Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Labas rytas bigsmile.gif

Sveikinimai nugalėtojom ir didelis ačiū organozatorėm 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labai smagu buvo skaityti gražius atsiliepimus apie Gretą wub.gif . Tikrai ilgai negalėjau apsispręsti ar tai bus mergytė ar berniukas, plaukus dariau kaip berniukui, bet juos prisiuvus, atrodė gryna mergytė biggrin.gif
user posted image

Ačiū visom už gerą nuotaiką ir emocijas wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, išmiegojau ir dabar jau galiu pabaigt pasisakyt lotuliukas.gif

Tytė išties, manau, labiausiai ne valdorfinė lėlė, tačiau aš ją iškart įsimylėjau, manau, ji yra lėlė, su kuria laaaabai mielai žaistų ne vaikučiai, o mamytės ir šiaip tetulės ax.gif
Atliktas darbas badė akis, o lėlė viliojo lyg koks medus... Vž, Frederica puikiai nujautė, kad neatsilakys didžioji dalis jos taip kai kieno pavadintai tetulei drinks_cheers.gif

Cocci
, tavo lėlėls plaukai blink.gif , aš net norėjau ją pirmą rašyti vien dėl plaukų, tačiau vat Tytė kad ją kur labiau vyliojo lotuliukas.gif
Man tavo foto labai patiko thumbup.gif

Ačiū už organizavimą, galimybę patirti tuos gėrius, kuriuos patyriau, už prizą, kurio gaila negausiu lotuliukas.gif ir apskritai, Morta atsikėlus ryte prašė jums perduoti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
sveikinu nugaletoja 4u.gif

jai rimtai, pradedu nesuprasti pas ka tas prizas keliaus lotuliukas.gif , tai jai nera norinciu siuskit man mirksiukas.gif as tikrai priglausiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pristatau savo kavalieriu blush2.gif

user posted image

labai patiko jusu komentarai, jai nieko pries kelis pasiteisinimus ir netik, taip parasysiu blush2.gif
kuri ten maniake Kastyti pasiuvo???? su visais batais ir liemenem, ir net normaliais marshkiniais su apykakle????  nerealiai....visishkai nerealiai...
Ir man žandikaulis atsidarė pamačius Kastyčio aprangą
vos nuo kedes nenuvirtau paskaicius, priemiau kaip didziausia komplimenta
Kastytis - autorė tikrai pasistengė besiūdama  šitokius rūbelius pasiūti  matau, kad Kastyčiui (kaip ir mano lėlytei) matosi siūlas akiduobėse. Aš užmaskavau su avižine adata įvėrusi tamsesnį siūlą kas jos autorė nenumanau..
papasakok daugiau kaip dariai, nes pas mano visas tris leles tas siulas sviecia lotuliukas.gif , kol neisiziojai tai taip nesimate man, o dabar gi akis bado doh.gif lotuliukas.gif
Kąstytis- toks perdėm tvarkingas, rimtas, teisingas, bet gerąja prasme. Autorė labai kruopšti, gal net siuvėja pagal profesiją kokia apykaklė! kokie batai! O liemenės kampukai ir sagų kilpelės! niekur nepamatysi jokio kreivumo ar išsikišusio siūlelio... Tuo preciziškumu Kąstytis man labai simpatiškas, ypač-plaukai "akuratniai" susodinti , nors toks rimtas, kostiuminis stilius-ir nelabai prie širdies.
taip siuveja, bet dabar retai praktikuojanti si amata
Kastytis- tobulai, kruopsciai pasiutas. Viskas nepriekaishtinga. Nerealus kostiumas. Tik man nesinoretu zhaist su tokia ishkrakmolyta lele....  sshaalta...
visiskai sutinku, ir man toks pasirode, nezinau gal kad darzeliui siuvau, gal kad konkursui, bet jauciasi saltumas blush2.gif , bet mano dukryte pasakojo, kad vaikai su juo zaidzia darzelije, tai gal ir nera taip blogai, tai gi tuojau ji apglamzys ir jau nebus toks ale kruopstuolis lotuliukas.gif
Kastytis - aukščiausias siuvimo pilotažas  Jau vien dėlto vertas geriausio pasaulio podiumo  bu bet vat man jis ne toks mielas kaip kitos lelkos.... nu vat  .... Bet pasiūta tobulai....
o su tavim tamstele dar pasikalbesim kai susitiksim, nu matai jai ne toks mielas.... nu palauk tu man... lotuliukas.gif
Kastytis... Tai kaip paauglystės berniokas, kurį esi įsikliopinus iki ausų, bet labiau negu aišku, kad jokių šansų neturi, jog jis tave pastebės  Ne, nuoširdžiai, lenkiu galvą prieš jo "mamos" kruopštumą, prieš tas statytas rankoves, apykaklę, plonučiukus plaukelius...  Iš kokios jie materijos???
oi negaliu lotuliukas.gif niekad nebuciau pagalvojus lotuliukas.gif ,
o plaukai, tai zinokit nezinau kas ten per siulai, cia senas mano paauglystes megstukas, isardytas o siulai nenaudojami jau daaaaau metu gulejo stalciuje, istraukiau, nes jie vieninteliai pasirode kad tiko, bet ploni, ir velniskai daug darbo buvo, kol juos prisiuvau doh.gif
Kastytis - gražiai dailiai pasiūtas, ir manau skirtas didesniam berniukui, tai ir drabužėliai tokie, kaip pasipuošęs didesnis berniukas. Labai graži šukuosena, tokie tankūs plaukučiai ir veidukas toks koks priklauso, tik siūlas šviečiasi akiduobių. Numanau, kas darė.
4u.gif

norejau pasakyti aciu organizatorei, uz grazu konkursa
merginoms aciu uz grazius vaizdus
ir toms kas balsavo irgi labai labai aciu

atrodo viskas unsure.gif
Atsakyti
Linutuke, paimk kokio triko spalvos siūlą ir verk jį nuo vieno skruostuko po trikotažu iki kito. O dūri tai ten kur plaukai - nesimato nieko smile.gif
O šiaip tai ateičiai tiesiog nereiktų naudot balto siūlo ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 03 03, 10:35)
Linutuke, paimk kokio triko spalvos siūlą ir verk jį nuo vieno skruostuko po trikotažu iki kito. O dūri tai ten kur plaukai - nesimato nieko smile.gif
O šiaip tai ateičiai tiesiog nereiktų naudot balto siūlo ir tiek smile.gif
aciu, bet gi as tundra tik balta stipru siula ir turiu, tai dabar uz tai visom trim lelem jis ir sviecia, tai paskutiniai lelytei ypac svieciasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 03, 10:42)
aciu, bet gi as tundra tik balta stipru siula ir turiu, tai dabar uz tai visom trim lelem jis ir sviecia, tai paskutiniai lelytei ypac svieciasi doh.gif

tai tu jį padažyk ir tiek. kad ir kokia kava rolleyes.gif

O man taip va labai smalsu pasidarė. Uupsė siuvo ant baltos kojinės tuo pačiu triko, kaip kad mano. Linutuke, Kastytis ir gi to paties triko? Tavo tai lyg ir tamsesis, bet man va įdomu, ar Lotos odos spalva skiriasi nuo Kotrynos g.gif gal galima su apatiniu sluoksniu pažaist ir vis kitokio atspalvio lėlytę gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 03 03, 10:49)
tai tu jį padažyk ir tiek. kad ir kokia kava  rolleyes.gif

O man taip va labai smalsu pasidarė. Uupsė siuvo ant baltos kojinės tuo pačiu triko, kaip kad mano. Linutuke, Kastytis ir gi to paties triko? Tavo tai lyg ir tamsesis, bet man va įdomu, ar Lotos odos spalva skiriasi nuo Kotrynos  g.gif gal galima su apatiniu sluoksniu pažaist ir vis kitokio atspalvio lėlytę gaut  g.gif

nu zinok, as ne tavaji trikotaza naudojau savo Kastyciui, dar jo neturejau schmoll.gif , o vat paskutinia lelyte pasiuta jau is tavojo, pasirodysiu, kai visos apie savo lelkas pasisakys, gavosi truputi tokia ale mulatuke biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas tongue.gif

Sveikinu prizinių vietų laimėtojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Teisingai atspėjau tik fredericą, kitų net nenumaniau...

