ar pagalbos. biggrin.gif viskas turi buti sveiko proto ribose ax.gif
Atsakyti
pas mus tai anyta pamoko,bet mes vistiek darom savaip,o siap nelabai ir myli musu dukryte kadangi turi savo dukros anuke tai ja ir cackina,kadangi gyvenam visi kartu tai ta tokia diskriminacija veda i nevilti, as neturiu zodzio namuose tai ir kenciu bet jauciu kaip kantrybe senka,nors gyvenam musu name. sad.gif sad.gif
Atsakyti
Gyvenam su uosviais ir man anyta labai daug padeda. Kai kuriuos jos patarimus pro ausis praleidziu bigsmile.gif bet savo nuomones nepersa cool.gif O mamukas mano laabai toli gyvena, susiskambinam arba susirasom kai patarimo reikia wub.gif
Atsakyti