Oje, kokie grožiai

net širdis apsalo, nežianau net už ką balsuot, gal rytoj arba vėliau prabalsuosiu

Šiandien vis laukiau, kad galėsiu ramiai kompą įsijungt ir peržiūrėt viską, tai pasiuvau dar vieną mažytę lėlytę, kai nurims aistros dėl konkurso - parodysiu, nes dar nenufotografavau
Ką gi, dabar reikia išreikšt savo nuomonę
Milglė - gražiai pasiūta lėlytė ir dėl veiduko spalvos neprisikabinčiau, nes manau, kad čia foto kokybė prasta, todėl ir atrodo pabalus. Plaukučiai labai gražiai padaryti, tik drabužėliai tokie kietoki atrodo.
Kastytis - gražiai dailiai pasiūtas, ir manau skirtas didesniam berniukui, tai ir drabužėliai tokie, kaip pasipuošęs didesnis berniukas. Labai graži šukuosena, tokie tankūs plaukučiai ir veidukas toks koks priklauso, tik siūlas šviečiasi akiduobių. Numanau, kas darė.
Morta - tokia paauglė mergaitė. Labai gražūs drabužėliai ir aksesuarai, spalvinis prendimas man labai patinka, šukuosena irgi, tik veidukas man primena mano mamą. o dėl akyčių, - gal čia karoliukai ir atrodo taip, kaip pakoreguota su fofošopu.
Papildyta:Dar pratęsiu
Elzytė - pirma nuorauka kokia graži, labai gražus spalvinis variantas, tos ryžos garbanos, ryžas vazonas ir adijaliukas. Kai šitaip saulė šviečia, tai iš veiduko jinai man net prisimerkus atrodo. Tik suknytė gal kiek sunkoka, gražiau su naktinukais atrodo.
Greta - dailiai pasiūta, šukuosena puiki, veidukas liuks. Suknytė man primena mano vaikystės sukneles, labai miela, bet galėtų būti trumpesnė. Dar fone vis žiūrėjau žiūrėjau ir nesupratau, tai jinai prie dėžės sėdi ar kambaryje prie židinio? Gal fotografuojant vertėtų pakeisti aplinką?
Tytė - super lėlytė. Tokio kruopštumo ir dailumo. Gražiai parinktas spalvinis variantas, medžiagos suderintos, stilius, nes batukai su kietais padeliais, šukuosena įdomi, tik kažin, kaip atrodo be kepurytės, bet ji, kaip ir kitos minėjo, kad tokia ne žaidimams skirta, o daugiau kaip interjero puošmena. Fantastiškos nuotraukos, vonia net su putom, super.