QUOTE(mzheartless @ 2009 04 21, 22:45)

mano vyras pakistanietis, bet jis kazkodel negalvoja, kad apskritai moteri galima prievartauti. tai, mano galva, priezastis, kodel tie svolaciai prievartavo butu kazkokia kita,nei ju kilmes salis, cia manau nuo zmogaus asmens viskas priklauso.
ir seip tai jau visose musulmoniskose salyse per daug atsidangsciusi moteris nebus laikoma pernelyg dorovinga. Tai speju ir tavo vyras turbut, jei jau apibendrinam, taip apie neapsivyniojusias moteris galvoja.
As negeneralizuoju visu pakistanieciu, atsiprasau, jei taip pasirode.. Visokiu zmoniu yra.. Kaip ir Turkijoj.. Realiai cia pas mus ramu ir grazu, bet traukiant labiau i Rytus, link Irano pasienio, i kurdu teritorijas dar ir zudo del garbes ir t.t... Tai nereiskia, kad visi turkai tokie
MB nemegsta apsivyniojusu moteru isvis..

juolab, kad TR dabar vyksta kova tarp Ataturko remeju ir Islamistu.. MB uz pasaulietine valstybe ir uz neskaruotas moteris

vaikstau ir TR su giliom iskirptem jei noriu, jei jau kur buna, kur kas nors gali pakomentuoti, tai ispeja, bet jokiu liepimu nebuna..
QUOTE(_Ruby_ @ 2009 04 22, 08:44)
Na, o as su savo musulmonu vyru atvaziavusi i Lietuva, devejau miniaka. Ir jis man ne zodeliu neuzsimine apie tai, kad as galiu atrodyti kaip laisvo elgesio moteris.
Man irgi uzgime klausimas - kodel jus manote, kad jeigu jau nesi nusistates pries musulmonus, tai reiskia, kad nori matyti Lietuva kaip musulmoniska krasta?

saunus vyras!
Ir man idomu.. As didziuojuosi Lt tokia kokia yra!

Su MB esam sutare, kad vaikai augdami pazins abi religijas ir saliu tradicijas, o ka pasirinks, cia jau ju bus reikalas
QUOTE(Shirin @ 2009 04 22, 16:36)
Lietuva kriscioniskas krastas ir niekada netaps musulmonisku-visu pirma. Visu antra- krikscionybe yra islamo atsaka. Visu trecia- Koranas parasytas arabu kalba, ir tie kurie nemoka sios kalbos tai ir nesupranta Korano, o interpretuoja kiekvienas savaip.
Tau tavo musulmonas papasakojo, kad krikscionybe yra islamo atsaka?

griuk negyvas.. O beje, visa Europa krikscioniska, bet deja, protingesni zmones jau kyla i kova su Europos islamizacija, mergyt! Tik istorikai kalba, kad jei Europa taps musulmoniska, Lietuva tokia taps paskutine, kaip buvo ir su krikscionybe