Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2009 03 08, 21:18)
O aš buvau išlėkus į didžiausią savo kelionę, į Kuršėnus, šiandien po Šiaulius maliaus dar, nuvažiavau 475 km, tiksliau sulaksčiau, labai labai tikiuos negaut fotosesijos už greičio viršijimą, nes tam krašte vien fotikai ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif o aš lėkiau kaip nežinau kas, iki Kuršėnų pro Kryžkalnį nulėkiau iš Kauno nuo namų per 2 val. Ot tundra, taip noris paspaust doh.gif

unsure.gif tai kiek lekei? didele baudele gresia? o kaip del tu jnuobaudu padarytu per 2 metus gal zinot? kaip ten bus keiciant tas teises? g.gif

QUOTE(zis @ 2009 03 09, 01:25)
Sveikutes 4u.gif Ar priimat zalut zaluteliausias naujokes blush2.gif Teises issilaikiau vasario 24, atsiemiau praeita ketvirtadieni, taigi vairuoju dar tik 4 dienas smile.gif

4u.gif sveika prisijungus

QUOTE(Giagute @ 2009 03 09, 11:05)
Registruojuosi ir aš  ax.gif

4u.gif sveika prisijungus

kaip smagu, kad per kelias dienas turim 2 naujokes, nes jau seniai naujokiu neturejom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 09, 12:14)
unsure.gif tai kiek lekei? didele baudele gresia? o kaip del tu jnuobaudu padarytu per 2 metus gal zinot? kaip ten bus keiciant tas teises? g.gif

Del teisiu keitimo kol kas jokiu ziniu dar nera... ax.gif
Iki manes jau butu daeje... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 09, 12:25)
Del teisiu keitimo kol kas jokiu ziniu dar nera... ax.gif
Iki manes jau butu daeje... blush2.gif

bigsmile.gif o kokios naujienos... tai jei kas bus mums aktualu tai tu jau nepasikuklink ir pranesk blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 09, 12:56)
bigsmile.gif o kokios naujienos... tai jei kas bus mums aktualu tai tu jau nepasikuklink ir pranesk blush2.gif  mirksiukas.gif

Butinai! mirksiukas.gif Ir siaip, jei kas domina - klauskit, jei zinosiu, atsakysiu! 4u.gif
Atsakyti
aaaaaaaaaaaaaaaaaa! swoon.gif
koks siaaaauuuubaaaaas.... cray.gif
ir kaip man bliamba teises davė ??? fool.gif
tai va, pakrikštijo kaip reikiant Vilnius ir pirmoji benzininė mašina mane.. milijoną kartų užgesau - praktiškai prie kiekvienos sankryžos.. cray.gif o visi kad lekia kaip durni, nepajudi 1s tai pypina, atrodo kad valandą stovi.. wacko.gif gi ne šiaip sau bliamba ant užpakalio klijavau tą žalią lapą!!! gun_rifle.gif

nu žodžiu, einu įkalt. doh.gif už tai, kad nepaisant visko grįžau namo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 09 kovo 2009 - 13:32
QUOTE(Giagute @ 2009 03 09, 13:31)
aaaaaaaaaaaaaaaaaa! swoon.gif 
koks siaaaauuuubaaaaas.... cray.gif
ir kaip man bliamba teises davė ??? fool.gif
tai va, pakrikštijo kaip reikiant Vilnius ir pirmoji benzininė mašina mane.. milijoną kartų užgesau - praktiškai prie kiekvienos sankryžos.. cray.gif o visi kad lekia kaip durni, nepajudi 1s tai pypina, atrodo kad valandą stovi..  wacko.gif gi ne šiaip sau bliamba ant užpakalio klijavau tą žalią lapą!!! gun_rifle.gif

nu žodžiu, einu įkalt.  doh.gif už tai, kad nepaisant visko grįžau namo... unsure.gif

console.gif Nusiramink! 4u.gif
Pirmas blynas visada prisviles! mirksiukas.gif
Toliau - drasiau vazinesies! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 09, 13:31)
nu žodžiu, einu įkalt.  doh.gif už tai, kad nepaisant visko grįžau namo... unsure.gif

