Sveikos, merginos,
serganciom linkiu kuo greiciau pasveikti !
o as su klausimeliu; ziuriu cia kitos temos pasibaigusios, tad rasau cia;
labai ilga posta prirasysiu, stengsiuos kuo trumpiau;
su skydliaukes bedom susiduuaiu pries 5 m, kai pagimdziau: buvo LABAI bloga, sirdis katalojos, drebejimai, rankos, ir kt.meciau rukyti, kad tik pageretu;
apejau visu gydytojus, kuriuos zinojau(endokrinologus); buvo guzeliu, viena sdidesnis, bet nieko neoperavo, sake, geri hormonai; pries 3 m kazkur netycia vien gyd. pasiule issitirti vit D;nors kiti skeptiskai i ji ziuri, atseit musu zonos gyventojams visiem jo truksta, man padejo; beto ir trukumas jo buvo man kritinis: 7 vnt ( 50-100 norma);
dabar praejus trim metam vel pasidare man ypac blogai; prisidejo prie to ir nervo uzspaudimas kakle, pradejo atrofuotis kojos raumenys, tirpsta ranka, veidas; geriu vaistus siuo metu;
tuo paciu nuvaziavau pas Navicka vakar;(buvau buvusi pas ji irgi pires 3 m); istyre , sako guzas padidejes ( buvo 0.9 mm, dbr 1.3 mm); bet atseit jei hormonai geri, nieko nepadarysim;
as jauciu kakle kai guliu, arba galva uzverciu, kazka istrigus; ir siaip esu ziauriai nervinga, nerimas, pyktis, ir kt; prakaituoja rankos,sutrikes ciklas, neniriu sekso, ir kt. pozymiai;
TTH ir FT4 vel lygtais norma; (su gyd dar nekalbejau, tik pati susizinojau atsakymus);
gydytoja sako, kad padidejo , nes buvo kokiu stresu ir pan. na taip, mano stresinis darbas buvo, dbr nedirbu; tikiu, kad nuo to gali ir padidet guzelis, ir kaklo nervai uzsispaude;
mano klausimas butu toks:
1.kada operuoja guzelius? kas yra max ju dydis? ar operuojant guzelius, pasalina dali skydliaukes, todel taip nenori jie operuoti?
2.mano ginekologe pasiule issitirti jonizuota kali, bei kazkokius poskydliaukes hormonus, gal zinot kas tai? gal tirkai yra koks hormonas, kuri retai kada tiria, o jis yra sutrikes;
apskritai, mane kazkaip neigiamai nuteike navickas, ta prasme, labai abejingai; ar man tik taip atrodo?