Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(frederica @ 2009 03 02, 23:14)
Tai nespėliojat kuri kurios, iš kar skelbt savininkes?- ar pakankit dar?

Nu, aš pradėjau spėliot, bet vienintelė buvau, tai nesusipatoginau unsure.gif
Prie senų spėjimų dar pridedu, kad Morta - relijos lėlytė cool.gif
Atsakyti
Aš spėliot tai visai negaliu, nes šiaip neįsivaizduoju kas kieno.... nu tiesą sakant viena lėlę žinau kieno, nes atpažinau sopkutę lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš nei sienų, nei sofkučių nepažįstu, bet nuojautų turiu.
Parašysiu, kad jau čia spėliojat, nors gal ir nesąmonė jos.

Man atrodo, kad:
Kastytis - Linutukės
Morta - relijos
Tytė - fredericos
Kotryna - Coccinelos
Titas - Sazhos

Dar galvojau, kad uupsos žinau, bet dabar manau, kad klydau, tai neberašysiu.
Atsakyti
Balsavimas baigtas, tuojau paskelbsiu rezultatus.
Papildyta:
1.Tytė - 93
2.Kotryna - 81
3.Morta - 53
4.Luknė - 45
5.Lota - 38
6.Kornelija - 20
7.Miglė - 16
8.Kastytis - 12
9.Elzytė - 11
10.Greta - 7
11.Titas - 2

Sveikinu visas dalyves, ačiū už šiltą bendravimą, geras emocijas ir kritiką.
Knyga- prizas- siurprizas keliauja pas KOTRYNĄ

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 03 kovo 2009 - 00:26
ar dar darysi sąrašą su vardais kuri kieno, ar jau galima pasisakyti ir išsisakyti ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 03, 01:19)
ar dar darysi sąrašą su vardais kuri kieno, ar jau galima pasisakyti ir išsisakyti ?  rolleyes.gif

sarašiukas ryt mirksiukas.gif , einu gult, nes jau visai blink.gif , o jūs pasisakykit- prašom mirksiukas.gif
iki
Atsakyti
Sveikinu laimėtoją Tytę ir jos kūrėją user posted image

Jeigu mano nuojauta buvo teisinga, tai fredericos nuojauta, kad laimės irgi buvo teisinga smile.gif 4u.gif

Jaučiu nebesulauksiu, kas ką pasiuvo, nes jau mirtinai noriu miego.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 kovo 2009 - 00:30
niu, labai jau miego noriu, o pasiteisint irgi, tai rašau ir psio ax.gif

Morta tikrai mano ax.gif Kai perskaičiau uups komentarą galvojau nuo kėdės nukrisiu biggrin.gif Vž, aš savo lėlę tikrai siuvau paskubomis ir praktiškai paskutinę dieną, turėjau labai mažai laiko, labai didelį norą ir gavosi kas gavosi doh.gif Puikiai suvokiu, jog ne valdorfinė mano lėlė, tačiau man ji laaaaaabai miela, svajojau jau nuo kokių dešimt metų pasisiūti Skudurinukę ir va atsirado proga ax.gif
Akis iš ties padidintos PS, bet tik todėl, kad jau fotografavau naktį, jau kalbėjau su anuo pasauliu, tai pagalvojau mažu nieks nepastebės ir neapturėsiu gėdos lotuliukas.gif Nu per mažos akys pasirodė doh.gif lotuliukas.gif Nors dabar va žiūriu aš į ją, tai normalios tos akys....

Nosis lotuliukas.gif Padariau viską kaip reikia, nieko nepamiršau, bet nu kaip sakant "ir koks velnias mane traukė už rankos" nežinau user posted image.... vat ėmiau ir dar ant viršaus užraukiau lotuliukas.gif

Rankinukui iš ties skyriau daugiausia laiko rolleyes.gif Dar norėjau ir mažą knygutę įdėti į vidų, ale jau nebebuvo laiko...

Plaukai tikrai neatlaikytų jei lėlė pakliūtų į vaiko rankas, bet kadangi lėlė miegos su manim ir MB, manau, išsaugosim nors kelis vilnos kuokštelius biggrin.gif

kas čia dar....

Vž, nors ir labai skubėjau, patyriau be galo puikius jausmus, tikrai dabar siusiu krūvas tų lėlių ir tikiu, kad vis geriau ir geriau gausis ax.gif Esu dėkinga visoms už tai, jog ir jums buvo ji graži ir kažkuo ypatinga, ir nors ne visai valdorfinė, tikiuosi nepažeidė labai konkurso taisyklių smile.gif
Ačiū už galimybę, komentarus, pastebėjimus ir visų išsakytas nuomones apie visas lėles, per trumpą laiką labai daug sužinojau, išmokau...

