Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės operacija

QUOTE(Jurgaaa @ 2013 10 27, 12:01)
Sveikos, merginos. Paskirta ir man operacija skydliaukes salinimui sausio men. Noriu paprasyti parasyti ka reikia vestis i ligonine (sarasa jau gavau is gydytojo ka reikia nusipirkti kas liecia tvarscius, tyrimu atsakymus ir t.t.), nepaklausiau ar ta pacia diena operuos (turiu atvykti iki 9 val. ryto). Is anksto aciu. Jeigu atsidekojote gydytojui, tai kokia suma (parasykite i AZ). Aciu!!!!!!

Sveiki, operavausi gegužės mėnesį Vilniuje. O kur jūs operuojates? dėl tvarsčių tai jeigu turit kas nesenai operavosi, tai gal galima ir pasiskolinti. Vistiek jų tik operacijos metu reikia kojom sutvarstyti. O pinigai nemaži. Visi "susipirkimai" (tvarsčiai, klijai ir kiti medikamentai) kainavo beveik 200 lt. Mane operavo kitą dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 27 spalio 2013 - 10:27
QUOTE(Para @ 2013 10 27, 11:12)
Sveiki, operavausi gegužės mėnesį Vilniuje. O kur jūs operuojates? dėl tvarsčių tai jeigu turit kas nesenai operavosi, tai gal galima ir pasiskolinti.  Vistiek jų tik operacijos metu reikia kojom sutvarstyti. O pinigai nemaži. Visi "susipirkimai" (tvarsčiai, klijai ir kiti medikamentai)  kainavo beveik 200 lt. Mane operavo kitą dieną.

Kaip tai kojas sutvarstyti? O kam jas tvarstyti? As jau pradedu nervuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgaaa @ 2013 10 30, 21:29)
Kaip tai kojas sutvarstyti? O kam jas tvarstyti? As jau pradedu nervuotis smile.gif

Taip reikia, sakė lyg tai , kad trombai nesusidarytų. Toks storas rusvas tvarstis. apibintuoja kojas nuo pėdų iki virš kelių. Viskas bus gerai. Puikūs gydytojai Vilniuje. Super drąsiai nebijok ir pirmyn.
Atsakyti
sveikos, gal atsilieps kas nors kam ataugo skydliauke?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 11 04, 17:06)

Labas, skydliaukė negali ataugti (nors gal ir neblogai būtų smile.gif ), atauga, o tiksliau sakant, vėl susidaro mazgai skydliaukės srityje. Man taip buvo, vėl išoperavo.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 11 04, 18:06)

Skydliaukė neatauga. Jeigu išoperuoja vieną kurią skiltį, o kitą palieka. Tai gali išvešėti "užaugti", ta kita, paliktoji skiltis. Man išoperavo vieną skiltį, tai kita dabar stebima, kad nepradėtų "augti". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 11 05, 11:34)
Skydliaukė neatauga. Jeigu išoperuoja vieną kurią skiltį, o kitą palieka. Tai gali išvešėti  "užaugti", ta kita, paliktoji skiltis. Man išoperavo vieną skiltį, tai kita dabar stebima, kad nepradėtų "augti".  mirksiukas.gif

Išvešėjimas būna išoperavus ir visą skydliaukę, mano visa pašalinta buvo, bet mazgai vistiek atsirado
Atsakyti
QUOTE(DeLarge @ 2013 11 05, 13:48)
Išvešėjimas būna išoperavus ir visą skydliaukę, mano visa pašalinta buvo, bet mazgai vistiek atsirado

tikrai atauga, man ta patvirtino ir endokrinologe, seimos gyd , turinti 30 metu staza, sake, kad net kelis turejo pacientus su ataugusiomis skydliaukemis
nuo praeitu metu tiroksino doze nera didinama, o TTh gereja, kol kas echoskopijos dar nedare, bet sake, jei dar tyrimai geres, butinai darys,
tai jei vel operavo, kuom jie motyvuoja? suvezejimu?
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2013 11 05, 14:21)
tikrai atauga, man ta patvirtino ir endokrinologe, seimos gyd , turinti 30 metu staza, sake, kad net kelis turejo pacientus su ataugusiomis skydliaukemis
nuo praeitu metu tiroksino doze nera didinama, o TTh gereja, kol kas echoskopijos dar nedare, bet sake, jei dar tyrimai geres, butinai darys,

tai tie mazgai gamino hormomus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 11 05, 14:22)
Papildyta:

tai tie mazgai gamino hormomus ar ne?

Na nežinau, gal tik išsireiškė taip gydytoja netiksliai, panašiau tai būtų į išvešėjimą... Mano atveju buvo suvežėjimas, tai nebuvo kitų variantų, tik operacija, mazgai negamino hormonų.
Atsakyti
QUOTE(DeLarge @ 2013 11 06, 14:12)
Na nežinau, gal tik išsireiškė taip gydytoja netiksliai, panašiau tai būtų į išvešėjimą... Mano atveju buvo suvežėjimas, tai nebuvo kitų variantų, tik operacija, mazgai negamino hormonų.

man buvo hipertireoze, iki operacijos vartojau metizoli, operavo nes pastume tracheja i sona ir iaugo i plauti, vezio nebuvo,
keista, bet ta diena, kada geriu 100 mg, dreba rankos, silpna, panasiai kaip buvo iki operacijos, geriau jauciuosi kai geriu 75 mg, nes man paskirta 1 diena 100 kita-75 mg,
manau, kad reikia daryti echoskopija ir zinoti, kas cia darosi,
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 11 06, 20:55)
man buvo hipertireoze, iki operacijos vartojau metizoli, operavo nes pastume tracheja i sona ir iaugo i plauti, vezio nebuvo,
keista, bet ta diena, kada geriu 100 mg, dreba rankos, silpna, panasiai kaip buvo iki operacijos, geriau jauciuosi kai geriu 75 mg, nes man paskirta 1 diena 100 kita-75 mg,
manau, kad reikia daryti echoskopija ir zinoti, kas cia darosi,

Žinoma, kad atsakymus duos tik echhoskopija ir TTH tyrimai, gal tereiktų keist vaistų dozę. Aš pati pastebėjau (paskui ir gydytoja patvirtino), kad mano TTH rodikliai ir vaistų dozė keičiama kiekvieną rudenį ir pavasarį, tai padidina tai sumažina... matyt ir tai turi įtakos
Atsakyti
QUOTE(DeLarge @ 2013 11 07, 15:53)
Žinoma, kad atsakymus duos tik echhoskopija ir TTH tyrimai, gal tereiktų keist vaistų dozę. Aš pati pastebėjau (paskui ir gydytoja patvirtino), kad mano TTH rodikliai ir vaistų dozė keičiama kiekvieną rudenį ir pavasarį, tai padidina tai sumažina... matyt ir tai turi įtakos

aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti