QUOTE(ievuschka @ 2009 03 03, 13:33)
Jetau,
frederica-kaip gražu... toks šilumos pliūpsnis dūšią užlieja pamačius...
(iš kur taip gražiai moki fotografuoti? ar čia su profesionalia technika daryta, ar su "muiline" tokius fokusus išdarinėji?)
Dėkui ievuschka, paglostei širdį.
Tiesa pasakius po šio konkurso jaučiuosi nekaip - žinojau,kad nereikia dalyvauti
Siuvau su didele meile ir atsidavimu, kai kurias detales, pvz., širdelę siuvom kartu su mažąja- tikra to žodžio prasme, ji sėdėjo ant kelių, o aš siuvau.Siūdama tiek džiaugsmo patyriau...gaila,kad po konkurso taip nebesijaučiu. Kai kurie komentarai išvedė iš pusiausvyros, nors pati esu kalta...neteisingai supratau kas tai yra ta Valdorfo lėlė( niekada nieko bendro neturėjau su Valdorfo pedagogika, o pasidomėt patingėjau) , tiesiog maniau,kad lėlė turi būti iš natūralių medžiagų, siūta būtinai rankom- tą viską dariau labai atsakingai- turbūt persistengiau.
Fotografavau visus etapus, jei kam bus įdomu- įkelsiu foto.
Fotografuoti dar tik mokausi, tam tikslui įsigijau canoniuką 450.
P.s pataisiau burnytę- gal dabar jau ne bobutė

- nors ką ten- tetutė.
QUOTE(belkaa @ 2009 03 03, 18:34)
Ferderikos tytę atpažinau iš fotografavimo stiliaus, kruopštumo ir vežimėlio Įdėsiu paskutinę lėlytę savo, kur pasiuvau per valandą laiko, o tą mažikę tai irgi valandą laiko siuvau
Nu labai, labai graži, ypač ta mažiukė

O kur galėjai matyti vežimuką?
O dabar apie lėlytes už kurias balsavau

: Luknė- pati tikriausia lėlė- taip aš įsivaizduoju tikrą lėlę- tikrai skirtą vaikui- mylimam vaikui.Man ji pati šilčiausia riestanosiukė, mieliausia, gražiausia ir visokia -ausia.Nuostabus pateikimas, nuostabus vaikas žaidžiantis su ja, nuotaika, saulutės žaismas...man, kai ji( foto) atėjo- buvo pati nuostabiausia diena...tikrai jaučiaus, kaip mažas vaikas...tokia pilna gerumo ir džiaugsmo.

Kotryna- nuostabios foto, tie plaukai besidraikantys vėjyje, ta ramybė...na negali nepamilti.Gal kiek pykau,kad jai be batų šalta sniege, o aš batus 2 dienas krapščiau

o fotografė puikiai mus mulkina

-na, bet gi ir aš gudravau, nepatiko man manosios šukuosena- tai aš jai kepurę ant galvos

Kastytis- kaip kažkuri sakė, ponas tobulasis ir man jis gal net per daug tobulas, man - jis per tobulas

, bet kruopštumas, rūbeliai, o ypač batai- negali nepamatyti, kiek širdies įdėta.
Norėjau ketvirtos vietos

- ją būčiau skyrus Lotai- už dupcę- nu nesakykit

, ypač kai žinau,kad uups turi berniuką, tai tokia lavinančioji lėlė

Nors veidelis man nepatiko- rurytė, net labai
Dar kart visoms ačiū už dalyvavimą, už nuostabias lėles.
Sveikinimai prizininkėms.Bučkis Titui
P.s mano mažoji miega su Tyte, kurią pati taip pavatino- turbūt galvoja, kad su močiute, kurią labai myli.
Sakau, gal reikia sukelt visų lėlytes į šią temą, ar bent jau nuorodą?