Įkraunama...
Įkraunama...

Jis musulmonas, ji katalikė

QUOTE(SW19 @ 2009 04 22, 15:28)
Paprasciausias klausimas  musulmonu megejoms ir nemegejoms.Ar noretumet matyti ar nematyti musulmoniska Lietuva ir kodel?

Lietuva niekada netaps musulmoniska, tas neimanoma, nes zydai labiau suinteresuoti, ypac kai prasides turto grazinimas jiems, o spaudzia jie Lietuveles valdzia stipriai. Net mano tetos miestelis visas zydu buvo pastatytas, o po susaudymo ten buvo apgyvendinti is kitur atkelti lietuviai. Dar amz. teta pasakojo, kaip auksines vinis trauke is sienu, ant kuriu kabojo zydu rubai. Taigi, mano nuomone kazkada ateityje Lietuvoje Sinagogos digs kaip grybai po lietaus. O kaip tuomet viskas pakryps, parodys laikas.
Atsakyti
QUOTE(Shirin @ 2009 04 22, 14:36)
Visu antra- krikscionybe yra islamo atsaka. 

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirin @ 2009 04 22, 17:36)
Lietuva kriscioniskas krastas ir niekada netaps musulmonisku-visu pirma. Visu antra- krikscionybe yra islamo atsaka.  Visu trecia- Koranas parasytas arabu kalba, ir tie kurie nemoka sios kalbos tai ir nesupranta Korano, o interpretuoja kiekvienas savaip.
Del nusikaltimu- lietuviai visam pasaulyje pagarseje,kaip plesikai ir zudikai. Kur tik lietuviai nuvaziuoja,ten iskart nusikaltimai,kasdien vis kazkur lietuviai kazko pridare. Tai va lietuviai turi bloga varda,labai bloga.
Manau,tavo nusistatymas prie smusulmonas slypi kazkur giliai. Matyt buvo nemaloniu susidurimu,ar kazkokiu problemu.
O del nesusitvarkymu salyse-tai yra politika,reik ismanyt o ne tv kliedesiu klausyt. Juk viskas del gamtos istekliu. Kodel gi Amerika ir Uk nekariauja Afrikoj? nes nera gamtiniu istekliu. parasta-logika.
As laimingai istekejus uz musulmono, o Jusu blevyzgai ir pavydas -man ne motais  lotuliukas.gif

Neklausiau ar taps,klausiau ar noretumet kad taptu?kad nelabai islamo saknys krikscionybeje,vienintelis panasumas nebent nuo S.Tastamento nuplagijuotos vietos Korane.Nebutina mokytis arabu kalba kad suprast Korana.
Musulmonai budami mazuma daugelyje Europos saliu,sugeba buti dauguma kalejimuose.Taip kad lyginti musulmonu banditizma su lietuviu tas pats kas b su pirstu smile.gif.Kariaujama ir del istekliu ir del ju paciu geroves.
Papildyta:
QUOTE(Kusun @ 2009 04 22, 17:52)
Lietuva niekada netaps musulmoniska, tas neimanoma, nes zydai labiau suinteresuoti, ypac kai prasides turto grazinimas jiems, o spaudzia jie Lietuveles valdzia stipriai. Net mano tetos miestelis visas zydu buvo pastatytas, o po susaudymo ten buvo apgyvendinti is kitur atkelti lietuviai. Dar amz. teta pasakojo, kaip auksines vinis trauke is sienu, ant kuriu kabojo zydu rubai. Taigi, mano nuomone kazkada ateityje Lietuvoje Sinagogos digs kaip grybai po lietaus. O kaip tuomet viskas pakryps, parodys laikas.

Ar noretum kad taptu, o ne ar taps?kiek tu zydu tera is viso kad sugebetu kolonizuoti Lietuva,juolab kad maisytis siais laikais pradejo ir galiausiai visai turbut isnyks su laiku.
Atsakyti
QUOTE(SW19 @ 2009 04 22, 18:33)
Ar noretum kad taptu, o ne ar taps?kiek tu zydu tera is viso kad sugebetu kolonizuoti Lietuva,juolab kad maisytis siais laikais pradejo ir galiausiai visai turbut isnyks su laiku.

