QUOTE(Shirin @ 2009 04 22, 17:36)
Lietuva kriscioniskas krastas ir niekada netaps musulmonisku-visu pirma. Visu antra- krikscionybe yra islamo atsaka. Visu trecia- Koranas parasytas arabu kalba, ir tie kurie nemoka sios kalbos tai ir nesupranta Korano, o interpretuoja kiekvienas savaip.
Del nusikaltimu- lietuviai visam pasaulyje pagarseje,kaip plesikai ir zudikai. Kur tik lietuviai nuvaziuoja,ten iskart nusikaltimai,kasdien vis kazkur lietuviai kazko pridare. Tai va lietuviai turi bloga varda,labai bloga.
Manau,tavo nusistatymas prie smusulmonas slypi kazkur giliai. Matyt buvo nemaloniu susidurimu,ar kazkokiu problemu.
O del nesusitvarkymu salyse-tai yra politika,reik ismanyt o ne tv kliedesiu klausyt. Juk viskas del gamtos istekliu. Kodel gi Amerika ir Uk nekariauja Afrikoj? nes nera gamtiniu istekliu. parasta-logika.
As laimingai istekejus uz musulmono, o Jusu blevyzgai ir pavydas -man ne motais
Neklausiau ar taps,klausiau ar noretumet kad taptu?kad nelabai islamo saknys krikscionybeje,vienintelis panasumas nebent nuo S.Tastamento nuplagijuotos vietos Korane.Nebutina mokytis arabu kalba kad suprast Korana.
Musulmonai budami mazuma daugelyje Europos saliu,sugeba buti dauguma kalejimuose.Taip kad lyginti musulmonu banditizma su lietuviu tas pats kas b su pirstu

.Kariaujama ir del istekliu ir del ju paciu geroves.
Papildyta:
QUOTE(Kusun @ 2009 04 22, 17:52)
Lietuva niekada netaps musulmoniska, tas neimanoma, nes zydai labiau suinteresuoti, ypac kai prasides turto grazinimas jiems, o spaudzia jie Lietuveles valdzia stipriai. Net mano tetos miestelis visas zydu buvo pastatytas, o po susaudymo ten buvo apgyvendinti is kitur atkelti lietuviai. Dar amz. teta pasakojo, kaip auksines vinis trauke is sienu, ant kuriu kabojo zydu rubai. Taigi, mano nuomone kazkada ateityje Lietuvoje Sinagogos digs kaip grybai po lietaus. O kaip tuomet viskas pakryps, parodys laikas.
Ar noretum kad taptu, o ne ar taps?kiek tu zydu tera is viso kad sugebetu kolonizuoti Lietuva,juolab kad maisytis siais laikais pradejo ir galiausiai visai turbut isnyks su laiku.