4u.gif nepergyvenk, pirmieji zingsniai visiems sunkus mirksiukas.gif svarbiausia, kad pati sedai, nuvasziavai ir grizai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės 4u.gif
kažkaip nervas baisiai paėmė, tokių čiūdų net mokinantis važiuot nebuvau turėjus tai ir išsimušiau iš vėžių..
reiks matyt "pradrėkst" tą velnio mašiną patamsiais nuošalėj kartu su savininku, kad suprasčiau kame čia bajeris. O jei nepavyks - važinėsiu su jo automatu. Ten sankabos nėr, nebus ir kaip užgest. Vo. Nusprendžiau.
thumbup.gif

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 09, 14:44)
console.gif Nusiramink! 4u.gif
Pirmas blynas visada prisviles! mirksiukas.gif
Toliau - drasiau vazinesies! thumbup.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 03 09, 14:46)
4u.gif nepergyvenk, pirmieji zingsniai visiems sunkus  mirksiukas.gif svarbiausia, kad pati sedai, nuvasziavai ir grizai!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 09, 13:55)
Ačiū mergytės  4u.gif
kažkaip nervas baisiai paėmė, tokių čiūdų net mokinantis važiuot nebuvau turėjus tai ir išsimušiau iš vėžių..
reiks matyt "pradrėkst" tą velnio mašiną patamsiais nuošalėj kartu su savininku, kad suprasčiau kame čia bajeris. O jei nepavyks - važinėsiu su jo automatu. Ten sankabos nėr, nebus ir kaip užgest. Vo. Nusprendžiau.
thumbup.gif

cia tavo reikalas, bet manau blogai nusprendei... i automata spesi visada isesti, bet vat kaqi pradesi su automatu po to rekalui esant nemokesi su mechanine pavaru deze vaziuoti, busi visai viska pamirsus ax.gif geriau nepasiduok, perlipk per visas baimes ir visokius pypintojus ir mokinkis toliau (ka cia mokintis, mokykla baigei, egzamina issilaikei vadinasi vaziuot moki, reikia dabar tik praktikos) 4u.gif
Atsakyti
Neryte, nerimtai gi aš.. čia mano saviguodos talentas taip išlindo blush2.gif pasakau kokią nesąmonę, pačiai linksma pasidaro ir stresas išgaruoja ax.gif
grįš MB iš darbuko ir po kamščių važiuosim kankintis toliau, jau susitariau biggrin.gif

bet visvien labai smagu gerą žodį rast, labai čia aš pas jus pataikiau ax.gif Ačiū ačiū ačiū 4u.gif wub.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 03 09, 15:29)
cia tavo reikalas, bet manau blogai nusprendei... i automata spesi visada isesti, bet vat kaqi pradesi su automatu po to rekalui esant nemokesi su mechanine pavaru deze vaziuoti, busi visai viska pamirsus ax.gif  geriau nepasiduok, perlipk per visas baimes ir visokius pypintojus ir mokinkis toliau (ka cia mokintis, mokykla baigei, egzamina issilaikei vadinasi vaziuot moki, reikia dabar tik praktikos)  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 09, 14:45)
Neryte, nerimtai gi aš.. čia mano saviguodos talentas taip išlindo  blush2.gif pasakau kokią nesąmonę, pačiai linksma pasidaro ir stresas išgaruoja  ax.gif
grįš MB iš darbuko ir po kamščių važiuosim kankintis toliau, jau susitariau  biggrin.gif

bet visvien labai smagu gerą žodį rast, labai čia aš pas jus pataikiau  ax.gif  Ačiū ačiū ačiū  4u.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
Niu o kaip kitaip.. aš gi Jautis, vartus kaip nors turiu išverst.. ax.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 03 09, 16:00)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif saunuole  4u.gif

Atsakyti