Įkraunama...
Įkraunama...

Persikai

QUOTE(jolita123 @ 2009 09 09, 11:54)
Negaliu tau pasakyti kelių jis metų, jaunas nedidelis, žmogaus ūgio, dėrėti pradėjo 2 pavasary.Abu pirkome pas Amšiejų.O man pasakė kad dėrės trečiais metais. Na ką lauksiu kitų metų gal kažkas pasikeis.

Kiek pirkau pas Amšiejų, jo sodinukai visada thumbup.gif labai gražiai prižiūrėti, užauginti, be ligų thumbup.gif Tikiu, kad derės taip, kaip jis pasakė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saulašarė*: 10 rugsėjo 2009 - 07:56
Mano tevai pirko du medelius turguje,5 metus vaisiu nebuvo,jau buvo nutarta juos iskast blink.gif bet pernai ir siemet sulaukem gan gausaus derliaus,pernai ji labai sumazino sirses,o siemet persiku valgem pilna burna,deja tevukai neatsimena ju pavadinimo,bet kai pirko zmogus patare butinai du medelius salia sodint
Atsakyti
Ar gali dar persikai nokti?Mes jau ir slyvą nugenėjome šonia,augančią,kad tik saulės gautų daugiau.Na pagelto šiek tiek,bet nuo vasaros pradžios atrodo stovi vietoje vaisiai.Gal čia kokia vėlyva rūšis persiko? g.gif Pirmi metai vaisius duoda.
Atsakyti
Kaip Jusu persikai, mano sodinti du rudeni, atrodo neisziemojo, nes pumpuriuku nera...
Atsakyti
QUOTE(saulute111 @ 2010 04 08, 22:05)
Kaip Jusu persikai, mano sodinti du rudeni, atrodo neisziemojo, nes pumpuriuku nera...

maniškiai trys, atrodo, irgi nušalo verysad.gif
Atsakyti
musiskiui irgi panasu, kad kaput, nes pumpurai nebrinksta, bandziau sakeles pakarpyt tai daug visai nusalusiu, daug stipriai psalusiu. o abrikosas jau ziedpumpurisu krauna. net keista pernai sodinom, o jau zydes siemet
Atsakyti
o aš šiemet taip buvau užsidegus nusipirkt persikų medelių, ir ką... nebuvo mugėj, visi tik purto galvas, kad jau neturi neturi, tai kažin taip ir nebus kur nusipirkt unsure.gif viena ausim girdėjau, kaip prekybininkai kalbėjo, kad labai daug iššalo persikų..
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 04 19, 10:59)
o aš šiemet taip buvau užsidegus nusipirkt persikų medelių, ir ką... nebuvo mugėj, visi tik purto galvas, kad jau neturi neturi, tai kažin taip ir nebus kur nusipirkt unsure.gif viena ausim girdėjau, kaip prekybininkai kalbėjo, kad labai daug iššalo persikų..

gal, nes musiskio diagnoze jau 100% aiski, nusalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 04 19, 09:59)
o aš šiemet taip buvau užsidegus nusipirkt persikų medelių, ir ką... nebuvo mugėj, visi tik purto galvas, kad jau neturi neturi, tai kažin taip ir nebus kur nusipirkt unsure.gif

na va blink.gif Aš irgi šiemet noriu pirkt persikų ir abrikosų vietoj savo sušalusių. Liūdna bus, jei nerasiu.
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2010 04 19, 12:03)
gal, nes musiskio diagnoze jau 100% aiski, nusalo doh.gif

blyn daba jau ir man baisu... stovi tie pumpureliai toki vinodi... jokiu gyvybes zenklu.. o as vi tikiuosi, kad dar anksti... tipo atsigaus... jau penkti metai as ji auginau, paskutinius du metus jau gavom persiku paragauti...
Atsakyti
pasiskambinau - Vrublevskių medelynas turi ir abrikosų, ir persikų. Bet kainos po 60-70 Lt už medelį blink.gif Pasakė - kainos tokios, kadangi šiemet daugelyje medelynų persikai ir abrikosai iššalo. Man reik 4 medelių, tai suma nemaža susidaro..
Atsakyti
Mes pirkom pries gera sav.pas Vrublevskius,kainos tai nepasakysiu,nes pirko vyras doh.gif Labai tikiuosi,kad prigis g.gif
Atsakyti