Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

As jau du kartus dariau pagal youtube receptuka ir abu kartus super gavos, irgi galvojau sudetinga, bet nieko panasaus, nieko nesugadinau, tik kai minkiau tesla (1kg) nes daug zmoniu tai labai sunkiai minkes tai dar viena kiausa papildomai imusiau ir nieko nesugadinau, lengviau issiminke tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euforbija @ 2009 09 27, 11:50)
brangiosios,
as irgi kepiau vakar kibinus. Taciau garsuji yutubo recepta pamaciau tik dabar. Nustebau del 450g margarino - zymiai per daug...
as dejau 250g sviesto i 1 kg miltu.
taip pat minkydama tesla beriu sriubini sauksta druskos ir cukraus.
isminkius tesla - pasaldziau ja saldytuve. Pasaldyti reikia bent pusvadandi-tesla geriau kociojasi.
Idarui galima net 4-5 svogunus deti...ju kazkaip nesijaucia  smile.gif
nededu ir vegetos...tiesiog druskytes ir pipiriuku juoduju.

gavosi puikus ir skanus!

pabandykit ir jus siokius tokius kulinarinius sio recepto patobulinimus.

O as pagal recepta darau ir man margarino ne per daug, uztad labai skanus, visai seimynai patinka. thumbup.gif
Del mesos, cia kiekvieno skonis. Siaip dar ir lasinukai butinai turi buti kibinuose, bet mes avienos is vis nevalgom, o jautiena mano skoniui per kieta, del to ir darom su kiauliena mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi ne viena karta kepiau pagal youtobe recepta thumbup.gif Tikrai super gaunasi. Bet vyras paprase, kad padaryciau su varske ir spinatais. Trakuose jam patiko
Padariau pagal cia pasiulyta receptuka :
pakepti cesnakus, ten sudet spinatus, po to sumaisyt su varske. Man nepatiko unsure.gif
Tikrai pagalvojau, kad spinatams per ilgas terminis apdorojimas, bet vis tiek pasitikejau doh.gif Varske emiau liesa. Tai gavosi varskes trupinukai su rudais bekvapiais ir beskoniais snargliukais ax.gif
Vyras valge, sake jam skanu smile.gif
Isvada:
varske turi but pusriebe. Spinatus reik deti zalius. Cesnako reik daug ir prieskoniu taip pat mirksiukas.gif
Kadangi padariau tik puse porcijos, tai siandien kepsiu man skaniausius kaip recepte, su sprandine essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincia: 04 spalio 2009 - 10:03
Daznai darau, niam niam. Ir butinai kmynu gerimo pasidarom smile.gif
Atsakyti
šiandien pyrmą kart dariau, nusprendžiau tik mažiau pirmam kartui tešlos pasiruošt,iš tikro,labai paprasta ir skanu, tik žinokit pamiršau visai grietinę,bet ir be jos viskas gavosi,gal kad margarino daug,iš pradžių per sausa atrodė,norėjau dar kiaušą mušt,bet susimynkė ir puikiai susivalgė,tik nufotkint sugalvojau kai jau tik keli liko biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
as viena karta tesla uzminkiau be kiausiniu 9 Pamirsau) , bet gavosi vistiek thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o taip kepu karta per savaite ( tik mesyte keiciu farsu... kalakutienos, jautienos, kartais kiaulienos) blush2.gif
Atsakyti
taip pat daznokai darau kibinus .Tesla as visa laika uzsiminkau is vakaro, tikrai nebuna per ilgai , na o mesa as darau su kaiuliena ir tik malta dedu.Gal ir iskraipau recepta, bet man taip jau iprasta smile.gif
Atsakyti
vsio šį savaitgali pasiryztu daryti kibinus, darysiu puse porcijos jei nesigautu smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš šį receptuką thumbup.gif Laaabai skanūs kibinai gavosi wub.gif
Atsakyti
Aš dariau kibinus, nusižiūrėjusi receptą iš "Susitikime virtuvėje" per TV3. RECEPTAS.

Šiaip skanūs, tešla trapi. Tik iš vidaus ji, nesuprantu, ar taip nuo mėsos sušlapusi, ar neiškepusi iki galo. Kaip jums būna? Ar visa ji trapi? Ar kaip ten su ja būna ir kaip turi būti? g.gif
Atsakyti
dariau youtobe'nius super thumbup.gif kažkas rašė kad per riebi tešla su tiek margarino.mūsų šeimyna nutarė kad viskas paleinorma nė trupučio neriebu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jugita_m @ 2009 03 07, 22:02)
Sveikos mergaites. Vakar gaminom kibinus pagal si recepta  thumbup.gif . Gavosi ir labai skanus ir grazus. Grynai kaip Traku kibinai. Tik pastaba 0,5 pakelio Vegetos yra per daug. Labai jau ji jautesi ir buvo suroki. Drasiai dekit maziau. Vasara bus pagrindinis maistas. Trakus pamirsim.  biggrin.gif
Skanaus!!!!

Dar skaniau, jei vietoj vegetos naudosite tik druska ir pipiriukus.
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2009 10 06, 22:34)
as viena karta tesla uzminkiau be kiausiniu  9 Pamirsau) , bet gavosi vistiek  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o taip kepu karta per savaite ( tik mesyte  keiciu farsu... kalakutienos, jautienos, kartais kiaulienos)  blush2.gif

TAI JAU NE KIBINAI!!!!!! Tikri kibinai - tik iš kapotos mėsos.
Atsakyti