Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(pabirze @ 2009 03 06, 20:44)
negali būt, gal net keturias ryte mačiau, matyt nuolaida savo daro, jos buvo prie pat įėjimo į parduotuvę, ne gėlių skyrely - gal tiesiog praėjai? g.gif

vat nuolaidos savo daro pabirze doh.gif taip ziurejau tik iiejus i maksima po to lekiau toliau ziuret nieko nepesus gryzau vel prie iejimo o ten kaip tik krauste ,deliojo orchidejas uzklausiau tos vadybininkes gal dar sandely turi blush2.gif o ji sako atsiprasome bet nebera unsure.gif sake 6 turejo ir nesitikejo kad taip ispirks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 03 06, 21:58)
vat nuolaidos savo daro pabirze  doh.gif taip ziurejau tik iiejus i maksima po to lekiau toliau ziuret nieko nepesus gryzau vel prie iejimo o ten kaip tik krauste ,deliojo orchidejas uzklausiau tos vadybininkes  gal dar sandely turi  blush2.gif o ji sako atsiprasome bet nebera  unsure.gif  sake 6 turejo ir nesitikejo kad taip ispirks  doh.gif

nenusimink, tavoji gelyte taves dar laukia rolleyes.gif ax.gif eh.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 03 06, 21:58)
vat nuolaidos savo daro pabirze  doh.gif taip ziurejau tik iiejus i maksima po to lekiau toliau ziuret nieko nepesus gryzau vel prie iejimo o ten kaip tik krauste ,deliojo orchidejas uzklausiau tos vadybininkes  gal dar sandely turi  blush2.gif o ji sako atsiprasome bet nebera  unsure.gif  sake 6 turejo ir nesitikejo kad taip ispirks  doh.gif

jei ryt užmatysiu- rašysiu į až - gal taip išsaugosim paslaptį mirksiukas.gif , sunku patikėt, bet ryt ko gero ir onkologinis pasipildys, nes šiandien tarsi laisvino vietas...
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 06, 20:46)
metija, jau grozis  wub.gif  ir as kvepiancio uzsimaniau  wub.gif  kazin, Lietuvoj turbut nelabai kaskadiniu (svyranciais ziedynais) yra...?  verysad.gif

Ačiū, mikuotuke 4u.gif O apie kaskadines net negirdėjau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 03 06, 22:29)
Ačiū, mikuotuke  4u.gif O apie kaskadines net negirdėjau...  blush2.gif

http://www.sborchid......ng Cymbidiums
va wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 03 06, 20:51)
Simriuke, ko taip liūdnai? Gi tavo cimbidžiai su žiedais!!! Na, gal gėlytėms ir reikia atsigauti, bet juk ką norėti - juk labai pigiai jas ir įsigijai  thumbup.gif  Atsigaus tikrai ir žydės ne kartą  4u.gif

Aš ne liūdnai mirksiukas.gif Buvo laikas, kai ir apie raibuoles taip galvojau. Ir sulaukiau blush2.gif Tikiuosi ir iš cimbidžių SAVO žiedų sulauksiu, kad tik užtektų kantrybės ir supratimo, ko iš manęs gėlėms reikia.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 03 06, 22:34)
Aš ne liūdnai  mirksiukas.gif Buvo laikas, kai ir apie raibuoles taip galvojau. Ir sulaukiau  blush2.gif Tikiuosi ir iš cimbidžių SAVO žiedų sulauksiu, kad tik užtektų kantrybės ir supratimo, ko iš manęs gėlėms reikia.

o taip, sulauksi drinks_cheers.gif reiks tik meiles ir kantrybes ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Sitos jau neturiu verysad.gif
user posted image
O sita pernai taip gausiai zydejo! At vienos sakos buvo net 15 ziedu,vienu metu zydinciu! Gaila,kad nuotraukos is kompo visos dingo,neisliko nuotrauka... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 06, 21:33)

taigi tas kaskadines kaip jus sakot namu salygom galima isauginti, juk gamtoje tu ziedstebiu niekas pagaliukais neremia, paprasciausiai vazonas turi buti pakabinamas ir taip kad sviesa butu zemiau vazono, o ziedstebiai kaip prades auti patis prie sviesos prades temptis va jums ir kaskadinis, beje as taip noriu pabandyti su phaloenopsiu padaryti
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Susirgau ir aš šia liga wub.gif Štai mano pirmasis augintinis blush2.gif
pasirinkau falenopsį, nes pasirodė labiausiai tinkamas nepatyrusiems augintojams... smile.gif

user posted image

user posted image

Tik va žiedlapiukai šiek tiek suglebo, matyt skersvėjį pagavo kol iš mašinos į namus pernešiau unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(wikaaaa @ 2009 03 06, 23:21)
Sveikos  4u.gif Susirgau ir aš  šia liga  wub.gif Štai mano pirmasis augintinis  blush2.gif
pasirinkau falenopsį, nes pasirodė labiausiai tinkamas nepatyrusiems augintojams... smile.gif 

Tik va žiedlapiukai šiek tiek suglebo, matyt skersvėjį pagavo kol iš mašinos į namus pernešiau  unsure.gif

wikaaaa, sveikinu įsijungus į ligonių būrį smile.gif Orchytė labai panaši į tokią, kokią ir aš turiu. Balta su bordo viduriuku... Kur pirkai ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 03 06, 22:13)
taigi tas kaskadines kaip jus sakot namu salygom galima isauginti, juk gamtoje tu ziedstebiu niekas pagaliukais neremia, paprasciausiai vazonas turi buti pakabinamas ir taip kad sviesa butu zemiau vazono, o ziedstebiai kaip prades auti patis prie sviesos prades temptis va jums ir kaskadinis, beje as taip noriu pabandyti su phaloenopsiu padaryti

g.gif g.gif g.gif
toks gan primityvus budas lempa ant zemes deti tam kad ziedai kabetu lotuliukas.gif
siaip tai ziedstiebio stuktura ir kitokie fiziniai duomenys lemia ar jis tiesiai auga ,ar svyra. rolleyes.gif
Atsakyti