Ačiū, visoms sėkmės ir kūrybinio džiaugsmo user posted image lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 03 03, 00:15)
Sveikinu visas dalyves, ačiū už šiltą bendravimą, geras emocijas ir kritiką.
Knyga- prizas- siurprizas keliauja pas KOTRYNĄ

Ačiū tau už organizavimą user posted image Ir sveikinimai Tytei su pergale thumbup.gif

Prizas niekur nekeliaus doh.gif Ir jaučiuos truputį nesmagiai, nes a) ne Kotryna juk laimėjo b ) Frederikai daug atsiėjo/plius pati tą knygą pirkau doh.gif ir c) nereikėjo man tų balsų skaičiuot, nes anei jokios staigmenėlės ar jaudulio, džiaugsmo unsure.gif
Na, bet prizas tai reikalingas blush2.gif

Dabar apie lėlytes.. aš apakus, pagal ką jūs sprendžiat ar greitai, ar negreitai siūta? Aš dar ir dar kartą galiu žiūrėt į Mortą ir nieko nesuprantu. Kažkas rašė ir apie Kotryną, kad greitai pasiūta. Negreitai blush2.gif aš kiaurą dieną plaukus prinerinėjau prie galvos (tiesiogine prasme, visą skalpą nėriau į trikotažą wacko.gif). Kažkas klausė, tad atsakau,- kasytės nertos pinele, plaukai iš ploniausios moheros, sunaudojau visus 50g ir dar pritrūkau..
Po paltuku neturim nieko, ko nesigėdytume parodyt. Yr kelnytės, suknytės 2, bet man jos tokios klaikios, kad be vyro daugiau niekam nerodžiau biggrin.gif
Ką su nuotraukom prigalvojau tai nė nesuprantu, pati patikėt negalėjau, kad tokias nevykusias išrinkau, nors kai siunčiau tai viskas gerai atrodė doh.gif bet ir nelabai ką gero prifotkinau, visur veidukas šonu.. va čia geriausia matos, bet ir tai..:
user posted image

Bet svarbiausia, manoji išmoko greitai ir gražiai užsegti/atsegti sagutes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 03 kovo 2009 - 01:20
Ne nu doh.gif Neprabalsavau iš karto, tai po to internetas ant manęs supyko, ir tik nesenai sugrįžo pas mane doh.gif Nu vienžo, pavėlavau doh.gif ale gal ir gerai, nes nu man tai visos labai labai fainuoliškos lėlytės wub.gif wub.gif kiekvieną norėčiau prisiglaust wub.gif wub.gif Jau buvau sugalvojus dukrą pasisodint, ir su ja balsuot. Sveikinimai visoms, nes, manau, kažką išlošė visos - šitokį meilumą namie sukūrusios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
yay!! user posted image
spaudzhiam vilnones rankeles populiariausioms lelytems drinks_cheers.gif

QUOTE(Kerpena @ 2009 03 02, 22:48)
Man atrodo, kad:
Kastytis - Linutukės
Morta - relijos
Tytė - fredericos
Kotryna - Coccinelos
Titas - Sazhos

Dar galvojau, kad uupsos žinau, bet dabar manau, kad klydau, tai neberašysiu.

sitas buvo lengva atpazhint labai..
tik Sazhos tai Elzyte, man rodos g.gif
upsos irgi zhinau tongue.gif a apie kuria galvojai? bigsmile.gif

relija, kad lelike tavo ishkart supratau, nes paskutinem dienom siuvai, ir akytes ishdave mirksiukas.gif shiaip jai ta suraukta nosele labai daug sharmo priduoda thumbup.gif

ash tai bishki nusivylus kad Tyte laimejo...nu jinai tookia interjerine man atrodo unsure.gif visai kitos 'klases' o gal tik del visu tu voniu-interjeru unsure.gif o gal tik ish pavydo man chia taip atrodo lotuliukas.gif bet kokiu atveju, frederica, nerealiai padirbejai blink.gif ir viskas suderinta-apgalvota nuo-iki thumbup.gif
nuka...jei del prizo nesusitarsit, tai mielai priglausiu bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif arba, galima burtus traukti, pvz bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 03 03, 01:48)

upsos irgi zhinau tongue.gif a apie kuria galvojai? bigsmile.gif

Kažkaip buvau pagalvojus, kad Kornelija tavo, matyt kalbos apie pieštus antakius taip privertė pagalvoti hihihi.gif Dabar sakyčiau, kad gal Luknė, ar Lota, bet irgi nesu labai tikra.

Įdomu bus pamatyt, kuri kurios iš tikrųjų. ax.gif

Tytė iš tikrųjų pirmiausiai patraukė akį. Nuostabus kruopštumas, fantastikos drabužių detalės, gražios nuotraukos.
Bet paskui susilaikiau nuo balsavimo už ją dėl to kad man ji irgi nelabai atitiko valdorfinės lėlytės.
Bet vertinant, ypač toms kurios nelabai domėjosi kokios čia lėlytės buvo siūnamos, iš tiesų ji pirmiausiai turėjo atkreipti dėmesį. Labai šauniai padirbėta thumbup.gif
Atsakyti