Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės operacija

QUOTE(audrone@ @ 2012 08 22, 20:25)
Labas, as operavausi pas Kymanta, atrodo darba atliko gerai, linksmas zmogus, tik humoro jausmas toks truputi ziaurus:))) na cia gal as tiesiog jautresne, pabrezia galimas neigiamas pasekmes, ko kiti vengia. Yra visu isgirtas Krasauskas daug pas ji operuojasi, bet nuomoniu taip pat daug visokiu..
Del davimu...tau gulincios moterys viska paaiskins, kada ir kiek duoti, ir net supratingai iseis is palatos smile.gif)) gal cia neetiska apie tai kalbeti, bet paskaitinejus pancetas.lt rasi : kad standartas 100- aneztiozologui; 300-400 gydytojui; aisku cia kiekvieno asmeninis reikalas..man pvz atrodo kad tos slaugutes kurios laksto apie tave su pasonu, ar valo vemalus daznai labiau nusipelno, kazkokios padekos, tik mes jas pamirstam:)

Aciu labai uz atsakyma. As kolkas guliu endokrinologiniam skyriuje kol isvalys kraujo plazma ir tik tada perkels i chirurgini.Ten as dar moteryskaites paklausinesiu.
Papildyta:
QUOTE(nesiuke @ 2012 08 22, 21:02)
Sveikute, as pirmadieni vaziuoju i KMUK, pas gydytoja Kymanta operuotis, man ji rekomendavo endokrinologe.
Labai, labai bijau. Taip pat nezinau, kokia suma atsidekoti. Tikriausia ten suzinosiu.

Sveikute. Sekmes tau pirmadieni 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sati @ 2012 08 23, 16:37)
Aciu labai uz atsakyma. As kolkas guliu endokrinologiniam skyriuje kol isvalys kraujo plazma ir tik tada perkels i chirurgini.Ten as dar moteryskaites paklausinesiu.
Papildyta:

Sveikute. Sekmes tau pirmadieni  4u.gif

Dekui ir tau sekmes 4u.gif
Tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesiuke: 23 rugpjūčio 2012 - 18:58
Stai ir as jau grizau, po operacijos. Operavo Gyd. Kymantas. operacija atrodo pavyko gerai. tik dar truputi silpnai jauciuosi. Laukiu atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(nesiuke @ 2012 09 02, 11:03)
Stai ir as jau grizau, po operacijos. Operavo Gyd. Kymantas. operacija atrodo pavyko gerai. tik dar truputi silpnai jauciuosi. Laukiu atsakymo.

Sveikute 4u.gif kaip tavo savijauta?
Kiek tau paskyre L-thyroxino? Primink del ko tau salino skydliauke blush2.gif man vis dar is po narkozes atmintis slubuoja doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš klausiu ne į temą, bet jau nežinau kur ir ieškoti atsakymo. Turėjau du jodus, po antro praėjus pusmečiui pastojau. Daktarai buvo prigasdine daugiau negimdyti del apsigimimu rizikos, bet taip jau atsitiko, pagimdziau sveika berniuka, jokiu nukrypimu smile.gif Tyriausi pas genetikus budama nescia, viskas buvo ok. Tik dabar, mano zuikiui jau 7 men, labai blogai miega naktimis, vis galvoju, kad pilvuko bedos, bet jau vis kirba mintis, o gal man reikia savo zuikeli nuodugniau istirti? Po gimdymo su vyru taip apsidziaugem, kad zuikis sveikas,jokiu nukrypimu, normaliai auga ir vystosi, kad daugiau niekur nieko ir neiskojome. Bet gal vis delto reiketu pasitikrinti verysad.gif Gal kuriai taip buvo, ar ka nors esate girdejusios? Zinau, Maskatukas cia senbuvis, gal ji ka uzgirdusi yra?
Atsakyti
QUOTE(saulyra @ 2012 11 05, 12:58)
Sveikos merginos, aš klausiu ne į temą, bet jau nežinau kur ir ieškoti atsakymo. Turėjau du jodus, po antro praėjus pusmečiui pastojau. Daktarai buvo prigasdine daugiau negimdyti del apsigimimu rizikos, bet taip jau atsitiko, pagimdziau sveika berniuka, jokiu nukrypimu smile.gif Tyriausi pas genetikus budama nescia, viskas buvo ok. Tik dabar, mano zuikiui jau 7 men, labai blogai miega naktimis, vis galvoju, kad pilvuko bedos, bet jau vis kirba mintis, o gal man reikia savo zuikeli nuodugniau istirti? Po gimdymo su vyru taip apsidziaugem, kad zuikis sveikas,jokiu nukrypimu, normaliai auga ir vystosi, kad daugiau niekur nieko ir neiskojome. Bet gal vis delto reiketu pasitikrinti verysad.gif  Gal kuriai taip buvo, ar ka nors esate girdejusios? Zinau, Maskatukas cia senbuvis, gal ji ka uzgirdusi yra?

