Sveikos. Per žioplumą pasidariau tešlos iš dviejų kg miltų.. (Aš taip ir galvoju kodėl ji man iš pradžių nelipo...
) tai va, liko tešlos daugokai. noriu paklaust, gal kas žino kibinų su varške receptų?
bet kad varškė būtų sūri, ne saldi.. kažkas panašaus kaip su česnakais, žalumynais.
nes kaip matot įdaro pritrūkau, o saldaus nenoriu
Manau butu skanu:
varke+grietine+cesnakas+svogunu laiskai ir prieskoniai
Bet pati nekepiau su tokiu idaru
varke+grietine+cesnakas+svogunu laiskai ir prieskoniai
Bet pati nekepiau su tokiu idaru
na, žinot, užkrėtėt mane tais savo atsiliepimais apie kibinus
eisiu kept, gal pavyks ir man
o mano keptų kibinų jau nebėra
vyrai per pusryčius pabaigė. o skonis tai
reikės dažniau kepti
QUOTE(as-berry @ 2010 01 09, 12:54)
viena is versiju ir pas mane tokia pat
bet bijojau, kad nesudegtu... norejau kaip geriau, o gavos kaip visada
ne bet kita karta busiu gudresne - ipilsiu truputi daugiau vandens (vienos mamytes patarimu) ir kepsiu aukstesnej temperaturoj 
Manau, pavyks
Dariau dariau, dariau dariau ir padariau
!!!
Netikejau!! As esu maisto gaminimo aukstumoj
- kibinus padariau
Taigi ka darysiu kita karta kitaip
: mesyte pjaustysiu dar smulkiau, man norejosi dar smulkiau,nors rodos jau taip smulkinau
- uztrukau ilgiausiai ir labiausiai cia sunku buvo.. Toliau- sviesto i mesa dejau 50 gr- kepiau 200 l. elektrinej orkaitej- nu man viduj noretusi siek tiek skysciau- nors sausa nebuvo, bet jokio sviesto irgi
- tai mastau-ar vandens daugiau ,kaip cia kazkas rase,ar sviesto pacio ar temperatura
.
O pats baisiausias dalykas buvo tuos krastelius uzsukti
- nu rodos suprati turiu, esu maciusi ir gal kada ka dariusi, nu kaip nemokejau!! Tai jau krasteliai gavosi kaip gavosi
..
O skanus tai labai , visi tik gyre gyre
Darysiu butinai dar kada nors!
Stai manieji!
Netikejau!! As esu maisto gaminimo aukstumoj
Taigi ka darysiu kita karta kitaip
O pats baisiausias dalykas buvo tuos krastelius uzsukti
O skanus tai labai , visi tik gyre gyre
Stai manieji!
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 11, 14:19)
nu man viduj noretusi siek tiek skysciau- nors sausa nebuvo, bet jokio sviesto irgi
- tai mastau-ar vandens daugiau ,kaip cia kazkas rase,ar sviesto pacio ar temperatura
.
pabandykit kefyro ipilt, gaunasi ir ne sausa, ir jokiu papildomu riebalu, ir skanu
QUOTE(oge @ 2010 01 11, 15:35)
pabandykit kefyro ipilt, gaunasi ir ne sausa, ir jokiu papildomu riebalu, ir skanu 
Bet tada sviesto nedet? Tik kefyro ? Ir kiek pilti i 1 kg mesos?
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 11, 16:19)
nu man viduj noretusi siek tiek skysciau- nors sausa nebuvo, bet jokio sviesto irgi
- tai mastau-ar vandens daugiau ,kaip cia kazkas rase,ar sviesto pacio ar temperatura
O mesyte gal sausesne naudojot (karbonada, file ir pan)? Man sultingiausi buna su sprandine
Del mesytes smulkinimo, tai pas mane atvirksciai, pirma karta smulkiau pjausciau, o antra karta stambiau, man skaniau stambesnis idaras
QUOTE(vavuum @ 2010 01 11, 17:01)
O mesyte gal sausesne naudojot (karbonada, file ir pan)? Man sultingiausi buna su sprandine
, o siaip paskutinius kepiau su karbonadu, liesoka mesyte, bet vandenuko nemazai uzpyliau ir visai puikiai pavyko, skanuciai tokie
Del mesytes smulkinimo, tai pas mane atvirksciai, pirma karta smulkiau pjausciau, o antra karta stambiau, man skaniau stambesnis idaras
Del mesytes smulkinimo, tai pas mane atvirksciai, pirma karta smulkiau pjausciau, o antra karta stambiau, man skaniau stambesnis idaras
Mesa buvo sprandine( kaip galeciau nukrypt nuo recepto
Na vat del tos mesos pjaustymo-man visi sake ,kad gerai, super, bet paciai lyg noretusi smulkiau...
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 11, 15:07)
Aš sviesto nededu, pilu tik kefyro ir gana nemažai. Sunku pasakyt tiksliai kiek - mėsa gaunasi skystoka, minkyt jau man jos nebereikia - užtenka šaukštu pamaišyti






