Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

Anyta trukdo,tik nervina biggrin.gif Visai kas kita kai mama pataria,pasako ka gal kita karta negerai darau.Dekinga jai,laabai daug padejo thumbup.gif
Atsakyti
anyta padeda labiau man negu mama ir patarimai jos man arciau sirdziai negu mano mamos(ji isterisko budo). gyvenam su anyta ant vieno kiemo ir jai senai jau vyras pasakes kad neaiskintu kaip gyvent ir ji neaiskina. tik pasako kad as taip daryciau o tu rinkis kaip tu pati nori. o mama tai aiskina va tu butinai taip daryk ir ne kitaip.netgi savo vikuti mieliau palieku savo anytai negu savo mamai.
Atsakyti
Na mano anyta man stengesi padet,bet ji yra tokio budo,kad visko bijo.tai pastoviai nerimaudavo,o tai mane nervino sad.gif
Atsakyti
Mano mama tai pastoviai ieško kabliukų, tai sūnus per mažai valgo, perbalęs, o dukra per riebi...nu vienu žodžiu doh.gif
Atsakyti
skaudu,bet mama nepasitikiu,o anyta tuo labiau verysad.gif anyta gal daugiau bando kistis,bet as jos neklausau schmoll.gif
Atsakyti
Kiek paskaiciau, tai susidaro toks ispudis, kad visos anytos blogos, o savos mamos geros biggrin.gif
As su abiem labai gerai sutariu, esu dekinga uz visus patarimus ir pagalba, nors kartais padarom savaip smile.gif
Atsakyti
4u.gif

Dar su anyta nebuvau susitikusi kazin kaip butu ax.gif bet telefonu su vyru pakalba nesikisa bet patarimu duoda. Mama ir tetis taip pat stengiasi graziai nepersant savo nuomuones patart kas geriau leliukui. Tikiuosi ir anyta ir mano tevai tokie isliks visa laika thumbup.gif
Atsakyti
[SIZE=1][/SIZE]
Sveikutes,
na mano lelius dar pakeliui (tiksliau "ant dienu"), bet dabartine situacija tokia, kad pradedu bijoti, kas bus kai gims dukryte... g.gif Mamos kisimasis "svelniai tariant" veda is proto. Skambuciai po kelis kartus per diena ir tie senoviniai patarimai... Jokie aiskinimai - geri ar pikti, kad nuo jos skambuciu man depresija nebepadeda. Ziuresim kas bus toliau. Na, o anyta tai nuostabus zmogus - myliu ja vien uz tai kad nezarsto patarimu (nebent paprasome) ir nesikisa. Dar vienas geras dalykas, kad mama gyvena uz 40 km, anyta uz 120km smile.gif
Kantrybes visoms biggrin.gif
Atsakyti
maniske tai labai padeda
Atsakyti
As dziaugiuosi bet kokia ju pagalba.
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 08 06, 21:27)
As dziaugiuosi bet kokia ju pagalba.

na as ir dziaugiuosi,reikia branginti tai ka turime 4u.gif
Atsakyti
Mano mama yra mano didžiausia pagalbininkė. O neesamą anytą atstoja mano tėtis, kuris rūpinasi mažiuku ne ką mažiau negu mama wub.gif
Atsakyti