Ne, nenoreciau, kaip ir nenoreciau kad salis kurioje gyvenu taptu krikscioniska ar persisunktu vakarietiska kultura.
Atsakyti
QUOTE(Shirin @ 2009 04 22, 10:36)

ar tikrai??? tai pala kaip cia yra, kad ta atsaka atsirado daug pirmiau uz pagrindine religija anot taves??? doh.gif doh.gif Ziuriu sneki bile sneket rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SW19 @ 2009 04 22, 01:06)
Siaip uzgime klausimas toks.Ar noretumet kad Lietuva butu musulmoniskas krastas su sariato istatymais ir visais kitais musulmoniskais paprociais ir taisyklemis.

nenoreciau nei, kad Lietuva butu krikscioniska, nei musulmoniska. beje, kiek pamenu pgl Konstitucija Lietuva nera nei krikscioniska, nei kokia nors kitokia religine valstybe,na, demografiniu poziuriu, tai taip - krikscioniska. Apskritai, visokios teokratijos man naftalinu bishky atsiduoda. O, kad musulmonai salia gyventu, tai man kazkaip nuo to nei silta, nei salta, aisku, nekalbu apie teroristus, o kadangi protingi ir nesaliski zmones nepaneigs, kad ne visi musulmonai yra teroristai, tai del manes tegul jie gyvena, kur nori. man vien del to, kad i mano gatve atsikraustytu gyventi musulmonu seima, nepasidarytu baisiau naktim trankytis.
Atsakyti
QUOTE(SW19 @ 2009 04 22, 17:28)
Pakistane isprievartavimas yra vienas is bausmes budu ir savanoriu vykdytoju nemazai atsiranda.
Paprasciausias klausimas  musulmonu megejoms ir nemegejoms.Ar noretumet matyti ar nematyti musulmoniska Lietuva ir kodel?

Girdejai ta istorija, kai viena moteris genciu kontroliuojamose teritorijose buvo isprievartauta grupes vyru del to, kad jo brolis kazkokia mergaite suviliojo? Bet turbut praleidai pro ausis istorijos pabaiga - toji moteris kreipesi i policija ir dauguma jos prievartautoju buvo nuteisti mirties bausme. Va taip. Zinoma, kai nori, issitrauki is konteksto kokia minti ir rekauji apie prievartavima kaip bausmes buda.

Ne, nenoreciau, kaip ir nenoreciau kad salis kurioje gyvenu taptu krikscioniska ar persisunktu vakarietiska kultura

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirin @ 2009 04 22, 17:36)

lotuliukas.gif tokio briedo senokai neteko skaityt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiekvienas turime savo supratima apie gyvenima.
Linkiu atrasti vidine ramybe. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirin @ 2009 04 22, 18:58)
Kiekvienas turime savo supratima apie gyvenima.
Linkiu atrasti vidine ramybe.  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif supratimas apie gyvenima yra viena, bet visu pripazistami istoriniai faktai yra visai kas kita, taip kad apie kriskscionybes kilima is islamo leptelejai didele nesamone ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Shirin @ 2009 04 22, 15:36)

nu cia jau taip kazkaip... su logika prasilenkia...

su MB daznai tenka diskutuoti apie islamo ir krikscionybes panasumus ir skirtumus, kartais ir iki koviniu situaciju prieinam, bet viena karta jis tikrai mane prajuokino, sakydamas, kad krikscionybe tai Windows'97, o islamas - Windows'2000 biggrin.gif

siuo metu su musulmonu baisiuoju lankom santuokos pasiruosimo kursus krikscioniu baznycioje, tai visai idomios informacijos teko isgristi, kad vieno is apastalu laiskai buvo ilga laika kritikuojami del to, kad atseit zemino moteris... kol viena diena kazkas protingas nesugalvojo, kad nereikia visko suprasti pazodziui... rolleyes.gif

o siaip tai cia paskaicius vis ka nors naujo suzinau apie Pakistana... paskui papasakoju MB, draugams (kurie irgi is ten pat), tai jiems daug kas irgi naujiena buna... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ruby_ @ 2009 04 22, 21:21)
Girdejai ta istorija, kai viena moteris genciu kontroliuojamose teritorijose buvo isprievartauta grupes vyru del to, kad jo brolis kazkokia mergaite suviliojo? Bet turbut praleidai pro ausis istorijos pabaiga - toji moteris kreipesi i policija ir dauguma jos prievartautoju buvo nuteisti mirties bausme. Va taip. Zinoma, kai nori, issitrauki is konteksto kokia minti ir rekauji apie prievartavima kaip bausmes buda.
drinks_cheers.gif

Tikrai ne viena karta yra taip nutike kai zmonai tenka atsakyti uz vyro nuodemes savo uzpakaliu,dar plius kiek atveju nera iskile i viesuma.Nepaisant JAV kisamu milijardu talibai ima valdzia Pakistane,tai netrukus isgirsime apie naujas ziaurias bausmes.Islamas grista prie savo saknu.
Atsakyti