Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

Mes irgi bandėme tuos iš youtube daryti. Gavosi labai neblogi ir skanūs.
Atsakyti
Mesyte kibinams visada tik pjaustau ir daug svoguno ir grustu pipiriuku, leidziu mesytei saldytuve pastoveti bent valanda, taip mesyte svogunu sultyse issimarinuoja ir buna zymiai skanesne nei iskart tik paruosta ir kepama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara04. @ 2011 06 20, 16:17)
Mesyte kibinams visada tik pjaustau ir daug svoguno ir grustu pipiriuku, leidziu mesytei saldytuve pastoveti bent valanda, taip mesyte svogunu sultyse issimarinuoja ir buna zymiai skanesne nei iskart tik paruosta ir kepama  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingu @ 2011 03 07, 18:24)
Tešla (BE KIAUŠINIO):
~ 600 gr miltų
250 gr. margarino kepiniams (naudoju Eve)
1 didelis indelis (400 gr.) 30% grietinės
žiupsnis druskos


Sakyk prasau, ar kepant neistyzta del margarino Eve? teko girdeti kad su juo kepiniai tyzta. Aciu
Atsakyti
Sakykit, o i mesa kopusto nieks nededa? blush2.gif
Nes kiek teko ragaut pas kraimus, o idara mesas ideta ir kopusto blush2.gif
Tik neisivaizduoju, kiek jo reikia det unsure.gif
Atsakyti
Dariau kibinus pagal si recepta,taciau man kibinai prilipo prie skardos. Tai nelabai supratau kas nutiko,nes recepte minejo jog skardos nereikia tepti. Tai kaip cia suprast? g.gif gal skarda bloga pas mane?
Atsakyti
QUOTE(jorng @ 2011 07 11, 21:54)
Dariau kibinus pagal si recepta,taciau man kibinai prilipo prie skardos. Tai nelabai supratau kas nutiko,nes recepte minejo jog skardos nereikia tepti. Tai kaip cia suprast? g.gif gal skarda bloga pas mane?

prilipti prie skardos neturėtų, nes į tešlą dedasi nemažai riebalų g.gif, o kaip kiti kepiniai, kepami toje skardoje, limpa?
Atsakyti
Siandien dariau kibinus pagal recepta BE KIAUSINIU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gavosi labai skanus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Noriu kepti kibinus, bet iškilo keletas klausimų.

Dar nesu apsisprendusi, ar darysiu su sprandine, ar su faršu (žinau, žinau, tai ne tikrieji kibinai biggrin.gif ), bet jei daryčiau su pastaruoju, ar jį reikia prieš tai apkepti? Ir kaip supratau, į jį sviesto dėti nebereikia?

O ką daryti, kad tešla būtų ne tokia trapi? Daugiau vandens įpilti?

Dėkui už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2011 07 15, 12:22)
Noriu kepti kibinus, bet iškilo keletas klausimų.

Dar nesu apsisprendusi, ar darysiu su sprandine, ar su faršu (žinau, žinau, tai ne tikrieji kibinai biggrin.gif ), bet jei daryčiau su pastaruoju, ar jį reikia prieš tai apkepti? Ir kaip supratau, į jį sviesto dėti nebereikia?

O ką daryti, kad tešla būtų ne tokia trapi? Daugiau vandens įpilti?

Dėkui už pagalbą 4u.gif

Rinkites riebesni farsa,tada kibinai skanesni buna,ir geriau stambesnio malimo mesa,mesos kepti pries tai tikrai nereikia biggrin.gif .O tesla pagal yotubini recepta gaunasi gera,netrapi.Sekmes gaminant mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos, as ir eksperimentuoju su kibinais -puikus uzkandis i gamta, bei vakarienei su darzoviu sriubyte. vakar gaminau taip:
500 g miltu, 120 g margarino (naudojau vilniaus), 1 kiausinis, 100 g kefyro, druskos, pipiru, dziovintu mairunu, baziliku (norejosi kazko pikantisko). idarui naudojau serniena - ja susmulkinau su komabainu, kartu su svogunu, drsuku, pipirais ir dziovinto cesnako granulemis. kepiau apie 35 min. gavosi tikrai neblogi ir salti labai skanus. stai valgau pusryciams, uzsigerdama kava su pienu.

esu bandziusi ir grietines i tesla deti, ir neblogi. man kibinai - nekibinai skanus su farsu, kuris maisytas su dziovintais pomidorais, svogunu ir baziliku wink.gif
Atsakyti