QUOTE(Snape Lape @ 2009 05 07, 02:40)
oi del mesiniu gal nusisnekejau?
bet ne gal... nu mes dabar londone gyvenam,cia i mesines vaikstom,bet maziukei dar neduodu...
bet siauliuose turi buti kazkokia

as pati is mazeikiu, tai yra ten tu mesos parduotuviu...dideliam turguj yra,bet ten is kaimo veza patys kas augina,ir ten brangiau nei parduotuvese, bet ir kokybe manau geresne?
o mesyte skaiciau kad taip daroma: apverdama atskirai vandeny,pora kartu pakeiciamas vanduo, ir tada dedama pabaigti virti jau ant garu.
o tada blenderiu sumalt.
tai kosytes sakot geriau avizines imt pradziai? ant vandenuko verdat?misinuko nepilat i paruosta? gal pagardinat trintais vaisiais?
del mesytes - ieskosim kazkur

o del virimo, tai nezinojau, kad reikia kelis kartus vandenuka pakeisti

tuomet kiek isvis laiko virti reikia, virs valandos?
as norejau nuo grikiu pradeti, bet nevalge, o avizas su dziaugsmu doroja

verdu vandenuke jame ir sutrinu, misinuko nepilu, o vaisiais gardinsiu tada, kai pripras prie avizu paprasto skonio, tuomet ir desiu, tai obuoliuka, tai persikiuka ar dar ka nors