Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

QUOTE(stirna_Liu @ 2009 10 30, 18:03)
Dar skaniau, jei vietoj vegetos naudosite tik druska ir pipiriukus.
Papildyta:

TAI JAU NE KIBINAI!!!!!! Tikri kibinai - tik iš kapotos mėsos.


šiaip ir aš tam pritariu,bet kiekvienas daro palei skonį ir galimybes.Va šiandien dariau bet neturėjau tiek daug mėsytės,tai i likusią tešlą dėjau varškę su trupučiu cukraus,gavosi kažkas panašaus į grietiniečius,tik ne tokie saldūs.Mano vaikūzas juos kirto daug mieliau nei mėsinius nors nėra didelis varškės megėjas.Beje su mėsa kibinai šalti neskanūs o tie varškiniai kaip tik 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš dažniausiai darau kibinus pagal šį receptą: Kibinų receptas

Po ilgų bandymų ir suspaust gerai išmokau biggrin.gif ir nebeprisvyla biggrin.gif gaunasi kaip pirktiniai smile.gif

artimiausiu metu planuoju daryti su kopūstų ir varškės įdarais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citrusinė: 02 lapkričio 2009 - 13:45
O aš kibinus darau pagal receptą iš delfio,labai skanu ir viskas gavosi iš pirmo karto nieks nesvilo,na gal tie užraitymai nelabai firminiai bet skoniui tai netrukdo.nors pirmą kartą dariau su kapota mėsa bet šeimyna paprašė kad sekančius kartus daryčiau su faršu,kažkas ten jiems netiko,o ir man su faršu gal kaniau,ir visai nesvarbu kad tai jau ne tikri kibinai,svarbu kad skanu.
va gera įdėja pasidaryti su varške,bo mano mergina labiau ją mėgsta negu maltas mėsas.
Atsakyti
Aš irgi labai mėgstu kibinus, bet juos darau tik savaitgalį ir kelis kartus į metus, nes supjauti toki kiekį mėsos ir dar taip kaip faršą, tai nugara pavargsta unsure.gif
Atsakyti
Skanus kibinai pagal si recepta, bet pritariu issakytai kai kuriu seimininkiu nuomonei, kad jie ne tokie kaip Trakuose. Vat kad taip gavus ta tikraji receptuka.....
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2009 10 30, 16:03)
Dar skaniau, jei vietoj vegetos naudosite tik druska ir pipiriukus.
Papildyta:

TAI JAU NE KIBINAI!!!!!! Tikri kibinai - tik iš kapotos mėsos.

as irgi nededu vegetos,o tik druska ir pipirus,o mesa butinai kapota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2009 11 07, 00:11)
Skanus kibinai pagal si recepta, bet pritariu issakytai kai kuriu seimininkiu nuomonei, kad jie ne tokie kaip Trakuose. Vat kad taip gavus ta tikraji receptuka.....

Tai gi aš rašiau toj kitoj kibinų temoj, tikrų karaimų kibinų receptą. Tokių, kurie gaminami Kybynlare ir tikrų karaimų.
Pagal šioj temoj duotą receptą, gamina senoji Trakų kibininė, bet tai ne tradicinis karaimų receptas mirksiukas.gif

Nors pati kepu pagal šitą receptą, man paprasčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 15 lapkričio 2009 - 21:45
Siandien pasidariau patobulinusi varskes idara smile.gif
Emiau 0,5 kg varskes (is ukininku turgaus, 5 % riebumo)
100 g svieziu spinatu (supjausciau stambiai)
3 nemazi dantukai cesnako (susmulkinau kombaine)
ziupsnis druskos
saukstas cukraus
dziovinto baziliko
Dariau puse normos teslos is yotubo (dar dedu i tesla sauksta cukraus) ir sunaudojau sia varskes mase visa. Gavosi kaip tik thumbup.gif Seimyniskiams labai patiko
As tai megstu su mesa, ja sukapoju kombaine (peiliais). Ir greit labai ir dar svogunus taip sukapoju. thumbup.gif
Atsakyti
Labai megstame kibinus, turiu ir laiko isbandyta rcepta, suminkyta tesla visada pora val. palaikau saldytuve, visada gerai kociojasi ir dar niekados nebuvo kibinai "suplyse", o salti irgi skanus, vasara daznai isimetu i kokia isvyka kaip uzkandi thumbup.gif
125 gr. sviesto
3 kiausiniu tryniai
200 gr. grietines
100 gr. kefyro
500 gr. miltu
truputi druskos.
Minkymo eiga manyciau visoms aiski, o mesyte visada naudoju tik sprandine, supjaustau mazdaug kaip spirgucius, dedu daug svoguno, prieskoniai: druska ir pipirai. Seimyna buna patenkinta thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 03 18, 18:41)
aiki Gaudyk  4u.gif  lotuliukas.gif
1kg miltų
450g Eve margarino
4vnt kiaušinio
200g.grietines
Druskos.
Idaras:
1kg sprandines
0.5 pokelio vegetos (raudonam pokelyje)(as jos nenaudoju dedu paprasta druska)
pipiru,
50gr.margarino ir truputi vandens.
Darom taip:
1. Išsipilam į dubenį visą kg miltų vienu kartu. Visą!
2. Į miltus įberiam druskos ir sudedam gabalais supjaustytą margariną (kad lengviau būtų)
3. Su rankom išgniaužom miltus ir margariną, kol jis pasiskirsto tolygiai po miltus - gaunasi tokios kaip kruopos
4. Tada mušam į miltus 3 kiaušinius ir vieną baltymą. Trynį pasidedam atskirai - su juo aptepsim kibinus
5. Pilam grietinę
6. Minkom tešlą
7. Suminkytą tešlą kišam į šaldytuvą 30min. per tą laiką pasiruošiam įdarą
8. Traukiam tešlą iš šaldytuvo ir pasidalinam į 30 daugmaž vienodo dydžio rutuliukų
9. Iš kiek vieno rutuliuko pakočiojus darom kibiną
10.Kepam 200laip. 25-30 min.
cia youtubiniai  wub.gif  4u.gif  tongue.gif

o kur svogunai?
Atsakyti
QUOTE(cadra @ 2009 12 21, 01:05)
o kur svogunai?

Visi mes darome klaidas, siaip galima paziureti filmuka ir pamatysite smile.gif
Atsakyti
super kibinų receptukas. Šiandien pirmą kartą juos kepiau, net nesitikėjau, kad bus taip skanu ir paprasta. Super. O mėsytę tai ne kapojau, o dėjau faršą, su vyru pasitarėm ir nusprendėm, kad mūsų skoniui taip bus geriau. Na kitą kartą gal dėčiau šiek tiek daugiau pipirų į mėsą. Ai tiesa, į mėsytę nedėjau margarino ir nepyliau vandens, vietoj šitų dveijų ingriedientų pyliau kefyrą 4u.gif
Atsakyti