sveika, jei praejo pusmetis po jodo, jo poveikio neturetu buti tikrai.
o del hormonu-rekomenduociau susirasti gera vaiku endokrinologa ir issitirti TTh kieki kraujyje, o del nemiegojimo, gal dantukai, gal siaip toks augimas,
auginom su kaimyne , mano parpe pastoviai, o ji pastoviai nemiegojusi vaiksciodavo doh.gif
o tau visa skydlaiuke pasalino? po kiek gerei tiroksina, ar tikrinaisi nestumo metu TTh kieki, kiek zinau, nesciosioms jo reikia daugiau
sekmes 4u.gif
zinau , yra moteru , kurios po jodo puikiai susilauke vaikuciu, 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės.
Perskaičiau visą temutę, ieškodama atsakymo dėl Šimkaus gydymo veiksmingumą (skydliaukės gydymas su injekcijomis). Atrodo, kad beveik visos vis tik pasirinkote operaciją. Gydymas injekcijomis tikriausiai tinka, dar ligos pradžioje (mano išvada). Tik Moteriškaitė 47 išsigydė.
Reikia ir man pasirinkti ar gyventi su tuo savo beaugančiu gūžiu, ar daryti ką nors. Aišku gydytoja pataria operuotis, ji pati tokią operaciją turėjusi. Bet perskaičius jūsų pooperacinius atsiliepimus, suabejojau g.gif

Kaip, audrone@, tau po radioktyvaus jodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 03 vasario 2013 - 11:42
Sveikos,

esu po skydliaukes dalies pasalinimo operacijos. jau praejo 7d. ir pradejau jausti tokius tempinus, per pjuvi toks kaip sukietejimas ar tai normalu, gal kuriai taip buvo? neskaitant pacio paburkimo, kaip daktaras Kymantas sake taip turi buti, bet neminejo siu kietumu, tempimo...
Gal yra daugiau po operaciju tokiu kaip as?
Prasau jusu patarimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Livcia @ 2013 02 05, 22:43)
Sveikos,

esu po skydliaukes dalies pasalinimo operacijos. jau praejo 7d. ir pradejau jausti tokius tempinus, per pjuvi toks kaip sukietejimas ar tai normalu, gal kuriai taip buvo? neskaitant pacio paburkimo, kaip daktaras Kymantas sake taip turi buti, bet neminejo siu kietumu, tempimo...

Sveik Livcia, mergaitės tikriausiai pasveiko (džiaugiuosi už jas thumbup.gif ), kad kažkur prapuolė. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 05 vasario 2013 - 20:56
QUOTE(Livcia @ 2013 02 05, 21:43)
Sveikos,

Labas, viskas ok, jei tempia ir jauti kietimą, tai reiskia gyja. Taip ir man buvo. Po kokios dar savaitės dviejų viskas susinormalizuos bigsmile.gif man dar tempa šiuo laikotarpiu buvo pakilusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IRR: 05 vasario 2013 - 23:10
QUOTE(IRR @ 2013 02 05, 23:09)
Labas, viskas ok, jei tempia ir jauti kietimą, tai reiskia gyja. Taip ir man buvo. Po kokios dar savaitės dviejų viskas susinormalizuos bigsmile.gif man dar tempa šiuo laikotarpiu buvo pakilusi...

Oi aciu nuraminot...
Atsakyti
Sveikos, merginos. Paskirta ir man operacija skydliaukes salinimui sausio men. Noriu paprasyti parasyti ka reikia vestis i ligonine (sarasa jau gavau is gydytojo ka reikia nusipirkti kas liecia tvarscius, tyrimu atsakymus ir t.t.), nepaklausiau ar ta pacia diena operuos (turiu atvykti iki 9 val. ryto). Is anksto aciu. Jeigu atsidekojote gydytojui, tai kokia suma (parasykite i AZ). Aciu!!!!!!
Atsakyti