Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės operacija

QUOTE(Nemura @ 2014 01 21, 11:25)
Gal kokie skysčiai susikaupė, kurie turi išsivaikščioti  g.gif 
Paskambinkit gydytojui, ir bus ramu  4u.gif

taip ir padarysiu. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgaaa @ 2014 01 21, 11:30)
taip ir padarysiu. sad.gif

tikrai susikaupe skysciai, viena forumiete jau rase sia vasara, po menesio jai dingo visas guziukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvo ir man patinę, tarsi su skydliauke būčiau, per vidurį duobutės nesimatė (ten pjūvio vieta). Bet ilgainiui susileido. Dabar jau su duobute kakle esu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai gal ir man nieko baisaus, issivaiksscios, turint omenyje, kad man dar tik 14 dienu po operacijos, be to randas, tai labai graziai gyja, tik skydliaukes vietoje toks kalnelis. smile.gif
Atsakyti
noriu merginas (kurios po skydliaukes operacijos pastebejo virs rando kalneli/patinimas) nuraminti... tikrai pranyks smile.gif praejus 2 men. viskas susitvarke smile.gif
Atsakyti
Sveikos, manes ryt pory laukia operacija. Mano istorija tokia. Susirgau praitu metu sausi,ilgai neisejo issigydyt persalimo, hemoglobinas zemas ir daug kitu nusiskundimu.Nusiunte pas endokrinokoga. Na buvau soke blink.gif Gyd. nesneki, tik trumpai aiskiai. Kur buvot anksciau?!!!! Reik kuo skubiau operuott tiek saaugu tiek mazgu(mediniskai vis pamirstu kaip tai vadinasi)!!! o tos nesamones dydis virs 2cm. Sakau nenoriu jokios operacijos,ka be jos negalima. Sako galima, bet paskutne dianoze bus vezys. Man ne 60metu,kad datempciau.
Nuejau pas kita gyd.( beje pati skydliauke dirba gerai jokie rodikliai nepakite) Kita gyd. ta pati pasake, ir dave metus laiko, kad istempsiu be operacijos(jau metai, o as jau save atiduodu save i chirurgo rankas). Tyrimus dariausi kas puse metu, anksciau operuotis negalejau, turejau hemoglobina pakelt nors iki 100 (visus metus rijau tas prakeiktas tabletes nuo kuriu man pasireiskia salutinis poveikis ir tik dabar man gyd. pasiule leidziamu, jie per savaite pakele iki daugiau nei reik). Is tyrimu viena aisku mano skydliauke labai gaji. Desinioji puse miego arterija spaudzia ar stumia ,plius augina savo mazgus dabar 4cm isoriskai matosi gumbelis ji paspaudus skauda. Kaire puse per tuos metus uzaugino nemaza cista beveik 2cm ir dar viena ir bujoja nieko gero ir is kaires schmoll.gif linkusi leistis siekia raktikauli. Veziniu daryniu nemato,tik kas tame 4cm kamuoliuke neaisku nesimato. Suzinosiu po operacijos. Nusprendziau operuotis nes ji labai pleciasi, mano sveikata bloga.
Jau rankos kojos dreba. Seip labiausiai bijau kas bus po operacijos,kaip i vaistus reaguos organizmas. Man biski kas ir pasireiskia salutinis poveikis unsure.gif
Tikiuosi nepabodo skaityt ax.gif o dabar man siuo metu rupimi klausimai.

Ar bileteni doda tiek kie reikia,ar yra ribos? ar po operacijos atsibudus galima iskart bandyt kalbet? mano giminej kiek moteru pjove skydliauke,bet tai buvo pries gerus 40metu, neleido kalbet unsure.gif galvoju jei ir dabar taip tai reik pasiimt popieriaus ir tusinuka,kad susikalbeciau biggrin.gif Ojei neduosiu gyd. padekos(neturiu galimybiu verysad.gif ) bus kas nors blogiau? seip esu pries pinigines padekas.
Radau dar viena jusu tema ir ten gavau atsakymu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 23 balandžio 2014 - 23:33
Inesiuuu, veziniu dariniu echoskopas ir nemato, kiek suprantu. Netgi kai ima tuos meginius su adata, jie nieko verti, gali pataikyti i nesuvezejusia puse. Man taip aiskino daktaras. Sake turesiu operuot butinai kazkada, o kada pati turiu nusprest. Kolkas auga letai ten tas darinys. Ir nezinau ka daryt..........
Atsakyti
Laukiau metus. sveikata slyja verysad.gif Dirbu pamainini darba, tai naktimis kai reik dirbt skydliauke padideja jauciasi spaudimas dirgininimas toj vietoj kimsta, balsas atsiranda kosulys. Kiek galima,bopsijos nedaro neimanoma sake ir nertikslinga. Apsisprendziau operuotis nelaukti daugiau. Viena kart smaugimo jausma pajutau truko puse minutes. Labai issigandau fear.gif

