Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(daivaja @ 2009 03 19, 14:41)
Nu va kazkas panasaus i tuos ale "klauniukus"
Tik galvyte irgi formuota siulais, o kunelis pripiltas buvo soru kruopu...
Be va man irgi iskilo klausimas del skalbimo ir suslapimo....

Na taip, po skalbimo visas kūnas koše pavirst gali lotuliukas.gif Gal galima bandyt stiklo granuliato pripilti? Ir svoris, ir nebrinksta, ir ne sintetinė medžiaga kaip palstikas. Bet kur jo pirkti , nežinau g.gif Meškučių siuvimo temoje gali Im-bear paklausti, ji užsakinėja iš kažkokios internet. parduotuvės, tai buvo užsakiusi visoms norinčioms (pylėme į meškiukų pilvukus ar pėdutes).
Atsakyti
Aj, jau neiskenciau ir supyliau kruopas. Liepsiu vaikams nepurvinti smile.gif
Gavosi kaip leliukas wub.gif
Atsakyti
O šiaip tia man su tuo skalbimu mistiškai viskas atrodo-kaip išplauti tokią lėlytę, kur siuvom? Pvz. mano lėlytės galvoj-kietai susuktas kiliminių siūlų kamuoliukas, apvyniotas vilna, ir įkištas į trikotažą. Įtariu, kad sušlapinus pilnai, tikrai neišdžiūtų, o supūtų, ypač pats siūlų kamuoliuko vidurys. Ar aš neteisi?
Atsakyti
Sazha, puikios naujosios lėlytės thumbup.gif .Nuotraukas gali kelti tiesiai čia, nereiks nuorodų dėti mirksiukas.gif FOTO ĮKĖLIMAS

Linutuke, puikūs bateliai ir pamokėlė.

Ievuschka, mano lėlė buvo išmaudyta lotuliukas.gif ir jau kartą skalbta, savaime suprantama skalbiau rankom.
... vaikui pasakyti- nepurvink, neįmanoma- maniškė tampo, vazoja visur doh.gif dar ir pamaitinti juk reikia lotuliukas.gif - tai aš skalbiau,,, išdžiuvo nesunkiai - tiesa mano galvytės turinys toks: kietai susukta vilna, apsukta vilnoniu siūlu, vėl apsukta vilna.

Kruopos ne pats geriausias "svoris", turėjau grikių lukštų pagalvę- supyliau arbata- sugadinta nepataisomai.
Jau gal geriau kokių nedidukų akmenukų gerai apsuktų vilna, dėl svorio įdėt g.gif
Atsakyti
Cia yra keletas instrukciju ir schemu apie lelytes http://thesilverpenn...ngredirect.html iskaitant tokia paprasta miniatiurine

Na, o cia yra keletas labai sauniu aprasymu paprastoms saunioms lelytems http://dancingraindo...ips_howtos.html

cvia galima pasiziureti ivairiu variaciju, sukuosenu http://picasaweb.goo...bilanik/EbrqLI#
Atsakyti
Mergaites, gal kas galit papasakot kaip padaryti plaukus lelei berniukui - trumpus. Ir dar labai idomu, kaip uzpakaliuka isformuot g.gif
Atsakyti
user posted image
Sveikos mergaitės,

pagaliau ir aš pasiuvau lėlytę savo mažosios pirmąjam jubiliejui biggrin.gif . Buvo labai smagu thumbup.gif . Viską siuvau rankomis (išskyrus aplikaciją, ji iš mažosios sarfanėlio), nes siuvimo mašinos neturiu. Tik batukų nespėjau blush2.gif , tad teko jubiliatės kojinytes panaudot.

Gaila, kad fotosesija nepavyko - dukrytė neleido, vis griebė naująją gyventoją iš rankų, o ir fotografas iš manęs ne koks ax.gif .

Labai laukiu visų nuomonės smile.gif .
Atsakyti
o kaip jus padarot tuo rausvus zandukus? blush2.gif
Atsakyti
NerLin labai simpatiska gavosi thumbup.gif wub.gif thumbup.gif

o as niekaip savo paskutiniosios neaprengiu doh.gif , tiesiog kaskur pabego meile siuvimui ax.gif , laukiu kol sugruz doh.gif , tikiuosi neuztruks unsure.gif , o tai geda dukrai i akis tuojau bus pasiziureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 25, 08:25)
NerLin labai simpatiska gavosi  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif

o as niekaip savo paskutiniosios neaprengiu doh.gif , tiesiog kaskur pabego meile siuvimui ax.gif , laukiu kol sugruz  doh.gif , tikiuosi neuztruks  unsure.gif , o tai geda dukrai i akis tuojau bus pasiziureti  blush2.gif

Ačiū LINUTUKE ax.gif .

Mano meliė taip pat kažkur dingo lotuliukas.gif, nors užmojai iš pradžių buvo dideli. Tikiuosi, tai - laikina.

Deimushka, trumpų plaukučių gamybą aiškiai (bent jau man ax.gif ) aprašė zidudu, I-sios temos, 8 psl., o vat su ilgais teko pasukti galvą blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2009 03 24, 17:04)

NerLin, puiki lėlytė wub.gif

QUOTE(Putlutė @ 2009 03 25, 00:08)
o kaip jus padarot tuo rausvus zandukus? blush2.gif

Šilko arba tekstiliniais dažais.
LINUTUKE,- pavasaris...aš ir kažkur užstrigus, krūva nebaigtų darbų, o noro dirbti jokio- tinginystė kaip turi būt lotuliukas.gif - tikėkimės, kad greit praeis.
Atsakyti
NerLin, labai grazi lelyte, kazkodel mane visada zavi aplikacijom ar kitaip papuosti drabuzeliai bigsmile.gif O ilgi plaukuciai tai ispudingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti