Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(frederica @ 2009 03 25, 10:45)
LINUTUKE,- pavasaris...aš ir kažkur užstrigus, krūva nebaigtų darbų, o noro dirbti jokio- tinginystė kaip turi būt lotuliukas.gif - tikėkimės, kad greit praeis.
gerai butu kad neuzsibutu ta tinginyste doh.gif , nors as pati gelbejuosi lakstydama, nuo vieno rakdarbio prie kito, dabar laikrastinius kasikus pinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , gal kai jie pabos , vel grysiu prie siuvimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 03 25, 10:45)

QUOTE(Brno @ 2009 03 25, 11:24)

Dėkui mergaitės 4u.gif , smagu kai kas nors pagiria blush2.gif .

Gal dar kas naujų turi pasirodyti? Kai vyko konkursas, taip gyva čia buvo thumbup.gif . Turbūt tikrai tas išdykėlis pavasaris mus užliūliavo .... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
NerLin, miela, putlutė, gražutė, su tokia tikrai norėtųsi pažaisti net ir man ax.gif

Aš žandus paspalvinau akvareliniu pieštuku, puikiai dengėsi thumbup.gif
Atsakyti
Balandžio 4 ., šeštadienį, 11-15 val.
Vilniaus Valdorfo mokykloje
PAVASARIO ŠVENTĖ

Kviečiame
apsilankyti vilnos, batikos, lėlyčių siuvimo, medžio dirbtuvėlėse
pabendrauti su mūsų mokiniais mokytojais ir tėvais
pažaisti ar pasiklausyti koncerto

Mūsų adresas:
Geležinio Vilko g. 23
tel.: 8 52137041

Nepraleiskite progos susipažinti su mumis!
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 22:19)
NerLin, miela, putlutė, gražutė, su tokia tikrai norėtųsi pažaisti net ir man  ax.gif
Aš žandus paspalvinau akvareliniu pieštuku, puikiai dengėsi  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif .
Šiaip ji - ne putlutė (bent jau pagal kitų merginų išmatavimus ax.gif ), bet ir ne kūdena lotuliukas.gif . Nekokia iš manęs fotografė blush2.gif .

O kas tai yra akvarelinis pieštukas g.gif?
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2009 03 26, 02:32)
Ačiū  4u.gif .
Šiaip ji - ne putlutė (bent jau pagal kitų merginų išmatavimus  ax.gif ), bet ir ne kūdena  lotuliukas.gif . Nekokia iš manęs fotografė  blush2.gif .

O kas tai yra akvarelinis pieštukas  g.gif?

Labai graži lėlytė wub.gif
O akvareliniai pieštukai, tai vizualiai niekuo nesiskiria nuo paprastų, tik ant dėžutės būna užrašyti, kad tai akvareliniai, nes piešinį galima sušlapinti su teptuku ir spalvos išsilies, kaip tapant akvarele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2009 03 31, 00:10)
Labai graži lėlytė  wub.gif
O akvareliniai pieštukai, tai vizualiai niekuo nesiskiria nuo paprastų, tik ant dėžutės būna užrašyti, kad tai akvareliniai, nes piešinį galima sušlapinti su teptuku ir spalvos išsilies, kaip tapant akvarele  smile.gif

Ačiukas ax.gif .

Niekada neatkreipiau dėmesio, kad būna ir tokių pieštukų. Dabar žinosiu bigsmile.gif .
Atsakyti
sveikutės, visos 4u.gif
atsiprašau už of topiką, bet labai reikia pagalbos...
gal kuri matėt kur intrneto platybėse info, kaip pasiūti tokį sijonuką, ačiū iš anksto mirksiukas.gif
Gaila, bet negaliu įkelti foto, todėl nepatingėkit pažiūrėti nuorodėlės blush2.gif - dėkui...o čia SIJONUKASDAR VIENA FOTO
Atsakyti
Radau nuotraukytę- reikia va tokiouser posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 04 07, 21:27)
Radau nuotraukytę- reikia va tokiouser posted image

Man regis, čia skirtingi sijonukai, bet siuvimo principas toks pat: iškarpa daryta saulės kliošo, o tai apskritimas, su šiek tiek platesne skyle viduryje ties liemeniu, kad dar šiek tiek būtų galima paraukti. vienam sijonukui padelkos apsūtos paraukta medžiagos juostele, ir ten daug tu sluoksnių kirptų saulės kliošo iškarpa, o kitam mažiau sluoksnių, tik viršutinis tankiai apsiūtas paraukta juostele. smile.gif Labai gražūs sijonukai, jei siūsi - būtinai pasirodyk kaip gavosi:)
Atsakyti
Frederica, parodyk antrą lėlytę bigsmile.gif
Atsakyti
Naujoji mūsų Kruopytė( kolkas tik- Pytėsmile.gif)
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti