Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Giagute @ 2009 03 09, 15:31)
aaaaaaaaaaaaaaaaaa! swoon.gif 
koks siaaaauuuubaaaaas.... cray.gif
ir kaip man bliamba teises davė ??? fool.gif
tai va, pakrikštijo kaip reikiant Vilnius ir pirmoji benzininė mašina mane.. milijoną kartų užgesau - praktiškai prie kiekvienos sankryžos.. cray.gif o visi kad lekia kaip durni, nepajudi 1s tai pypina, atrodo kad valandą stovi..  wacko.gif gi ne šiaip sau bliamba ant užpakalio klijavau tą žalią lapą!!! gun_rifle.gif

nu žodžiu, einu įkalt.  doh.gif už tai, kad nepaisant visko grįžau namo... unsure.gif

Sveika smile.gif nesinervink, lygiai taip pat ir man buvo, kai po instruktoriaus dyzelio persedau i musu benzinine smile.gif pirma karta, kai vaziavau, tai MB prie sono nervinosi ir klause kas man teises dave lotuliukas.gif Ale va, jau penkta diena is eiles kaip vairuoju ir jau baigiu prisijaukint masiniuka. Ir tau taip bus 4u.gif

QUOTE(Giagute @ 2009 03 09, 17:06)
Niu o kaip kitaip.. aš gi Jautis, vartus kaip nors turiu išverst.. ax.gif

Atrodo turim daug panasumu biggrin.gif 4u.gif Mes jauciai kantrus, o kai ko nors imames tai iki galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 09, 14:31)
tai va, pakrikštijo kaip reikiant Vilnius ir pirmoji benzininė mašina mane.. milijoną kartų užgesau - praktiškai prie kiekvienos sankryžos.. cray.gif o visi kad lekia kaip durni, nepajudi 1s tai pypina, atrodo kad valandą stovi..  wacko.gif gi ne šiaip sau bliamba ant užpakalio klijavau tą žalią lapą!!! gun_rifle.gif

nu žodžiu, einu įkalt.  doh.gif už tai, kad nepaisant visko grįžau namo... unsure.gif

pradejau skaityti ir issigandau kad bum buvo unsure.gif
o tik TIEK mirksiukas.gif
nieko tokio gi, papypina palaukia,apvaziuoja ir viskas mirksiukas.gif toliau bus tik geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 09, 13:31)

oi gi visko būna irnesakyk.gif vistiek esi šaunuolė, kad nepabijojai viena išvažiuot thumbup.gif
man ir panašių dalykų nutinka, rodos, nespėju niekad su tuo srautu, bet po kažkiek laiko juk reikalai "eisis" geryn smile.gif

QUOTE(comep @ 2009 03 09, 15:33)
pradejau skaityti ir issigandau kad bum buvo  unsure.gif
o tik TIEK  mirksiukas.gif
nieko tokio gi, papypina palaukia,apvaziuoja ir viskas  mirksiukas.gif toliau bus tik geriau  mirksiukas.gif

vat būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
giagute, tik nesiparint, ir tie pypikai negimė su vairu rankose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 09, 12:14)
unsure.gif tai kiek lekei? didele baudele gresia? o kaip del tu jnuobaudu padarytu per 2 metus gal zinot? kaip ten bus keiciant tas teises? g.gif

Nu vienu metu lėkiau 145, maškę išbandinėjau autostradoj, bet trumpą ruožą. O šiaip nepastėbejau, kad fotkintų, tikiuos taip ir nebuvo, nu labai labai tikiuos ax.gif

Taškai po metų nusiima lyg g.gif
Atsakyti
zis, comep, Gardee, l'eau - labai labai ačiū už palaikymą 4u.gif tikros cheer leaderės jūs kartu su Neryte ir ~Jacinta~ group.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 03 09, 19:09)

Taškai po metų nusiima lyg g.gif

taškai? g.gif nebėr taškų juk dabar lyyyg ir
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 03 09, 20:26)
taškai?  g.gif nebėr taškų juk dabar lyyyg ir

nueme taskus? liko tik pinigines baudos unsure.gif
Atsakyti
Nu lyg nenuėmė, neseniai gavo draugė 6 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 09, 21:01)
zis, comep, Gardee, l'eau - labai labai ačiū už palaikymą  4u.gif tikros cheer leaderės jūs kartu su Neryte ir ~Jacinta~ group.gif

nera ko dekoti
mirksiukas.gif
tik auksciau nosi mirksiukas.gif mums cia visoms visko buna,bet pasiguodziam viena kita ir toliau riedam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2009 03 09, 21:49)
Nu lyg nenuėmė, neseniai gavo draugė 6 g.gif

nebera balu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Giagute, sveika prisijungusi mirksiukas.gif
o del klaideliu nepergyvenk, kaip kitos rase, visom ir visiem visko pasitaiko, mes jau ne viena menesi vairuojam bet vistiek kartais klaidu dar pridirbam, o tu pirma diena isdrysai viena isvaziuoti i miesta thumbup.gif saunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 03 09, 20:26)
taškai?  g.gif nebėr taškų juk dabar lyyyg ir

QUOTE(Nerytė @ 2009 03 09, 20:42)
nueme taskus? liko tik pinigines baudos unsure.gif

QUOTE(comep @ 2009 03 09, 20:52)
nebera balu  schmoll.gif  schmoll.gif

Su tais taskais kazkaip keistai istikruju. kiek pamenu, kai mokiausi vairavimo mokykloj sake, kad neber tu tasku, bet dar rudeni vaziuojant MB sustabde. Nepastebejom, kad greicio ribojimo zenklas naujai uzdetas, tai MB pasiule irgi lygtais 3 taskus ir dar pinigine bauda. Kadangi skubejom, tai nebeklausem del tu tasku, tik MB dar susitare, kad liktu tik pinigine bauda.

Prisiminiau ta policijos pareiguno ir MB tarimasi biggrin.gif Pareigunas sako virsyjot 30 km/val, nes zenklas riboja 50 km/val. Mes abu blink.gif MB pradejo sakyt, kad ne pirma diena vaziuoja siuo keliu, nu ir ner to zenklo, o policijos pareigunas kartoja, kad yra. Vienas sako yra, kitas - nera. Taip jie padiskutavo pora minuciu, as jau sedziu pasimetus, nes, kad anksciau nebuvo tai tikrai zinau, bet ar sikart pravaziuojant buvo jis ar ne - neisivaizduoju schmoll.gif Galu gale pareigunas, sako, as pasilieku tavo dokumentus, o tu apsisuki ir grizti atgal iki degalines,apsisuki ir vel pas mane grizti bei atidziai pasiziuri. Grizinejant atgal link degalines, MB liepe istraukt is "bardacioko" fotoaparata ir filmuot visa pakele, kad irodyt, jog ner to zenklo lotuliukas.gif O mes tik prie tos degalines apsisukinejam, as ziuriu, kad stovi tas zenklas doh.gif blush2.gif taip ir nebeteko paparacint lotuliukas.gif Bet kadangi zenklas buvo tik ta diena naujai uzdetas, tai sumokejom tik pinigine bauda ax.gif
Atsakyti