Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XII tema)

QUOTE(filipinka @ 2009 03 09, 16:36)
O gal kas gali patarti ar bunant Kemere verta vaziuoti su 8- mete i vandens parka? Jei taip, tai koki patartumete? As girdejus, kad jie labai prasti, kad viduj dar uz viska reikia moketi?  4u.gif

Mes pernai važiavome į Antalijos vandens parką (tikiuosi, jis ten vienas g.gif Nes jeigu ne vienas-tikrai nepasakysiu į kurį blush2.gif ). Mano akimis žiūrint-neapsimoka ten važiuot schmoll.gif schmoll.gif
Mokėjau už save ir vaiką 50 dol. Į tą kainą įėjo tik bilietai į vandens parką ir pietūs (jei tai galima pavadinti pietumis doh.gif Arba pica, arba hamburgeris ir pan.+šaltas (Cola, Fanta, Sprite, alus) arba karštas (kava, arbata) gėrimas+miniatiūrinė ledų porcija bigsmile.gif ). Prieš užsisakant, vietinėje kelionių agentūroje vapėjo apie delfinariumą (delfinai-kaip smagu, kaip gražu), tik nepasakė, kad už tą grožį jau atskirai reiks mokėt bash.gif
Vandens kalneliai arba vaikams iki 6 (berods g.gif ) metų, arba jau nuo 12 metų doh.gif doh.gif Aš buvau su 8-mečiu, tai ką aš žinau doh.gif Gerai, kad ne visur paisė to amžiaus ir leido čiuožt, bet buvo ir tokių, kur neleido-per mažas vaikas doh.gif Bangas jūros bangų baseine tik 2 kartus per dieną įjungė lotuliukas.gif Ir tai po kelias minutes tik-abu kartus nespėjome nulėkt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na bet vaikas liko labai patenkintas bigsmile.gif Juk vaikai į viską kitomis akimis žiūri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 09 kovo 2009 - 16:50
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 09, 16:25)
...o nuo Alanijos ar toli Kapadokija

jei gerai pamenu apie 560km bet kelione uztrunka gerokai ilgai. Dvi dienas reikia aukoti, bet pamatyti verta. mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

trumpa info norimtiems vaziuoti is Alanijos i Kapadokija. bent jau pernai ekskursijos i kapadokija su rusu gidu buvo organizuojamos tik sestadieniais. (Nekalbu apie musu organizatoriu orgnizuojamas ekskursijas, bet kiek zinau lietuviai i Kapadokija neveza, nes nesurenka reikiamo zmoniu skaiciaus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 09 kovo 2009 - 19:00
QUOTE(Ivoncikas @ 2009 03 09, 18:43)
dabar apsitojau ties fantasia de luxe , idomu kiek mum uz ji paskaiciuos  unsure.gif

Liuks pasirinkimas thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Buvau pernai sitam viesbutyje ir nepasakyciau, kad labai "liuks" pasirinkimas.. tiesa, maistas ir kambariai tikrai geri, teritorija didele, taciau bent jau man pagrindinis minusas buvo aptarnaujantis personalas... pvz. viena karta atejo tvarkyti kambario, tai vyras pasake, kad aciu siandien nereikia... tai berniukas palaukes 5 min atsirakino tyliai ir tiesiu taikymu i vonia, o as ten nuoga stoviniuoju blink.gif tai vyras kai grudo ta saunuoli pro duris... arba kitas atvejis, pastoviai kondicionierius isjungdavo 2 valanda nakties, tipo, jau netoli rytas , nebekarsta... zodziu sunkiai su jais ten susisnekejom... ir animatoriai ikyroki, jei pasakai normaliai, kad aciu, bet nenoriu smiginio ar dar kokiobieso siandien zaisti, tai butinai garsiai tave noboda pavadins biggrin.gif

QUOTE(Martyna @ 2009 03 09, 22:26)
Liuks pasirinkimas  thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Dar turiu vieną klausimėlį kelionių į Turkiją "asėms" biggrin.gif

O jei nepatiks mums viešbučio kambarys, į kurį mus nuves, pvz. bus nesutvarkytas ar jam verkiant reikės remonto, ar bus įmanoma ten vietoj paprašyt, kad jį pakeistų į kitą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puella*: 10 kovo 2009 - 12:41
QUOTE(Puella* @ 2009 03 10, 12:40)
O jei nepatiks mums viešbučio kambarys, į kurį mus nuves, pvz. bus nesutvarkytas ar jam verkiant reikės remonto, ar bus įmanoma ten vietoj paprašyt, kad jį pakeistų į kitą?  g.gif

taip, galima. Kai kurie duoda pinigėlių (10-20 dolerių), kai kuriems nemokamai pakeičia (bet tik su ta sąlyga, jei yra laisvų kambarių smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2009 03 10, 13:40)
Sveikos visos 4u.gif

Dar turiu vieną klausimėlį kelionių į Turkiją "asėms"  biggrin.gif

O jei nepatiks mums viešbučio kambarys, į kurį mus nuves, pvz. bus nesutvarkytas ar jam verkiant reikės remonto, ar bus įmanoma ten vietoj paprašyt, kad jį pakeistų į kitą?  g.gif

Prašyt galima, o va atsakymas įvairus gali būti. Bet smarkiai trypiant kojom ir rodant ivairaus nominalo banknotus, atsakymas visai neblogas gali būti. Aisku, jeigu viešbutis nebus perpildytas
Atsakyti
O man idomu kur jus paliekat tuos arbatpinigius, pvz kambarinei g.gif Ant staliuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 03 10, 14:17)
O man idomu kur jus paliekat tuos arbatpinigius, pvz kambarinei  g.gif  Ant staliuko?  g.gif

Ant lovos 4u.gif
Atsakyti
Pernai buvome Kemere, o šiemet norėtume į Alaniją. Kas buvote ir ten ir ten, pasidalinkite ispūdžiais prašau mirksiukas.gif apie Alanijos regioną. Ar skiriasi ekskursijos?
Laukiu labai, labai jūsų nuoumonių 4u.gif O gal geriau, vėl į Kemerą?
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2009 03 10, 18:19)
Pernai buvome Kemere, o šiemet norėtume į Alaniją. Kas buvote ir ten ir ten, pasidalinkite ispūdžiais  prašau   mirksiukas.gif apie Alanijos regioną. Ar skiriasi ekskursijos?
Laukiu labai, labai jūsų nuoumonių  4u.gif O gal geriau, vėl į Kemerą?

Alanijoje buvau, nepatiko dėl įkiraus žuvies kvapo, nu negaliu pakęsti silkių kvapo o jų ten abstu buvo visur birželio mėn.
dabar nusižiūrėjau kemera neblogą viešbutuką, šiomis dienomis apsispręsime varom ar dar laukiam geresnių kainų nes išeina 4zv AL ins. 2suaugę ir vaikas beveik 4m -4300lt kaip jūsų akimis kaina didelė? normali ?
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2009 03 10, 19:19)
Pernai buvome Kemere, o šiemet norėtume į Alaniją. Kas buvote ir ten ir ten, pasidalinkite ispūdžiais  prašau  mirksiukas.gif apie Alanijos regioną. Ar skiriasi ekskursijos?
Laukiu labai, labai jūsų nuoumonių  4u.gif O gal geriau, vėl į Kemerą?

Kemeras arba jo regionas tikrai geriau. Ekskursijos ten tradicines nebent Zaliaji kanjona aplankyt, jura banguota plezai prastesni ir visur karaliauja jo didenybe euras. g.gif
Atsakyti