Is baimes kad vdrug jau siandien pjaus net miegas neima.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 04 24, 03:46)
Laukiau metus. sveikata slyja verysad.gif  Dirbu pamainini darba, tai naktimis kai reik dirbt skydliauke padideja jauciasi spaudimas dirgininimas toj vietoj kimsta, balsas atsiranda kosulys. Kiek galima,bopsijos nedaro neimanoma sake ir nertikslinga. Apsisprendziau operuotis nelaukti daugiau. Viena kart smaugimo jausma pajutau truko puse minutes. Labai issigandau fear.gif

Is baimes kad vdrug jau siandien pjaus net miegas neima.

Sveika, nežinau kai ten pas jus Klaipėdoje, bet aš operavausi prieš metus Vilniuje, tai liuks gydytojai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir bijoti tikrai nereikia. O jei blogai jaučiatės, tai jums ir rodiklis kad kažką tikrai reikia daryti. Aš nebeturiu vienos pusės skydliaukės, operavausi tik todėl. kad ji ne dienomis o valandomis didėjo lotuliukas.gif nors tyrimai visi buvo liuks ir savijauta buvo gera. Bet pagalvojau, kad jei ji taip auga, tai gali užauginti man tikrai nepageidaujamą gyventoja. dabar tik džiaugiuosi savo sprendimu. Tik suklydau pasirinkdama operacijai laiką, operavausi gegužės pabaigoje, nes reikia saugoti nuo saulės ir biuletenis trunka 2 mėnesius. nebegalėjau tiek naudotis biuleteniu, nes po mėnesio jau turėjau komandiruotę išvykti į Portugalija. o kaip gi atsisakysi jos blush2.gif blush2.gif Taip, kad žinant visą tai kitą kartą jau galėčiau kitaip planuotis, bet visko visada gi nežinosi g.gif Sėkmės ir nebebijokit mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma 4u.gif kaip endokrinologe nuteike,kad va iskart operacija, tai nieko panasaus geguzes 21d.
Saules nepernesu visada slepiuosi ir karscio nepernesu. Tik gaila bus jei su vaikais negalesiu prie juros nuvaziuot verysad.gif o po skeciu gal galima? Kai man idegis nerupi as tai po skeciu tupiu seselyje. g.gif
Atsakyti
Po operaciojos karštį pradėjau mėgti, nes iki jo tai svajodavau tik apie žiemą lotuliukas.gif Aš panašiu laiku operavausi, berods 25 dieną. O jau liepos 1 dieną išlėkiau į Portugaliją. O ten patys tie karščiai buvo. Pas mus jau virš +30 C, o ten kaip tik kai po Lisaboną vaikščiojome 36-38 vidurdienį buvo. Ir visiškai normaliai ištvėriau. Prakaitas upeliais tekėjo, bet jaučiausi puikiai. Nežinau ar būtų pavykę ištverti jeigu be operacijos būčiau schmoll.gif . Svarbiausia saugoti nuo saulės pjūvio vietą, nors ir kaip saugojau, bet visą laiką neišeina. Išleki į daržą svogūnų laiškų pasiskinti, tai dar trečdalį daržo prie to pačio nuraviu lotuliukas.gif Tai tas randas pas mane tikrai daug labiau žymus, nei pas tas kurios saulės negavo g.gif Bet nors graži dabar visada: karoliais pasipuošusi vaikštau bigsmile.gif Aš buvau nusipirkusi tokias palaidines trikotažines, aukštu kaip golfas kaklu, bet be rankovių, tai labai liuks dalykas, nereikia sukti galvos kaip užsimaskuoti. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Atsakyti