Įkraunama...
Įkraunama...

Persikai

QUOTE(saintlina @ 2010 04 19, 11:45)
pasiskambinau - Vrublevskių medelynas turi ir abrikosų, ir persikų. Bet kainos po 60-70 Lt už medelį  blink.gif

blink.gif blink.gif mugej abrikosu buvo, tai kainos 25-30lt
Atsakyti
QUOTE(jurgaska @ 2010 04 19, 12:24)
Mes pirkom pries gera sav.pas Vrublevskius,kainos tai nepasakysiu,nes pirko vyras doh.gif Labai tikiuosi,kad prigis g.gif

ar dideli medeliai? Mano auto nediduke, galvoju, ar tilps ax.gif
O kodel rasot "tikiuosi, kad prigis"? Nekaip atrode? blink.gif Mane uztikrino, kad tikrai nepasale.
Papildyta:
QUOTE(Livai @ 2010 04 19, 12:45)
blink.gif  blink.gif mugej abrikosu buvo, tai kainos 25-30lt

nu taaaip, kainytes siek tiek skiriasi. Kazi, gal pas juos kokie labai atsparus salciui, kad neissalo g.gif
Manau, kad vistiek susigundysiu, nes labai jau megstu persikus.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 balandžio 2010 - 17:34
As pirkau abrikosa ir nektarina "Zalioj stotelej"... Maciau ten persiku-atrodo po 21 Lt... Bet jau nebepirkau dar vieno, nes Kalvariju turguje pries savaite nusipirkau uz 30 Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 04 19, 19:08)
As pirkau abrikosa ir nektarina "Zalioj stotelej"... Maciau ten persiku-atrodo po 21 Lt... Bet jau nebepirkau dar vieno, nes Kalvariju turguje pries savaite nusipirkau uz 30 Lt doh.gif

o kurioj "Žalioj stotelėj" Vilniuj prekiauja medeliais?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 19, 19:26)
o kurioj "Žalioj stotelėj"  Vilniuj prekiauja medeliais?

Prie ukininku turgaus-pries Ukmerges Maxima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 19, 18:36)
ar dideli medeliai? Mano auto nediduke, galvoju, ar tilps  ax.gif
O kodel rasot "tikiuosi, kad prigis"? Nekaip atrode?  blink.gif  Mane uztikrino, kad tikrai nepasale.
Papildyta:
nu taaaip, kainytes siek tiek skiriasi. Kazi, gal pas juos kokie labai atsparus salciui, kad neissalo  g.gif
Manau, kad vistiek susigundysiu, nes labai jau megstu persikus..  biggrin.gif

medeliai nera dideli schmoll.gif Bet ir ne mazuciai visai,gal koks metras-pusantro ,jei nepamelavus doh.gif Tikiuosi,kad prigis,nes visgi su tais medeliais visko buna,bet sakeles lyg sprogti nori,tai turi but viskas"ciki" biggrin.gif Ir pas juos issalo daug,turiu omenyje Vrublevskius,nes mes norejom kitokios veisles"Majros"bet neturejo,tai pirkom 'Pamiat Sevscenko" 4u.gif
Atsakyti
Paeksperimentavau ir aš nusipirkusi persiką.Pasodinau užpraeitais metais .Prajusį pavasarį buvo apšalęs,bet gyvas,per vasarą gerokai paaugo,siekė apie pusantro metro.O šita žiemą neatlaikė,šakelės negyvos, taip ,kad kasiu ir mesiu lauk,nes nesinori augint augalo,kuris netinka mūsų kaprizingoms sąlygoms.
Beje, abrikosas auga puikiai, pilnas žiedpumpurių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rozarka: 20 balandžio 2010 - 07:21
QUOTE(Rozarka @ 2010 04 20, 07:19)
  Beje, abrikosas auga puikiai, pilnas žiedpumpurių.

o kokia abrikoso veislė?
Maniškiai ir abrikosai iššalo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgaska @ 2010 04 19, 22:23)
medeliai nera dideli schmoll.gif Bet ir ne mazuciai visai,gal koks metras-pusantro ,jei nepamelavus doh.gif Tikiuosi,kad prigis,nes visgi su tais medeliais visko buna,bet sakeles  lyg sprogti nori,tai turi but viskas"ciki" biggrin.gif Ir pas juos issalo daug,turiu omenyje Vrublevskius,nes mes norejom kitokios veisles"Majros"bet neturejo,tai pirkom 'Pamiat Sevscenko" 4u.gif

ačiū už info 4u.gif Einu pagoglinsiu apie 'Pamiat Sevscenko'.
Pabandysiu ryt-poryt po Vilnių pasivažinėt ir paiškot, kas, kur ir kokiais persikais ir abrikosais prekiauja.
Skambinau į Babtų medelyną, jie persikų neturės, o abrikosų gaus rytoj. Bet man dėl dviejų medelių neapsimoka į Kauną važiuot..
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 04 19, 19:53)
Prie ukininku turgaus-pries Ukmerges Maxima smile.gif

ačiū 4u.gif Net nežinojau, kad ten Žalia stotelė yra biggrin.gif
Atsakyti
Gaila,bet veislės pavadinimo nežinau, nes kai atsikėlėm gyvent pirkom įvairių medelių ir neatėjo į galvą ,kad reikia užsirašyt pavadinimus. Abrikosas jau keturių metų, prėjusiais metais paragavom pirmus vaisius.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 20, 08:07)
ačiū  4u.gif  Net nežinojau, kad ten Žalia stotelė yra  biggrin.gif

Aga, aš ją tik neseniai atradau ax.gif Beje, persikai "Maira" veislės tikrai yra... pati jos labai noriu-galvoju gal ir susigundysiu dar vienu persiko medeliu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 04 20, 13:37)
Aga, aš ją tik neseniai atradau ax.gif  Beje, persikai "Maira" veislės tikrai yra... pati jos labai noriu-galvoju gal ir susigundysiu dar vienu persiko medeliu blush2.gif

Aciu,kad pasakete,kad ten yra "Mairos",nes vyras "uzsikabliavo"ant vaismedziu pirkimo biggrin.gif Noretusi dabar kitokios veisles,nei turim ir tuo labaiu,kad kazkodel "Mairos"labai norejom biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu "Redgold" - bet neradau jokių atsiliepimų apie ją g.gif O apie "Mairą" labai geri thumbup.gif O ir vaisiai jos dideli.
Atsakyti