Mano-Kornelija ax.gif Na ką-reikia pasiteisinti dėl klaidų... Taip taip-burnytė nevaldorfiška. Siuvinėjau jau penktadienio naktį, kažkaip intuityviai man visų meškų, lėlių burnos išeina nors truputuką besišypsančios, kažkas čia užkoduota matyt. Kai išsiuvinėjau-pati pamačiau, galvojau-reiks perdaryt, bet po to, kai pritvirtinsiu plaukus, o kai pabaigiau plaukus-buvo jau gal 1 ar 2 val. nakties, ėjau miegot, taip ir liko.
Va kas tikrai nepvyko-tai atrasti teisingos nykščių vietos, nors šios rankos-jau antros doh.gif Pirmas pasiuvau, kažkokios storos atrodė ir trumpos, ir nykščiai-labai ploni, tai persiuvau antras. Ir vėl kažkokie tie nykščiai per aukštai išėjo ir per ploni. O kad rankos-per ilgos, tai nesutinku schmoll.gif Normalios, mano manymu.
Tiesa-dėl plaukų spalvos-aš labai sąmoningai, visiškai tyčia rinkau plaukų spalvą tokią ryžą, kad derėtų prie oranžinės suknelės dalies. O raudona spalva nėra tokia ryški kaip nuotraukose, labiau į tamsiai raudoną panaši, ne į purpurinę.
Maniškės panos tai pešasi dėl tos lėlės, matau, kad antros reikia smile.gif Didžioji kasas tik pina, šukuosenas visokiausias tik daro, va ir šitose nuotraukose jau su kasom:

user posted image

frederica - laukiu sąrašiuko su lėlyčių ir jų "mamų" vardais mirksiukas.gif
Ir jei gali-sukelk rezultatus į balsavimo temą, kad užsukusieji matytų balsavimo finalą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 03 kovo 2009 - 11:41
labas rytas visoms 4u.gif
1.Tytė - frederica
2.Kotryna - Coccinela
3.Morta - relija
4.Luknė - belkaa
5.Lota - uups
6.Kornelija -ievuschka
7.Miglė - Kerpena
8.Kastytis - LINUTUKĖ
9.Elzytė - Sazha
10.Greta - paukščiukas
11.Titas - balta varna
Sąrašiukas blush2.gif
Vėliau pasisakysiu ir aš mirksiukas.gif
O dabar tik noriu pasakyti,kad gal ir nevisai pataikėm į konkurso rėmus, bet mūsiškė lėlė turi iš ties didelę širdį.
user posted imageuser posted image
Dėl prizo- Cocc, būk gerutė paaiškink, nes mano mažąjai dygsta dantys, aš trečia para be miego- einu nusnūsiu mirksiukas.gif
Dar labai norėsiu pasisakyt apie lėlytes už kurias balsavau.
Atsakyti
Jetau, frederica-kaip gražu... toks šilumos pliūpsnis dūšią užlieja pamačius...
(iš kur taip gražiai moki fotografuoti? ar čia su profesionalia technika daryta, ar su "muiline" tokius fokusus išdarinėji?)
Atsakyti
Šiandien susitikom su Sasha, tai iškart puolėm spėliot kieno kuri lėlė biggrin.gif
Linutuke, atspėjau, kad Kastytis tavo, nes iškarpas kelnyčių buvai įdėjusi į savo blog'ą. biggrin.gif Ferderikos tytę atpažinau iš fotografavimo stiliaus, kruopštumo ir vežimėlio biggrin.gif Dar maniau, kad Kotryna Ievuškos, nes buvo minėjusi, kad kepurytę norėjo megzti, bet va, - nepataikiau; ir dar maniau, kad Lotą paukščiukas siuvo, nes ji ir meškiuką lyg tai siuvo, tai Lota man į meškiuką labai panaši. Beje, Uups, kaip darei rankyčių ir kojyčių sujungimus? Aš dabar noriu kūdikį-lėlytę siūti, tai bandysiu maždaug tokią daryti.
Įdėsiu paskutinę lėlytę savo, kur pasiuvau per valandą laiko, o tą mažikę tai irgi valandą laiko siuvau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 03, 13:33)
Jetau, frederica-kaip gražu... toks šilumos pliūpsnis dūšią užlieja pamačius...
(iš kur taip gražiai moki fotografuoti? ar čia su profesionalia technika daryta, ar su "muiline" tokius fokusus išdarinėji?)

