Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

N.Šulijos receptukas pasiteisino thumbup.gif kartosim, į Trakus nebevažiuosim lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingu @ 2011 03 07, 17:24)

---
Tešla (BE KIAUŠINIO):
~ 600 gr miltų
250 gr. margarino kepiniams (naudoju Eve)
1 didelis indelis (400 gr.) 30% grietinės
žiupsnis druskos

margariną sutarkuoju, suberiu miltus, ir tarp delnų trinu tol, kol gaunasi biri masė. tada grietinėje išmaišau druską ir viską supylus į miltų ir margarino masę minkau, kol tešla nebelimpa prie rankų.
---



Siandien isbandziau si teslos recepta kibinam. Galiu pasakyti kad pati tobuliausia is visu bandytu. Aciu didelis autorei 4u.gif
Atsakyti
As savaitgali dariau kibinus pagal Jelenos recepta, imetu:

Ingredientai:
Tešlai:
4 stiklinės miltų
3 kiaušiniai
mažas indelis grietinės(geriausia 18% arba 25%)
200g kepimui skirto margarino arba sviesto
žiupsnelis druskos
Įdarui:
600g faršo (aš naudoju namini, bet žiūriu kad būtų daugiau riebaliukų, tada skaniau bus)
1 svogūnas
prieskoniai (kiekvienam pagal skonį)
Gaminimas:
1. Į indą įdedame 4 stiklines miltų , per burokinę tarką įtarkuojame sviestą arba margariną ir gerai išmaišome.
2. Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą (kažkur 30min)
4. Darome įdarą: smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, įdedame prieskonius ir viską gerai išmaišome...
5. Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
6. Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi (aš kepimo popierių truputį patepu aliejumi), įkaitiname orkaitę (maždaug 250-300 laips.) dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 min po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu.. Kepame kibinus maždaug 20-40min.


Tai MB labai isgyre, jauciausi pamaloninta, nes pirma karta dariau, o likau isgirta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vileda @ 2011 11 16, 23:49)
As savaitgali dariau kibinus pagal Jelenos recepta, imetu:

Ingredientai:
Tešlai:
4 stiklinės miltų
3 kiaušiniai
mažas indelis grietinės(geriausia 18% arba 25%)
200g kepimui skirto margarino arba sviesto
žiupsnelis druskos
Įdarui:
600g faršo (aš naudoju namini, bet žiūriu kad būtų daugiau riebaliukų, tada skaniau bus)
1 svogūnas
prieskoniai (kiekvienam pagal skonį)
Gaminimas:
1. Į indą įdedame 4 stiklines miltų , per burokinę tarką įtarkuojame sviestą arba margariną ir gerai išmaišome.
2. Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą (kažkur 30min)
4. Darome įdarą:  smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, įdedame prieskonius ir viską gerai išmaišome...
5. Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
6. Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi (aš kepimo popierių truputį patepu aliejumi), įkaitiname orkaitę (maždaug 250-300 laips.) dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 min po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu.. Kepame kibinus maždaug 20-40min.
Tai MB labai isgyre, jauciausi pamaloninta, nes pirma karta dariau, o likau isgirta  wub.gif


drinks_cheers.gif thumbup.gif mane MB irgi isgyre, nes pirma kart kepiau kibinus ax.gif jau isbandziau du receptukus, sita ir sulijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 21, 16:05)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif mane MB irgi isgyre, nes pirma kart kepiau kibinus  ax.gif  jau isbandziau du receptukus, sita ir sulijos ax.gif

Pagal kurį receptą skanesni? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 11 21, 18:39)
Pagal kurį receptą skanesni?  smile.gif


Zinok sunku apsisprest, nes patiko abeji mirksiukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Man gal pagal sulija, o MB pagal ta kita... Kiek zmoniu, tiek skoniu ir nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
O ar kas kepet kibinus pagal si recepta?, kaip gavos, jei kas bandet?
Dar niekada nesu gaminusi sito skanesto, bet labai megstu, todel po naujuju prisizadejau ismokti kepti kibinus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2012 01 03, 11:46)
O ar kas kepet kibinus pagal si recepta?, kaip gavos, jei kas bandet?
Dar niekada nesu gaminusi sito skanesto, bet labai megstu, todel po naujuju prisizadejau ismokti kepti kibinus  ax.gif

visalaika pagal ta tik kepu,skanu,tesla trapi labai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2012 01 03, 11:46)
O ar kas kepet kibinus pagal si recepta?, kaip gavos, jei kas bandet?
Dar niekada nesu gaminusi sito skanesto, bet labai megstu, todel po naujuju prisizadejau ismokti kepti kibinus  ax.gif

Ir aš visada tokius kepu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 01 03, 19:56)
Ir aš visada tokius kepu ax.gif

Aciu uz ats.
Atsakyti
Sveikos,kibinu myletojos!
O ar saldot kibinus,jei tarkim per daug pasidarot?
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 21, 18:51)
Sveikos,kibinu myletojos!
O ar saldot kibinus,jei tarkim per daug pasidarot?

Taip thumbup.gif Vienu kartu tikrai tiek nesuvalgytume biggrin.gif O cia tik bac is kamerukes isstraukei ir turi svieziai keptu kibinuku thumbup.gif
Atsakyti