QUOTE(Belekas0 @ 2012 10 18, 20:15)
Kai as buvau pas daktara tai man israse Fluanxol pirmiausia pabandyti pagert, nes sake jeigu duosiu antidepresantus tai pradzioj kai pradesi gert bus dar blogiau ir reiks juos ilga laika gert

. Kaip ir minejo kazkas kad jeigu pradesi gert ir tik 2 savaites tai bereikalo.
Na va, matot, kiek visokių teorijų, net ir tarp daktarų.

Jei nerimo ir negatyvių minčių būklė jau yra ilgai užsitęsusi, nemanau, kad AD yra tikslinga gerti tik 2 savaites. Vos tik būklė pagerės, serotonino lygis smegenyse pakils-kaip teigiama, ir vėl staigiai nutraukti-ypač dabar, rudenį, ar verta?
Aš pati kamavausi dabar keletą mėnesių su VD simptomais, kaip ir nelabai jų bijojau-esu apsipratusi, bet vis vien būklės labai nemalonios ir trugdo tiek darbui, tiek laisvalaikiui. Prieš 10 dienų pradėjau gerti Seroxat, ir dabar jaučiuosi visai kitaip-viduje ramu,nebeužeina panikos priepuoliai, širdies mušimai ir pan. Nemanau, kad aš norėsiu nustoti gerti vaistus, kol neužsimirš visi negatyvūs pojūčiai.

Kiekvienas turim skirtingą nuomonę dėl vaistų vartojimo, mano tokia: nereikia jų griebtis vos tik nuotaikai pablogėjus, bet kai mėnesiais žmogus gyvena vidinėse baimėse, kamuojasi kiekvieną minutę kur bebūdamas, o juo labiau jei bijo išeiti iš namų ir dėl savo būsenos nebegali imtis jokios veiklos, toliau kentėti ir laukti prašviesėjimo yra tik jo paties pasirinkimas.

Aš irgi tai dariau, dabar pasidaviau, ir tik gailiuosi, kad nepadariau to anksčiau. Vaistai nėra sveika, bet kas pasakys, kiek organizmui kenkia ilgalaikė stresinė būklė, kraujo spaudimo staigus kilimas ir pan.?