Dėkui ievuschka, paglostei širdį.
Tiesa pasakius po šio konkurso jaučiuosi nekaip - žinojau,kad nereikia dalyvauti doh.gif
Siuvau su didele meile ir atsidavimu, kai kurias detales, pvz., širdelę siuvom kartu su mažąja- tikra to žodžio prasme, ji sėdėjo ant kelių, o aš siuvau.Siūdama tiek džiaugsmo patyriau...gaila,kad po konkurso taip nebesijaučiu. Kai kurie komentarai išvedė iš pusiausvyros, nors pati esu kalta...neteisingai supratau kas tai yra ta Valdorfo lėlė( niekada nieko bendro neturėjau su Valdorfo pedagogika, o pasidomėt patingėjau) , tiesiog maniau,kad lėlė turi būti iš natūralių medžiagų, siūta būtinai rankom- tą viską dariau labai atsakingai- turbūt persistengiau.
Fotografavau visus etapus, jei kam bus įdomu- įkelsiu foto.
Fotografuoti dar tik mokausi, tam tikslui įsigijau canoniuką 450.
P.s pataisiau burnytę- gal dabar jau ne bobutė lotuliukas.gif - nors ką ten- tetutė.

QUOTE(belkaa @ 2009 03 03, 18:34)
Ferderikos tytę atpažinau iš fotografavimo stiliaus, kruopštumo ir vežimėlio Įdėsiu paskutinę lėlytę savo, kur pasiuvau per valandą laiko, o tą mažikę tai irgi valandą laiko siuvau  ax.gif
user posted image

Nu labai, labai graži, ypač ta mažiukė wub.gif O kur galėjai matyti vežimuką?

O dabar apie lėlytes už kurias balsavau mirksiukas.gif
first.gif : Luknė- pati tikriausia lėlė- taip aš įsivaizduoju tikrą lėlę- tikrai skirtą vaikui- mylimam vaikui.Man ji pati šilčiausia riestanosiukė, mieliausia, gražiausia ir visokia -ausia.Nuostabus pateikimas, nuostabus vaikas žaidžiantis su ja, nuotaika, saulutės žaismas...man, kai ji( foto) atėjo- buvo pati nuostabiausia diena...tikrai jaučiaus, kaip mažas vaikas...tokia pilna gerumo ir džiaugsmo.
second.gif Kotryna- nuostabios foto, tie plaukai besidraikantys vėjyje, ta ramybė...na negali nepamilti.Gal kiek pykau,kad jai be batų šalta sniege, o aš batus 2 dienas krapščiau lotuliukas.gif o fotografė puikiai mus mulkina lotuliukas.gif -na, bet gi ir aš gudravau, nepatiko man manosios šukuosena- tai aš jai kepurę ant galvos tongue.gif
third.gif Kastytis- kaip kažkuri sakė, ponas tobulasis ir man jis gal net per daug tobulas, man - jis per tobulas blink.gif , bet kruopštumas, rūbeliai, o ypač batai- negali nepamatyti, kiek širdies įdėta.
Norėjau ketvirtos vietos blush2.gif - ją būčiau skyrus Lotai- už dupcę- nu nesakykit thumbup.gif , ypač kai žinau,kad uups turi berniuką, tai tokia lavinančioji lėlė lotuliukas.gif thumbup.gif Nors veidelis man nepatiko- rurytė, net labai cool.gif
Dar kart visoms ačiū už dalyvavimą, už nuostabias lėles.
Sveikinimai prizininkėms.
Bučkis Titui oro_buckis.gif
P.s mano mažoji miega su Tyte, kurią pati taip pavatino- turbūt galvoja, kad su močiute, kurią labai myli.
Sakau, gal reikia sukelt visų lėlytes į šią temą, ar bent jau nuorodą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 03 kovo 2009 - 19:02