Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Labas rytas, raliuotojos bigsmile.gif

Diskutuojat diskutuojat apie taškelius - o va pas pačius kelių žaliuosius apie juos nei žodelio blush2.gif :
Nuobaudos už KET pažeidimus

O beje... vakar vakare buvau su MB išvažiavus ax.gif ... tai viską aš moku pasirodo blush2.gif .. tik kai mokykloj su dyzeliu mokino, benziniukas mano šito mokslo nesuprato.. žodžiu, išmaišiau visą Vilnių skersai išilgai ir viskas pavyko kiekvieną kartą yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 03 09, 19:09)
Nu vienu metu lėkiau 145, maškę išbandinėjau autostradoj, bet trumpą ruožą. O šiaip nepastėbejau, kad fotkintų, tikiuos taip ir nebuvo, nu labai labai tikiuos ax.gif

Taškai po metų nusiima lyg g.gif

o as mieste netycia pro "fotikus" 60 pramyniau doh.gif paskui tik pagalvojau ir pamaciau, kad tiek vaziavau doh.gif bet lygtais, kad nufotkintu turi 20 virsyti g.gif ar ne?
Atsakyti
spokinycios nefotkina jei virsijama apie 10 km mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Giagute @ 2009 03 10, 09:59)
Labas rytas, raliuotojos  bigsmile.gif

Diskutuojat diskutuojat apie taškelius - o va pas pačius kelių žaliuosius apie juos nei žodelio blush2.gif :
Nuobaudos už KET pažeidimus

O beje... vakar vakare buvau su MB išvažiavus ax.gif ... tai viską aš moku pasirodo blush2.gif .. tik kai mokykloj su dyzeliu mokino, benziniukas mano šito mokslo nesuprato.. žodžiu, išmaišiau visą Vilnių skersai išilgai ir viskas pavyko kiekvieną kartą yahoo.gif

* todel kad tasku nebeliko

**nu va kokia saunuole mirksiukas.gif thumbup.gif taip ir tolyn.saunuole kokia esi drasi,prisiminus visa mano mokymosi ir pirmu kartu lotuliukas.gif lotuliukas.gif istorija tai dieve dieve... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 03 10, 09:13)
spokinycios nefotkina jei virsijama apie 10 km  mirksiukas.gif

Šiaip nefotkina iki 20 km, nes bauda neatperka nuotraukos. Be to, spidometras visada meluoja, rodo bent 5 km daugiau nei yra iš tikrųjų. Kuo greičiau važiuoji, tuo didesnė paklaida. Išbandyta praktiškai, su GPS'u.
Atsakyti
user posted image

STACIONARIŲ GREIČIO MATUOKLIŲ PASTATYMO VIETOS
žemėlapis su radarais
greičio matuoklių vietos

P.S.
Kartais vietoj radarų pastatyti muliažai:)

Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2009 03 10, 10:56)

Ne kartais o dazniausiai smile.gif
Atsakyti
aciuks.gif
QUOTE(comep @ 2009 03 10, 09:13)
* todel kad tasku nebeliko
**nu va kokia saunuole  mirksiukas.gif  thumbup.gif taip ir tolyn.saunuole kokia esi drasi,prisiminus visa mano mokymosi ir pirmu kartu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif istorija tai dieve dieve...  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 10, 08:59)

saunuole thumbup.gif

QUOTE(Signa... @ 2009 03 10, 09:08)
o as mieste netycia pro "fotikus" 60 pramyniau  doh.gif  paskui tik pagalvojau ir pamaciau, kad tiek vaziavau  doh.gif  bet lygtais, kad nufotkintu turi 20 virsyti  g.gif  ar ne?

taip, jei jau virs 20 gali nupyskinti mirksiukas.gif

nu sudominot del tu tasku g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
O as siandien su masinyte i darba atkuriau smile.gif truputuka baisu buvo, bet lygtais prasivaziavau graziai smile.gif Dabar dilema sprendziu pro kur namo grizti, ar sukant per zieda, ar sukant i kaire (kai nera atskyros zalios sekcijos) blush2.gif Ir taip, ir taip baisu smile.gif bet turbut, ziedo bijau labiau, tai bandysiu i kaire sukti smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif aš lygiai taip pat galvoju, kaip man čia centran pakliūt - ar daryt apsisukimą sankryžoj, ar žiedu važiuot.. bet man kolkas žiedas mažesnė blogybė atrodo hihihi.gif

QUOTE(zis @ 2009 03 10, 13:11)
Dabar dilema sprendziu pro kur namo grizti, ar sukant per zieda, ar sukant i kaire (kai nera atskyros zalios sekcijos) blush2.gif Ir taip, ir taip baisu smile.gif bet turbut, ziedo bijau labiau, tai bandysiu i kaire sukti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 10, 13:29)
thumbup.gif aš lygiai taip pat galvoju, kaip man čia centran pakliūt - ar daryt apsisukimą sankryžoj, ar žiedu važiuot.. bet man kolkas žiedas mažesnė blogybė atrodo hihihi.gif

man irgi ziedas nebaisus, o vat sukti i kaire, tai dar man nelabai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 03 10, 16:49)
man irgi ziedas nebaisus, o vat sukti i kaire, tai dar man nelabai patinka  ax.gif

oi ne man jau geriau sukti i kaire nei vaziuoti per zieda ax.gif net kai i darba vaziuoju visada nusuku pries zieda i keliuka nei per ji vaziuoju blush2.gif na ir kelia taip susitrumpinu smile.gif
Atsakyti