niu, labai jau miego noriu, o pasiteisint irgi, tai rašau ir psio
Morta tikrai mano

Kai perskaičiau uups komentarą galvojau nuo kėdės nukrisiu

Vž, aš savo lėlę tikrai siuvau paskubomis ir praktiškai paskutinę dieną, turėjau labai mažai laiko, labai didelį norą ir gavosi kas gavosi

Puikiai suvokiu, jog ne valdorfinė mano lėlė, tačiau man ji laaaaaabai miela, svajojau jau nuo kokių dešimt metų pasisiūti Skudurinukę ir va atsirado proga
Akis iš ties padidintos PS, bet tik todėl, kad jau fotografavau naktį, jau kalbėjau su anuo pasauliu, tai pagalvojau mažu nieks nepastebės ir neapturėsiu gėdos

Nu per mažos akys pasirodė

Nors dabar va žiūriu aš į ją, tai normalios tos akys....
Nosis

Padariau viską kaip reikia, nieko nepamiršau, bet nu kaip sakant "ir koks velnias mane traukė už rankos" nežinau

.... vat ėmiau ir dar ant viršaus užraukiau
Rankinukui iš ties skyriau daugiausia laiko

Dar norėjau ir mažą knygutę įdėti į vidų, ale jau nebebuvo laiko...
Plaukai tikrai neatlaikytų jei lėlė pakliūtų į vaiko rankas, bet kadangi lėlė miegos su manim ir MB, manau, išsaugosim nors kelis vilnos kuokštelius
kas čia dar....
Vž, nors ir labai skubėjau, patyriau be galo puikius jausmus, tikrai dabar siusiu krūvas tų lėlių ir tikiu, kad vis geriau ir geriau gausis

Esu dėkinga visoms už tai, jog ir jums buvo ji graži ir kažkuo ypatinga, ir nors ne visai valdorfinė, tikiuosi nepažeidė labai konkurso taisyklių
Ačiū už galimybę, komentarus, pastebėjimus ir visų išsakytas nuomones apie visas lėles, per trumpą laiką labai daug sužinojau, išmokau...
Ačiū, visoms sėkmės ir kūrybinio džiaugsmo