Sveikos, manes ryt pory laukia operacija. Mano istorija tokia. Susirgau praitu metu sausi,ilgai neisejo issigydyt persalimo, hemoglobinas zemas ir daug kitu nusiskundimu.Nusiunte pas endokrinokoga. Na buvau soke

Gyd. nesneki, tik trumpai aiskiai. Kur buvot anksciau?!!!! Reik kuo skubiau operuott tiek saaugu tiek mazgu(mediniskai vis pamirstu kaip tai vadinasi)!!! o tos nesamones dydis virs 2cm. Sakau nenoriu jokios operacijos,ka be jos negalima. Sako galima, bet paskutne dianoze bus vezys. Man ne 60metu,kad datempciau.
Nuejau pas kita gyd.( beje pati skydliauke dirba gerai jokie rodikliai nepakite) Kita gyd. ta pati pasake, ir dave metus laiko, kad istempsiu be operacijos(jau metai, o as jau save atiduodu save i chirurgo rankas). Tyrimus dariausi kas puse metu, anksciau operuotis negalejau, turejau hemoglobina pakelt nors iki 100 (visus metus rijau tas prakeiktas tabletes nuo kuriu man pasireiskia salutinis poveikis ir tik dabar man gyd. pasiule leidziamu, jie per savaite pakele iki daugiau nei reik). Is tyrimu viena aisku mano skydliauke labai gaji. Desinioji puse miego arterija spaudzia ar stumia ,plius augina savo mazgus dabar 4cm isoriskai matosi gumbelis ji paspaudus skauda. Kaire puse per tuos metus uzaugino nemaza cista beveik 2cm ir dar viena ir bujoja nieko gero ir is kaires

linkusi leistis siekia raktikauli. Veziniu daryniu nemato,tik kas tame 4cm kamuoliuke neaisku nesimato. Suzinosiu po operacijos. Nusprendziau operuotis nes ji labai pleciasi, mano sveikata bloga.
Jau rankos kojos dreba. Seip labiausiai bijau kas bus po operacijos,kaip i vaistus reaguos organizmas. Man biski kas ir pasireiskia salutinis poveikis
Tikiuosi nepabodo skaityt

o dabar man siuo metu rupimi klausimai.
Ar bileteni doda tiek kie reikia,ar yra ribos? ar po operacijos atsibudus galima iskart bandyt kalbet? mano giminej kiek moteru pjove skydliauke,bet tai buvo pries gerus 40metu, neleido kalbet

galvoju jei ir dabar taip tai reik pasiimt popieriaus ir tusinuka,kad susikalbeciau

Ojei neduosiu gyd. padekos(neturiu galimybiu

) bus kas nors blogiau? seip esu pries pinigines padekas.
Radau dar viena jusu tema ir ten gavau atsakymu