Mes irgi bandėme tuos iš youtube daryti. Gavosi labai neblogi ir skanūs.
Mesyte kibinams visada tik pjaustau ir daug svoguno ir grustu pipiriuku, leidziu mesytei saldytuve pastoveti bent valanda, taip mesyte svogunu sultyse issimarinuoja ir buna zymiai skanesne nei iskart tik paruosta ir kepama

QUOTE(vasara04. @ 2011 06 20, 16:17)
Mesyte kibinams visada tik pjaustau ir daug svoguno ir grustu pipiriuku, leidziu mesytei saldytuve pastoveti bent valanda, taip mesyte svogunu sultyse issimarinuoja ir buna zymiai skanesne nei iskart tik paruosta ir kepama 


QUOTE(ingu @ 2011 03 07, 18:24)
Tešla (BE KIAUŠINIO):
~ 600 gr miltų
250 gr. margarino kepiniams (naudoju Eve)
1 didelis indelis (400 gr.) 30% grietinės
žiupsnis druskos
~ 600 gr miltų
250 gr. margarino kepiniams (naudoju Eve)
1 didelis indelis (400 gr.) 30% grietinės
žiupsnis druskos
Sakyk prasau, ar kepant neistyzta del margarino Eve? teko girdeti kad su juo kepiniai tyzta. Aciu
Dariau kibinus pagal si recepta,taciau man kibinai prilipo prie skardos. Tai nelabai supratau kas nutiko,nes recepte minejo jog skardos nereikia tepti. Tai kaip cia suprast?
gal skarda bloga pas mane?

QUOTE(jorng @ 2011 07 11, 21:54)
Dariau kibinus pagal si recepta,taciau man kibinai prilipo prie skardos. Tai nelabai supratau kas nutiko,nes recepte minejo jog skardos nereikia tepti. Tai kaip cia suprast?
gal skarda bloga pas mane?

prilipti prie skardos neturėtų, nes į tešlą dedasi nemažai riebalų

Siandien dariau kibinus pagal recepta BE KIAUSINIU
Gavosi labai skanus





Noriu kepti kibinus, bet iškilo keletas klausimų.
Dar nesu apsisprendusi, ar darysiu su sprandine, ar su faršu (žinau, žinau, tai ne tikrieji kibinai
), bet jei daryčiau su pastaruoju, ar jį reikia prieš tai apkepti? Ir kaip supratau, į jį sviesto dėti nebereikia?
O ką daryti, kad tešla būtų ne tokia trapi? Daugiau vandens įpilti?
Dėkui už pagalbą
Dar nesu apsisprendusi, ar darysiu su sprandine, ar su faršu (žinau, žinau, tai ne tikrieji kibinai

O ką daryti, kad tešla būtų ne tokia trapi? Daugiau vandens įpilti?
Dėkui už pagalbą

QUOTE(Utopia @ 2011 07 15, 12:22)
Noriu kepti kibinus, bet iškilo keletas klausimų.
Dar nesu apsisprendusi, ar darysiu su sprandine, ar su faršu (žinau, žinau, tai ne tikrieji kibinai
), bet jei daryčiau su pastaruoju, ar jį reikia prieš tai apkepti? Ir kaip supratau, į jį sviesto dėti nebereikia?
O ką daryti, kad tešla būtų ne tokia trapi? Daugiau vandens įpilti?
Dėkui už pagalbą
Dar nesu apsisprendusi, ar darysiu su sprandine, ar su faršu (žinau, žinau, tai ne tikrieji kibinai

O ką daryti, kad tešla būtų ne tokia trapi? Daugiau vandens įpilti?
Dėkui už pagalbą

Rinkites riebesni farsa,tada kibinai skanesni buna,ir geriau stambesnio malimo mesa,mesos kepti pries tai tikrai nereikia


Labai labai ačiū

sveikos, as ir eksperimentuoju su kibinais -puikus uzkandis i gamta, bei vakarienei su darzoviu sriubyte. vakar gaminau taip:
500 g miltu, 120 g margarino (naudojau vilniaus), 1 kiausinis, 100 g kefyro, druskos, pipiru, dziovintu mairunu, baziliku (norejosi kazko pikantisko). idarui naudojau serniena - ja susmulkinau su komabainu, kartu su svogunu, drsuku, pipirais ir dziovinto cesnako granulemis. kepiau apie 35 min. gavosi tikrai neblogi ir salti labai skanus. stai valgau pusryciams, uzsigerdama kava su pienu.
esu bandziusi ir grietines i tesla deti, ir neblogi. man kibinai - nekibinai skanus su farsu, kuris maisytas su dziovintais pomidorais, svogunu ir baziliku
500 g miltu, 120 g margarino (naudojau vilniaus), 1 kiausinis, 100 g kefyro, druskos, pipiru, dziovintu mairunu, baziliku (norejosi kazko pikantisko). idarui naudojau serniena - ja susmulkinau su komabainu, kartu su svogunu, drsuku, pipirais ir dziovinto cesnako granulemis. kepiau apie 35 min. gavosi tikrai neblogi ir salti labai skanus. stai valgau pusryciams, uzsigerdama kava su pienu.
esu bandziusi ir grietines i tesla deti, ir neblogi. man kibinai - nekibinai skanus su farsu, kuris maisytas su dziovintais pomidorais, svogunu ir baziliku
