Manau šiais laikais mūsų mamoms ir ypatingai anytoms sunku susitaikyti su tuo, kad dabar vaikų auginimas yra labai pasikeitęs, juk beveik visos vaiko auginimo normos yra apverstos aukštyn kojom, palyginti su tarybinių laikų normomis, juk jos užauginę ne po vieną vaiką ir užauginę juos sveikus ir stiprius yra įsitikinusios, kad viską darė gerai, o čia jauna marti ar dukra ima ir pareiškia, kad vaikui iki 5-6 mėn neduos nieko kito, tik savo pieną ir jokių arbatėlių, vandenėlių ar košytčių, negano to, ta jauna marti maudydama kūdikėlį į vonia nebeberia kalio permanganato, kaip buvo daroma anksčiau ir t. t. būtų galima vardinti ir vardinti pasikeitusias vaiko priežiūros taisykles.
Nors mano anyta, ačiū Dievui, nėra velnio pramanyta, bet vistiek negalėčiau visiškai patikėti savo stebuklo jai, na nebent labai trumpam, valandai ar dviem,
kai ji nori man duoti kokį nors patarimą, niekada į akis nepasakau, kad tikrai taip nedarysim, tiesiog išklausau ir padarau taip kaip man reikia
O su mama visai kitas reikalas, mama savo aš pasitikiu ir tikrai žinau, kad galiu į ją vidada kreiptis ir ji su mielu noru padės